Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(25%) Předchozí SKYLINE mě dost bavil. Na slabý rozpočet to režisérské duo zvládlo perfektně. Zato tohle ? Chybí zde jedna podstatná a důležitá věc. Uhádne to někdo ? No, tak fajn, vyzradím to. Představte si, že zkurvené slovo ATMOSFÉRA. Ta zde absolutně není. V předešlém filmu jsem měl husí kůži, vžíval jsem se do lidí uvězněných v mrakodrapu, ale tohle ? Fajn, atmosféra chybí. Akce? Ale jo, je ji zde relativně moc, ale extra mě teda nezaujme. Tak teda je to aspoň zábavné ? Bohužel ani to ne. Spíš mi to chvílema přišlo komické až trapné. Narážím tím hlavně na scény v té jejich vesmírné kraksně. Jsem fakt vytočený, až tak moc aby to odflákli ? Přece se mohli tvůrci trochu víc snažit, ne? Krom toho mi strašně vadili ty překrývající se dějové linie skrz střídání lokací. Jednotlivý scénář byl dost nezáživný. Ani hlavní herec, kterého mám poslední dobou rád, to nevytrhl. Vizuál také nic moc. Takže je to tak na tu 1*. Nedá se nic dělat, ani mi to moc nesedlo, no. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarilo útoku uniknúť, a spolu s malou skupinkou ďalších, ktorí sa útokom vyhli, sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. - Vela som od toho nečakal, ale nakoniec z toho je celkom zaujímavý mix žánrov, na ktorý sa mi dobre pozeralo. Síce je tu všetko, čo sa v tomto type hororov vždy nachádza, a tvorcovia sa o nejaké inovácie vôbec nesnažili, ale má to zaujímavé postavy. Frank Grillo je podla mňa pre takéto úlohy silného lídra ako stvorený a v hororovom žánri to je v mojich očiach jeden z najsilnejších mužských hercov posledných rokov. Spomenúť musím ešte aj vynikajúce choreografie súbojov, pretože sa na nich pozeralo parádne a vyzerali v rámci možností aspoň trochu realisticky. Najviac zo všetkého ma ale rozhodne bavil záverečný blooper reel a hlášku 'You're the stupidest fuckin' monster I've ever seen in my life' si budem pamätať ešte dlho. + herec z Mother's Day, The Purge: Anarchy, Demonic a The Purge: Election Year + herečka z The Hallow + herec z Yakuza Apocalypse + herečka z The Offering + herečka z The Purge: Election Year a Get Out ()

Reklama

TKKMR 

všechny recenze uživatele

Za vlasy pritiahnuté spojenie sci-fi, hororu a akčného žánru. Na stretnutie Ika Uwaisa s Frankom Grillom sa určite musel tešiť každý, kto má rád filmy s tematikou bojových umení. Ja taktiež, škoda ale, že spomínaní páni nedostali väčší priestor na predvedenie svojich vycibrených štýlov a napokon zostalo len pri pár buchnátoch. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Neodolal som lákavému zoskupeniu súčasných martial arts hviezd Frank Grillo - Iko Uwais - Yayan Ruhian. Spočiatku mi akosi nedopínalo, ako sa do príbehu, situovaného do LA vlastne pripletú indonézski bijci, no scenárista mi na to zanedlho poskytol svojskú odpoveď... Stret tejto nevšednej fight squadry s nepriateľskými mimozemšťanmi by za normálnych okolností bol určite luxusnou záležitosťou, akonáhle sa však na scéne objavili gigantickí emzácki roboti, mlátiaci sa v štýle Pacific Rim, dobrý dojem bol preč. Takéto lacne pôsobiace finále si Liam O'Donnell mohol pokojne odpustiť, veď koniec koncov čosi tak výpravné a megalomanské sa s 20 miliónovým rozpočtom, ktorý mal k dispozícii ani kvalitne natočiť nedá. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Losangeleský policista Mark (Frank Grillo) si na plicejním oddělení vyzvedne svého syna Trenta a poté podzemkou odjíždí domů, ale jejich cestu přeruší právě probíhající mimozemská invaze. Mark, Trent, Audrey (Bojana Novakovic) a Sarge (Antonio Fargas) se snaží dostat do bezpečí, ale končí za svitu modrého světla ve vesmírném korábu, který se nedlouho předtím snažila zlikvidovat americká armáda. Mark se probouzí jako první a snaží se lokalizovat ostatní, ale svojí vinnou končí oddělen od ostatních. Mark při procházení lodí narazí na mimozemšťana s červenýma očima, který ho dovede k téměř rodící ženě. Elaine mu vysvětlí jak to bylo s ní a Jarrodem. Mark se zaváže narozenou holčičku ochránit a dostat z lodi, ale vše se trochu zkomplikuje. O osudu celého lidstva se rozhodne v prastarém chrámovém komplexu v džungli... Toto pokračování, které se odehrává souběžně s dějem prvního filmu v mnohém dost překvapilo, protože nabízí ucházející příběh, kvalitní triky a masky mimozemských návštěvníků. Soubojů jsem čekal více, ale jinak se jedná o velmi povedenou záležitost. Frank Grillo a Iko Uwais (Sua) mají jeden souboj, ale ten je přerušen a o vítězi proto není rozhodnuto. Yayan Ruhian se předvede v akci s mačetou při boji s emzáky. Na závěr ještě několik informací z filmových titulků. Akční choreograf byl Iko Uwais. Kredit bojový choreograf sdílí Iko Uwais, Yayan Ruhian a Very Tri Yulisman. HODNOCENÍ 70% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama