Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Vincent zabaví při tajné operaci drogové mafii velký pytel s kokainem, při akci je však odhalena jeho identita. Mafie se tak snadno dostane k Vincentovu synu, jejž unese a hodlá vyměnit za zabavené drogy. Za místo předání je určena diskotéka, na níž dochází k mnohým nelegálním kšeftům. Vincent pravděpodobně prožije nejdelší noc svého života, která se snadno může stát jeho poslední... (claudel)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (20)

honajz 

všechny recenze uživatele

Zlatý starý seagalovky nebo vandammovky. Ty si aspoň nehrály na umění, modré filtry, nervní kameru. Nesympatický polda udělá podraz, mafián mu unese syna, a v nočním klubu čeká, až si pro něj polda přijde a všechny postřílí. Celou dobu člověk kvůli té nervní kameře netuší, kdo je kdo a co se děje, všichni jsou si podobní, a do toho návštěvníci diskotéky navzdory střílečkám a různým akcím dál nevzrušeně tančí - asi byli dost zfetovaní, aby to ignorovali. Vše spěje k závěrečné cca 15minutové akci, kdy nesympatický a podrazácký polda, jenž mi k srdci nepřirostl, už konečně osvobozuje toho svého spratka. Pro mne jakožto fanouška akčních béček to bylo nekoukatelné a všechna ta blbost scénáře lezla o to víc nahoru, jak se to snažilo být realistické a dramatické. Navíc jsou tam všichni tak prohnilí, že vlastně chybí i ta jasná vandammovská a seagalovská linie dobra a zla a potrestání největších bossů. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jak z pera Luca Bessona. Je to slabší odvar 96 hodin; celou dobu jsem si říkal, co tomu chybí, protože to vážně špatný nebylo. Možná nějaký znýmý ksicht, možná silnější citový vztah k hrdinovi. Ale jinak celkem promyšlený, se zvraty, akce nonstop, kulky se cílům nevyhýbají, ani se scénárista nebál zabíjet; jen některé postavy snesou drsnější zacházení než normální člověk. Celkově příjemné překvapení. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh **** | hudba *** | humor – | akce **** | napětí ** | pustil bych si znovu **** ()

Reklama

bararich8 

všechny recenze uživatele

Ač se 95% filmu odehrává v jedné budově, jedná se o kvalitně zpracovaný snímek, kde se neustále něco děje a tempo je nastaveno na vysoké obrátky. Hrátky s kamerou jsou občas až moc překombinované, ale v akčních scénách není co vytknout. Navíc Tomer Sisley má stále co ukázat a tak snad jen zamrzí na Francouze hloupoučký a naivní příběh. Přesto ale není tak ohraný. 4* ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů loňského Midnight Madness na torontském festivalu, který zatím pluje hodně pod radarem českých žánrových fanoušků (přitom na Rotten Tomatoes má aktuálně 100 % kladných recenzí a skóre 8.1). Snad se to změní, protože je to opravdu docela kvalitka. Ve zkratce je tento francouzský thriller o policistovi, který se snaží dostat svého syna z rukou únosců - drogové mafie. Důležité je, že se drtivá většina děje odehrává v jeden večer v prostorách jedné diskotéky, kterou hrdina proleze v podstatě od střechy až po sklep, a především že se režisérovi opravdu povedlo na diváka přenést hektičnost té situace, v níž se hrdina (a ostatní postavy -a že jich je docela dost) nachází. Takže je ten film opravdu až nečekaně akční, ačkoli nejde o takovou akci, kterou asi při spojení "akční thriller" čekáte. Jen se prostě neustále uhoněně pobíhá z cimry do cimry + pár efektních bitek. Palec rozhodně nahoru, tohle za pozornost jednoznačně stojí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zábavná a napínavá jízda z Francie odehrávající se na jednom místě ( obrovského nočního klubu), kde je honba za taškou plnou koksu. Film má dobré tempo, vizuál je spíš průměrný, ale to bude dáno už stářím, postavy jsou sympatické a souboje jsou podány celkem realisticky, byť vyloženě násilí a syrovosti se nedočkáme.  Možná mi tu chyběl nějaký zajímavý zvrat či nosnější akce, ale zábava to je fajn. 6/10. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama