Reklama

Reklama

Doba ledová: Mamutí Vánoce

  • Česko Mamutí Vánoce (více)
Ukázka z filmu 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Už jste to slyšeli? Vaši oblíbení prehistoričtí hrdinové se vrací ve zbrusu novém vánočním dobrodružství pro celou rodinu! Když Sid nechtěně zničí Mannyho památeční vánoční ozdobu a ocitá se na Santově „seznamu zlobilů”, vydává se na zábavné putování na severní pól, aby dal vše do pořádku. Místo toho ale způsobí ještě větší pohromu. Teď je na Mannym a jeho bandě přátel, aby zachránili Vánoce pro celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Ukázka z filmu 2

Recenze (141)

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně kouzlo Vánoc netvoří Santa Claus a jeho družina - už kvůli tomu tento kraťas není moc zajímavý pro mě ani pro moje děti. V tomto směru je asi spíše určen americkým dětem, a ty by ho spíše mohly hodnotit... Pár vtipných situací, ale na druhou stranu myšlenky typu "musíme si pomáhat" mi přišly dost didakticky podané. Nejzajímavější asi byl "Santův seznam hříšníků" - no, ale že by Ti, kdo na něm jsou nemohli slavit Vánoce??? Zajímavé komentáře: Beastmaster4, otík, Tuax, predators. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Trochu mi neseděl Santa Claus v pravěku, ale budiž, jak jinak udělat vánoční příběh v době ledové...(možná mohl mít i nějaký víc pravěký obleček O:-) ) ale jinak to bylo zábavné, veveřička nezklamala. Zjišťuju, že hodně animáků má nějakého takového roztomilého a vtipného tvorečka. Vysvětlení vzniku Vánoc (stromečky, Santovi pomocníci, létající sobi, atd.) bylo povedené. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový ten vánoční průměr. Příběh není nijak originální, ale do toho světa to zapadá, když tedy přistoupíte na to, že už tenkrát měli Santu. Díky tomu je zde ale celkem velké množství vtipů právě spojených s tím, že spoustu toho ještě neznali. Nejvtipnější je zasněžený Diego. Jinak se tohle rychle vykouří z hlavy. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ze všech vánočních speciálů mých oblíbených animaků, které jsem viděl, je tento nejslabší. Prvních deset minut docela v pohodě, ale pak šla kvalita dolů. Příběh je to jinak pěkný, a pokud nevíte, kde Santa sehnal všechny své soby, tak se na to určitě podívejte. Samozřejmě nesmí chybět Scrat, nejlepší postava série, která to tentokrát rozjela opravdu pěkně. A ten pavouk byl docela v pohodě, ne že ne... ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Vedle všech těch Shreků a kdo ví čeho ještě, tak i Doba ledová přinese svoje vánoční přispění. Ano Santa už byl v době ledové a stromeček vznikl i v té době. Je to jasně proamerické a tak pro evropské publikum zbývá jen veverka Scrat, která vystřihne lepší etídu na ledu než Verner. Dalo se to přežít, ale už bych to vidět zase nechtěl. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama