Reklama

Reklama

Assassin's Creed: Embers

Animovaný / Krátkometrážní
Kanada, 2011, 21 min

Hudba:

Jesper Kyd

Obsahy(1)

Tento animovaný film definitivně uzavře příběh assassina Ezia Auditore da Firenze. Starý Ezio se se svou rodinou usadil v rodné Florencii. Ezio ví, že se jeho čas krátí, ale tahle věc ho netíží. Někdo ho chce totiž zabít. (TwoFace)

Recenze (80)

Roxeet 

všechny recenze uživatele

Animace otřesná, k sérii Assassins Creed se vůbec nehodila, uvítal bych spíše formu, kterou se natočil snímek s podtitulem Lineage. Ale i tak se na to dalo koukat a pro hráče, zejména pro ty, kteří měli Ezia rádi (jsem jedním z nich), vyloženě srdcovka. Konec velmi smutný, někoho dojme, někoho rozbrečí...moje pocity byly spíše neutrální, ale přesto....requiscat in pace, Ezio. Nezapomeneme :) ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Málo filmových (fiktívnych) postáv mi prinieslo toľkú dávku emócií, sympatií, adrenalínu,... ako Ezio. Nejedná sa o žiaden vyblýskaný Lineage, či početné fanfilmy. Ale je to skromná animovaná rozlúčka za málo peňazí, ale o to viac plná srdca a duše. Ako by si prial sám chudák neboštík. A ešte aj tá hudba vháňa slzu do oka! - I can not seem to leave my past behind me, I started this act of my life so late... I knew I would not have enough time to do everything. No I worry I do not have enough time to do anything. - Nuž... Requiescat in pace. ()

Reklama

Phorbo 

všechny recenze uživatele

dneska jsem shlídl walkthrough revelations, jelikož to na svý sestavě nerozjedu. Embers jsem měl na druhou stranu už nějakou chvíli a váhal jsem... bez Revelations nedavá kratkometrážka smysl.. .ale takto je to skvělé zakončení příběhu. Ani nehledím na kvalitu zpracování, ani na příběhovou linii... Todle je srdcová záležitost... Requiescat in pace ()

OzzyCobain 

všechny recenze uživatele

Důstojné zakončení jedné z nejlepších herních postav vůbec. S Eziem jsem strávil mnoho času a právě nyní, když jsem se rozhodl, že znovu rozehraju AC2, rozhodl jsem se, že znovu očekuju tento film. A moje hodnocení se moc nezměnilo. Pořád si myslím, že příběh se žluťačkou byl zbytečný a film se měl víc soustředit na Ezia. Nic to ale nemění na tom, že Eziova smrt je šíleně smutná a jedná se o moment, kdy jsem slzy nezadržel. Requiescant in pace, Ezio Auditore da Firenze. ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

A je konec. Konec, troufám si říci, jedné z nejzajímavějších postav herního světa. Ezio mi bude chybět. Celá Assassin's Creed série mě uchvátila. Proto jsme se těšil na uzavření jedné dějové linky. Nebylo to tak emotivní, jak jsem čekal. Ale přece jenom tu nějaká melancholie byla. Líbil se mi grafický styl, ačkoliv se vůbec nehodil ke zbytku série. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (8)

  • Film byl vydán u příležitosti vydání hry „Assassin's Creed: Revelations“ a plně navazuje a uzavírá příběh asasína Ezia Auditore. (TwoFace)
  • Assassinka Shao Jun sa objavila v hre „Assassin's Creed Chronicles: China“. (ČSFD)
  • Hra „Assassin's Creed Chronicles China“ navazuje na tento krátkometrážní film, kdy se Šao-Jun vrací do Číny a hráči dostávají odkazy na to, jak Šao-Jun Ezio cvičil apod. (DragonnCZ)

Reklama

Reklama