Reklama

Reklama

Paranormal Activity: Next of Kin

Trailer 2

Skupina tří prátel se vydává do komunity amišů natočit dokument o jejich životě, ale po čase zjišťují, že celá jejich návštěva možná nebyla až tak obyčejná a že se zde děje něco daleko horšího, než v co doufali. (TheEvilTwin)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (108)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Možná by to mohl být i slušný horor, byť nijak originální, což by až tak nevadilo, kdyby nebyl natočen přežitou formou FF. Sekta, nalákání (nejen Rituál), prokletí, kostel, tajemství. Satanské filmy jsou fajn a labyrint, připomínající Doupě bílého červa, sliboval hodně. Bohužel, tam se nepříjemný FF projevil naplno. Pokud byla z větší části filmu kamera obstojná, jelikož bez roztřeseného obrazu dnes umí točit i dítě, pak ten prasácký konec vše pohřbil. Alespoň v posledních minutách bych čekal normální formát, jelikož tam byl FF zcela neopodstatněný. Směšné pak u těchto filmů bývá, když postava s kamerou je v ohrožení života. Ve skutečnosti by kameru zahodila a utekla, jenže ona vše natáčí do poslední chvíle. No, to je ale hloupost. Nalákaly mne obstojné komenty, leč nelíbilo se mi. Jak píšu, téma by šlo, zpracování otřes. Asi už dám FF vale... ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Občas se z těch abnormálních pasivit někomu obrátí kufr naruby, deformuje se tělesný aparát, někomu zhřídnou vlasy, někdo se posere.. ale to nejhorší, co se někomu muže stát, je otřes mozku při nápadu sesmolit nekonečný pokračování Caspera, roztomilého strašidýlka, ten chudák už nemá koho vystrašit. #podzimnisklizen [2022] ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, okultistické témy ma v hororoch dokážu takmer vždy zaujať, aj keď nemusia byť spracované úplne prvotriedne. Prepojenie na sériu Paranormal Activity je, našťastie, minimálne a tvorcovia sa tentokrát odobrali smerom k folk hororu. Postupné odhaľovanie rituálov komunity odtrhnutej od sveta ma bavilo, scény v tajnej podzemnej miestnosti boli mrazivé a záver pomerne napínavý. Škoda len, že sa film dosť pomaly rozbiehal a miestami diváka veľmi otravoval ohranou a roztrasenou found footage kamerou. Slabšie 4*. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

No, ono to zlý nebylo, pokud od toho člověk nečeká bůh ví co. Jenže u mně bůh věděl co čekat, respektive v co jsem doufal, a nedostal jsem. Do půlky to má hodně (ne)příjemnou atmosféru a bylo to víc jak Blair Witch než PA, od PA to zdědilo jen název a většinu neduh, kterými série trpěla. Že mi zprznili Asmodea budiž, ale když už na něco došlo, tak to bylo ohraný, hloupý a herci v hektických pasážích byli vyloženě k smíchu. Vyloženě hovno, jak jsem prorokoval, to není, ale taky to nevoní po fialkách. Jmenovat se to jinak tak bych dal i tu čtvrtou, takhle jen 3* a.k.a 50% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity je už len firemnou značkou. S pôvodným filmom už to nemá príbehovo nič spoločné. Dostanete dobre zvolené prostredie a vlastne prekvapivo vydarený vizuál. Hlavne záverečná tretina filmu sprevádzaná snežením za svitu kamery je dosť vydarená. Neblbé, neoriginálne, nenudné, kvalitné v rámci svojej kategórie. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Film měl být původně nasazen do kin, ovšem pandemie covid-19 způsobila, že byl snímek vypuštěn na streamovací platformě Paramount+. (NiWi)
  • I přesto, že název filmu spojuje snímek se sérií Paranormal Activity, nemá s předchozími filmy dějově nic společného. (NiWi)

Reklama

Reklama