Reklama

Reklama

Dealer

Trailer 1

Frank je jen obyčejnej dealer drog, kterej by rád rozjel vetší byznys než jen prodávat pytlíčky feťákům na ulicích a v klubech. Se svým kumpánem Tonym si nevedou špatně, přesto Frank přesvědčí mafiánského bosse Mila, aby mu půjčil prachy na kšeft, ze kterýho oba vyvařej pořádnej balík peněz. Milo souhlasí a Frankovi půjčí s tím, že jestli něco podělá, zapomene na dobré vztahy a jeho mrtvolu budou seškrabávat ze zdi... (North Video)

(více)

Diskuze

SICK_BREED

SICK_BREED (hodnocení, recenze)

Naprostá šílenost....z kvality původního Pushera to nezdědilo vůbec nic a má to nesnesitelně buzerantskej look. Vysvětlí mi někdo proč vzniká tolik remakeů právě tohohle filmu? Jasně, to téma je zajímavý, nicméně Refnovo zpracování, atmosféra, herci....je to, co dělá Pusher (1996) něčím lepším než jen průměrným dramatem o feťácích. 

Uživatel SICK_BREED smazal svůj příspěvek.

besny_hnev

besny_hnev (hodnocení, recenze)

Film je absolútny odpad. Ak by bol projekt prezentovaný ako paródia tak má 10% za Mila ktorý - keď mu Frankie striela v kráme - vykrikuje s vyplazeným jazykom a grimasou plastickej postavičky čoby jeden zo simpsonovcov akoby sa vysmieval celému filmovému štábu a aj sebe za tú hambu do ktorej sa nechal zatiahnuť... tfuj

Reklama

Reklama