Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se v lesích za městečkem najdou zohavené mrtvoly dvou děvčat, podezření okamžitě padá na mladého Johnnyho, který jediný má přístup ke kyselině, která spálí těla. Ani po jeho zatčení však nenastane pokoj. Pravým pachatelem dalších hrozných zabití je totiž zmutovaný had... (oficiální text distributora)

Recenze (130)

waits 

všechny recenze uživatele

Horrorové béčko se zrovna dvakrát nevydařilo. Triky jsou i na béčko k smíchu a podvného plaza se bude stěží bát někdo, komu je víc jak pět let. Scénář a herecké výkony jsou přiměřeně pokleslé, režie se všemi těmi podivnými střihy a nešikovnám vyprávěním na úrovni nadšence amatéra. Přesto v klidu dám jednu hvězdu, film se dá v pohodě dokoukat, nabízí totiž lejckaká osvěžení, která nepustí film do ubíjející nudy. Divák se třeba celý film může znovu a znovu divit, proč se herci tváří tak vyděšeně, když na ně útočí viditelně špatná počítačová animace nebo se zachechtá u bojových akcí hdrinů s hadem. Taky scénárista připravil pár lahůdek, třeba když policista hledá svého kolegu, najde auto totálně postříkane krví a podezřívavě volá Halo, Lousi. Nejvíc mě potěšila scéna, kdy na mladou dvojici útočí obrovitý had, oni rychle nasedají na kola, ale nezapomenou věnovat několik drahocených vteřin tomu, aby si nasadili cyklistické přilby. Další hvězdu by si film zasloužil, kdyby se v závěru Englund proměnil na Freddieho, mládeži oznámil, že se nacházejí v blbém snu a že to skutečná hrůza je teprve ted čeká. Žel, nestalo se. ()

Blazin odpad!

všechny recenze uživatele

Samotný had není tak špatně udělaný, horší je na tom, že jednou je se schová v garáži tak že ho nikdo nevidí, podruhý je 5krát větší než auto. K tomu se přidává nevychytávka nebo klišé asi každou 3.minutu a vzniká z toho co? Totální hovadina, která si snad nezaslouží ani ten odpad, nechápu jak tohle může vůbec někdo natočit a nejhorší je na tom to, že ještě natočili 2.díl. ()

Reklama

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho, jestli vůbec někdy, jsem se cíleně nepodíval na film, který se zde ocitá v černém. Navíc, když tam hraje Casper a "Freddy". No, zklamán jsem nebyl. Naskytnul se mi pohled na opravdu sračkoidní sračku pro kterou je i odpad! celkem pozitivní hodnocení. Alespoň, že se aktéři snažili o jakousi formu křečovitého humoru, která byla tak blbá, až to bylo vtipný. Nebýt toho "hada", byla by to i docela sranda. Škoda, že je vůbec někdo ochotný tohle točit. Zbytečné plýtvání penězi, filmovým materiálem....a vono to prej i má i druhej díl, nebo co? ()

Matros odpad!

všechny recenze uživatele

Často tvrdím, že tento ,,film" patří mezi nejhorší filmy světa. Moment.. možná, že je to ten nejhorší film světa. Proboha!!! Tak co tu potom dělá Robert Englund? Jediné možné vysvětlení je, že ho pan Richard Clabaugh unesl a podrobil hypnóze, která měla za následek, že Englund byl přesvědčen, že točí nový díl Noční můry v Elm Street, a tak na to kývl. Kdoví jak to celé bylo. S tímto ,,filmem" mohou mít klidně i spojitost ufoni nebo nějaká tajná organizace formující celosvětové spiknutí. Protože já vážně nechápu, kde sebral dolary na takovej kýbl psích ... výk... sucharů. Každopádně poděkujme Ričímu za skvělý a nezapomenutelný ,,filmový" zážitek. ()

JimMorrison 

všechny recenze uživatele

asi jsem úchyl, ale ten film je geniální :-D v hlasitém smíchu mi brání jen to, že za zdí spí 20měsíční syn a nerad bych ho probudil. Ale rozhodování, jestli dát 5* nebo odpad bylo hóóódně dlouhé... Ale nakonec zvítězilo moje zvrhlé já a je to za pět ;-) myslel jsem, že po http://www.csfd.cz/film/240892-tyranosaurus-zhouba-azteku/ nic debilnějšího dlouho neuvidím - a asi jsem se mýlil. Zlatej Ed Wood :-DDD ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Během natáčení byla zkonstruována a použita hlava Pythona v reálném měřítku, ale nakonec se ve filmu vůbec neobjevila. (Cheeker)
  • Natáčelo se ve městech Santa Clarita, Malibu a Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno