Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (368)

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička nasadila vysokou laťku, na kterou dvojka neměla ani zdaleka a které se trojka zdatně přiblížila, ovšem tohle se k té laťce nepokusilo ani vyskočit. Nechápu, jak to mohli takhle zvorat, když když se jim podařilo najít slušnou zápletku s dítětem od sousedů, čímž se odlišili od předchozích dílů a velmi sympatické postavy, hlavně Alex. Celou dobu to nebylo moc strašidelné, tak jsem si říkal, že nevadí, že finále mi napraví chuť a ono skončilo dříve než začalo. Smrti naprosto nic moc a hlavně finále po nastavované hodině a půl trvalo asi 2 minuty, kdy se jen Alex motala dokola a chtěla něco najít, pak se tam objeví nějaký čarodějnický borky, Katie udělá baf a je to... Aspoň kapka originality by tohle zachránila na průměr, ale finále to pro mě pohřbilo nejhlouběji, jak to šlo. ()

DH3Factor 

všechny recenze uživatele

Lekačky ohrané již v předchozích dílech + vesmírná odyssea v obýváku + je to pořád strašně creepy and weird + vymaštěná blonďatá teenka, nerd, dva malí chlapečci a několik postav předurčených ke zkáze + kočka + dílo satanovo. Vhodné maximálně k pobavení skupiny podnapilých delikventů. (Pokud to opravdu musíte vidět, tak doporučuji ve slovenském znění. Čudák Robbie je totiž do pekla nepřekonatelný!) ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že som veľký fanúšik serie P.A. - toto bolo viac ako zlé. Sklamaných bude veľmi veľa fanúšikov hororu. Je tu toľko negatív, že nemá zmysel ich vymenovávať. Čo hodnotím, ale najviac negatívne je záver. Smiešny, pateticky, trápny natoľko, že pobavil nejedného diváka v kine. Pre mňa osobne táto séria skapala treťou častou. A ani neviem či by som chcel aby sa to niekto snažil napraviť ďalším "vydareným" pokračovaním - 20%. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl téhle laciné série už jasně ukazuje, kdo je cílovou diváckou skupinou. Mladí (15tiletí) herci nejsou špatní, ale asi si sami dokážete představit obsah jejich dialogů. Ono potom ani není divu, pokud tahkle vypadá typická americká rodina - tata kravaťák, matka bývalá rozkuřovačka, týnejdžrovská dcerka s xichtem anděla, velkej barák, samej počítač, Kinect atd. - že jim přidávájí do každé domácnosti poltergaist, dyť já jim ho taky přeju! Po čtyřech dílech jsem se sice nikam nedostali, ale na druhou stranu, tohle jako samostatný článek působí aspoň trochu kompaktně. Na minulý díl to nemá, ale první a druhý to do kapsy strčí. Lekačky fungují dobře, jinak nic nového. 55% ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Christopher Landon / Příběh: Chad Feehan | Hudba: - | Produkcia: Oren Peli, Jason Blum, Steven Schneider | Distribúcia: Paramount Pictures | Štúdio: Room 101 | Rozpočet: 5 miliónov $ | Tržby: 140,706,358 $ || Prvý diel série, ktorý je podpriemerný. Je to len zanechaná forma, ale bez štipky démonickosti, ktorú obsahovali predchádzajúce tri filmy. Takto to vyznelo skôr ako automat na prachy pre tvoriaci tým, a hlavne producentov. Dúfam, že sa to ešte dá zachrániť nejakým invenčnejším piatym dielom, no občas je lepšie skončiť skôr, než aby to dopadlo, ako u sérii Saw... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • Natáčelo se v Hedesonu v americké Nevadě. (rafix)
  • Filmový kritik Pidde Andersson uviedol, že na premietaní filmu v Malmö pribehol ku plátnu jeden tínedžer a začal doň kopať a kričať, ako veľmi sa mu film nepáčil. (katherine.)

Reklama

Reklama