Reklama

Reklama

Assassin's Creed: Embers

Animovaný / Krátkometrážní
Kanada, 2011, 21 min

Hudba:

Jesper Kyd

Obsahy(1)

Tento animovaný film definitivně uzavře příběh assassina Ezia Auditore da Firenze. Starý Ezio se se svou rodinou usadil v rodné Florencii. Ezio ví, že se jeho čas krátí, ale tahle věc ho netíží. Někdo ho chce totiž zabít. (TwoFace)

Recenze (80)

groz122 

všechny recenze uživatele

Řek bych že film můžou ocenit jen fanoušci slavné herní série. Embers zavírá závoru za ( již ) starým Eziem, který i na skoku svého života (zřejmě s novou kyčlí) je odhodlán stát za svým a odhodit ještě naposledy berle. Leckomu mohli poslední scény filmu vyhnat do očí slzy. Film má originální animaci, kterou sem ještě neviděl snad právě za to a za neočekávaný ukončení života Ezia a dobrý nápad Ubisoftu dávám plno. Requiescat in pace Ezio ... Forever ()

Ragdoll 

všechny recenze uživatele

Pohled na starého Ezia mě drtí, když si vzpomenu na ty hodiny strávené hraním této úchvatné série. Je ovšem skvělé znovu vidět tu krásu malebné, renesanční Itálie, navštívit stará, známá místa, která jsem tolikrát lezecky zdolal nebo kolem nich jen prošel a vžít se do mého oblíbeného virtuálního světa. I samotné ukončení bylo mírumilovné, dojemné a můj prvotní strach, že zemře čepelí templáře, se ukázal mylným. Ale to vědomí, že jsme opravdu dospěli k cílové rovince, je pro mě neúnosné... 100%. ()

Reklama

jane1106 

všechny recenze uživatele

S Revelations jsem zatím neměla tu čest, takže mi zřejmě leccos ze zápletky uniká. Nic moc animaci vyrovnává velmi zajímavá kamera s "ubíhající perspektivou", hudba z herní série a důvěrně známý dabing. Pro věrné příznivce (mezi které se řádím) emocionálně opravdu silné. Jinak Ezio je i na stará kolena pořád štramák, ach jo.;) 5.7.2012: Tak Revelations právě dohrávám a už cítím mírnou melancholii z brzkého rozloučení s Eziem. Neuvěřitelné, jak se i virtuání charaktery začínají člověku dostávat pod kůži. Tenhle mi bude zatraceně chybět... ()

Roxeet 

všechny recenze uživatele

Animace otřesná, k sérii Assassins Creed se vůbec nehodila, uvítal bych spíše formu, kterou se natočil snímek s podtitulem Lineage. Ale i tak se na to dalo koukat a pro hráče, zejména pro ty, kteří měli Ezia rádi (jsem jedním z nich), vyloženě srdcovka. Konec velmi smutný, někoho dojme, někoho rozbrečí...moje pocity byly spíše neutrální, ale přesto....requiscat in pace, Ezio. Nezapomeneme :) ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

"When I was a young man, I had liberty, but I did not see it…I had time, but I did not know it…and I had love, but I did not feel it. Many decades would pass before I understood the meaning of all three…" Ono, když s nějakou postavou prožijete tolik hodin, pak je to, jako by umíral někdo, koho jste fakt znali a pokaždé, když jsem si pustila ten závěr, tak jsem brečela. Nejlepší hlavní postava AC a její důstojný a klidný odchod ze světa. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (8)

  • Film byl vydán u příležitosti vydání hry „Assassin's Creed: Revelations“ a plně navazuje a uzavírá příběh asasína Ezia Auditore. (TwoFace)
  • Odkaz na film, konkrétně na asasínku Shao Jun, se objeví ve hře "Assassin's Creed III". (TwoFace)
  • Hra „Assassin's Creed Chronicles China“ navazuje na tento krátkometrážní film, kdy se Šao-Jun vrací do Číny a hráči dostávají odkazy na to, jak Šao-Jun Ezio cvičil apod. (DragonnCZ)

Reklama

Reklama