Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 1

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (119)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že tohle se ke mně dostalo čistě náhodou. Když jsem si to pouštěl, vlastně jsem ani pořádně nevěděl, že se jedná o animovaný film. Animace je na vysoké úrovni, jak už to u filmů, které jsou dělány v Japonsku nebo v jeho spolupráci bývá. 3D je zde skutečně dobré, nejvíce to pak ocení pánové ve chvíli, kdy se některé z hrdinek objevují nahé. Skutečně jim to sluší a člověk si říká, že doba, kdy se budou 3D snímky natáčet ve velkém a postavy budou opravdu uvěřitelné, až téměř reálné, zase není tak daleko. No dobře, to přeháním, ale některé sekvence vypadají skutečně krásně a já jsem přemýšlel, jestli se skutečně jedná o čistou animaci, nebo do toho zasáhlo i něco reálného. Příběh filmu je velmi jednoduchý. Vesmírná loď, která byla na misi za přerostlými brouky, se vrací. Její návrat však není jednoduchý, protože je cestou vyslána za dalším úkolem, i když se tedy nikomu už moc nechce. Nedá se nic dělat, armáda je armáda. Čeká je velké překvapení, jak už název snímku sám napovídá. Nejedná se o silný zážitek, já jsem hlavně obdivoval skvělou grafiku, která neztrácela ani v bojových scénách, spíš naopak. Příběh je jinak klišovitý a jednoduchý, ale tady jde především o akci, která je podána výborně. Nějaké proslovy na konci vás za srdce asi nechytnou, ale pokud máte rádi hru "StarCraft", myslím, že si tohle užijete a klidně si to zasadíte do vesmíru videohry od společnosti Blizzard. Návaznost na sérii "Hvězdných pěchot" zde zas tak zásadní není. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/parmeni-krysy-z-temnot-mi-4-blazniva.html ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Svatá trojice nesmrtelných nepřátel brouků se vrací v poněkud krkolomném animovaném provedení. Nic, co bychom neviděli v mnoha podobných mutacích předtím a spíš bych si to chtěl zasmažit na PC, než na to jen apaticky čučet - to není tak úplně ono. Zahraňujou to naštěstí ty krásný CGI kozy všude kolem, jinak už to ale vážně chce další Dead Space. Herní nebo filmovej, whatever. ()

Reklama

Piri 

všechny recenze uživatele

Kvalitné vizuálne prevedenie, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani veľkorozpočtový celovečerný sci-fi film, avšak s pár chybami, čo som nepochopil, keďže si dali tak záležať na scenériách. Tu je vidieť, aký je razantný rozdiel renderovať neživé a živé objekty. Keby takto vyzerala FPS hra Mass Effect, tak to by bola šupa :) Pekne sa pozeralo aj na renderované krásky, čo mi pripomenulo bájny Animatrix. Neviem čím to bolo, ale vizuál mohli dotiahnuť viac, najmä chrobákov a ich pohyb a takisto aj ľudí. Je to asi o generáciu lepšie GFX ako Final Fantasy: Esencia života. Dej mal spád, ale ako to býva pri tomto type príbehov, nič zvláštne sa neudialo. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem ve víc. Ať už v případě béčkového příběhu plného nesmyslů, tak co se týče akce a postav. Střílení hopsajících brouků působilo neživě a "papírově", přičemž drsní vojáci padali hloupě v počtu jak mouchy, ale se mnou to ani nehlo, protože zosobňovali jen prázdné šablony, které jsem od sebe sotva rozeznal. A byla to škoda, designově i animačně (u lidí a lodí) se jednalo o moc hezkou podívanou (zejména tedy na těch pár přitažlivých nahotinek ;-)). 5/10 ()

Puol 

všechny recenze uživatele

Pre mňa zaujímavé hlavne z technického hľadiska, animácia je skutočne dobrá, až na ľudské tváre, ktoré sú stále nejaké strnulé. Zdalo sa mi, že na ženských tvárach (tvaroch) tvorcovia popracovali výrazne viacej ako na tých mužských. :) Samotný film ponúka slušný akčný sci-fi štandard, bez výraznejších prekvapení. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)
  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)

Reklama

Reklama