Reklama

Reklama

Karlos

  • Slovensko Karlos
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Celovečerní dokument o jednom z fenoménů dneška Karlosovi Vémolovi. Zápasy MMA se pohybují na pomezí sportu a zábavy, fascinují davy lidí, přitahují pozornost a plní stránky novin. Vémola je tím, kdo u nás pomáhal tuto slávu novodobých gladiátorských zápasů utvářet. Film plný unikátních a archivních záběrů vznikal 15 let. Ukáže, kdo ve skutečnosti je Karlos Vémola, jaký je mimo světla reflektorů a odkud se vlastně vzal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (54)

ForGump 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu velmi nezvládnutý dokument plný bizarního materiálu, se kterým si nedovedl poradit ani Samir ani Šafránek. Ta účast Barletty je pro mě dvojnásob zklamání. Citím v tom hrozný zmatek. Člověk se nedozví vůbec nic, jen že Rittig je Vémolův adoptivní otec, Karel Gott jeho Bůh a ženy s plastikami vnad jeho múzy. Jako ta možnost, že by to bylo hlubší je lákavá, ale o to tady nikdo nestál. Že to duní a je to sestříhaný cool z toho nedělá dobrý dokument. 20% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Před tímhle dokumentem jsem o Vémolovi prakticky nic nevěděl a na základě plakátu a trajleru jsem čekal bizárek o nějakém namachrovaném čuráčkovi. Místo bizárku jsem dostal promo, které si Vémolovy kontroverze a negativní stránky vždy odbyde co nejrychleji, a místo čuráčka jsem dostal nijak zvlášť zajímavého jednoduchého sportovce s nijak zvlášť zajímavými osudy. Prostě tu chybí drama a možná by bylo zábavnější, kdyby Vémola tu hodinu a půl vykládal ty historky ze svého působení jako vyhazovač v londýnském klubu, které zmíní na začátku. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já jsem se těšil, že někomu můžu ublížit. Že se to lidem bude líbit. Že za to dostanu zaplaceno." MMA mám rád. Preferuju však fightery, kteří o boji přemýšlejí a svý soupeře respektujou. Takovej Karlos není. On je rváč. Namyšlenej rváč. Terminátor. Prostě má prachy, tak se cítí jako někdo s velkým Ň. Nezávidím mu. Jen si myslím, že to promenádování se s taťkou kápem Rittigem (a jeho rušičkama) se příliš nepovedlo. Mě vlastně zaujaly jen archívní záběry bitek z Anglie a komentovaná prohlídka Vémolandu. Jinak je to jen bulvární nuda a nepříliš pestrá nabídka vulgárních výrazů. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Přečetl jsem si tady jen pár komentářů a v paměti mi utkvěla výhrada, že se točilo podle Karlosových not, že to je ve výsledku jen bezcenný, protože oslavný píárko. S tím názorem se vůbec neztotožňuju. Naopak mi naservírovali horšího Karlose, než jak jsem ho doteď znal- unavenýho, plnýho (oprávněnýho) strachu o budoucnost- tím pádem trochu ubrečenýho, viděl jsem mnohem tupějšího Karlose, než jakýho jsem znal z rozhovorů a jeho talk show, vulgárnějšího, zranitelnějšího (bráchova zrada, Kinclova kudla do zad…). O Karlose mám regulérně obavu, není boha, aby se nedostal do finančního průseru, ale tenhle dokument taky ukazuje, že si na ten svůj slavnej Vémolaland vydělal vlastním potem a krví, a to cením. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Český Tiger King? You wish. Karlos z tohohle zmateného a povrchního dokuportrétu vychází vlastně jako nudný patron, jehož sportovní přínos se omezuje na nic neříkající sestřihy a slovní proklamace, “že toho u nás hodně pro MMA udělal” a osobnost na sled banálních historek o muži, co chtěl bílý dům a krásnou dívku. Vrchol režijní invence je voiceover existenciální GPS a pár montáží, které by možná uživily sítě Oktagonu, ale ne celovečerní formát. Attila byl sice blboučký dokument, ale měl aspoň nějakou primitivní energii a strukturu. Karlose tak knockoutuje v prvním. Nic nového. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama