Reklama

Reklama

Když si mezigalaktičtí mimozemšťané chybně vyloží videozáznamy klasických videoher jako vyhlášení války, zaútočí na Zemi s armádou jednotek, která je inspirovaná objekty ze zmíněných videoher. Prezident Will Cooper (Kevin James) je nucen vyzvat na pomoc svého nejlepšího kamaráda z dětství a nepřekonatelného hráče videoher Sama Brennera (Adam Sandler), jenž v současné době provádí instalace domácích kin, aby se ujal vedení týmu ostřílených pařanů (Peter Dinklage a Josh Gad) s cílem vetřelce porazit a zachránit tak naši planetu. Připojuje se k nim také podplukovnice Violet Van Pattenová (Michelle Monaghan), specialistka, která hráčům dodává jedinečné zbraně, určené k boji s mimozemšťany. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 5

Recenze (596)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddychovka od tvůrce prvních dvou dílů Harryho Pottera, při které si člověk (ať už jakkoli starý) rád připomene časy klasických videoher v podobě Pac Mana, Tetrisu či Gorily. Adama Sandlera nezačnu mít rád asi nikdy, ale to nevadí, zde to herecky táhl nahoru zejména Peter Dinklage. Samotný nápad ani jeho zpracování nebyly vůbec špatné, tudíž jsem byl vesměs spokojený, jelikož jsem šel do kina na tuctový film, kterého se mi i dostalo. Zkrátka snímek, který u nejednoho diváka vyvolá nostalgii, a který se perfektně hodí na odreagování. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda, že z toho vypadla takhle přímočará koninka o záchraně světa směřovaná hlavně pro děcka, která sice i tak dokáže bavit, jenže pak to sráží přiblblé moudra a zbytečné řeči hlavním tahounů, hlavně Sandlera! Přitom to mohl být, vzhledem k velmi zajímavému námětu, vcelku velký film. Efektně je to brilantní, to ale nestačí. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Zabudnuteľná Sandlerovka. Zmysel nedáva ani zápletkou, ani dejovými zákrutami a príliš nefunguje ani po stránke humoru. Ale najhoršie je, že zo sľubného námetu ťaží len pár samoúčelných, nielen osemdesiatkových, odkazov, ktoré sú využívané nekoncepčne a je otázne, kto ich má doceniť. Divák pre ktorého je film určený v prvom rade, to asi nebude. A keď sa ani Adam Sandler evidentne nesnaží a kreácia Kevina Jamesa ako amerického prezidenta je skôr bizarná, ako zábavná, Pixely zachraňuje len Peter Dinklage v menšej úlohe. A to žiaľ nestačí ani na priemerné hodnotenie. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Čakal som omnoho (!) väčšiu blbosť. A ono je to príjemná pohodovka. Úvod je možnože lepší (nerdovskejší) než samotný súboj s pixeláckymi emzákmi, ale stále fajn. Film sa nesnaží byť príliš vtipný, skôr využíva úsmevnú absurdnosť námetu starých hier a invázie. Možnože mi to prišlo aj zábavnejšie ako Reitmanova EVOLÚCIA... ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak se jen tak namátkou mrkněme, kdo všechno tady dává jednu až dvě hvězdy – slaboduchý maďarský rozpočtář, přechytřelý teplouš, egoistický artový hnědopich, polomongoloidní pubescent, další „umělecky“ založený bukanýr, antikoncepčí selhání hajzlbáby a řidiče hovnocucu, třídní šprt a poďobaný šachista v jedné osobě, pozérský pětihvězdičkář filmů Terence Malíka, hloupé dítě, hloupé dítě, hloupé dítě, hloupé dítě … a můj drahý Gilmůr, který to asi přehnal s banánovým daiquiri, protože ho zase začala trápit ta vyrážka na žaludu. A pak se řiďte místními procenty! I proto jsem se tomu dosud vyhýbal jako katolík šprcce. A taky proto, že bytostně nesnáším Sendlera, který má dosud ve své rozsáhlé retardografii jediný opravdu dobrý film. Ale do jisté míry to chápu. Kdo nikdy nesmažil za zvuků homoplísní Modrých Tanků v mrkváčích a síťovaném tričku na Atarku Pampucha či Arkanoidy, protože v té době ještě mlátil šišatou hlavou o stěny fotrova dna pytle, nebo to byl od přirození debil v tesilkách, kterého v osmdesátkách všichni včetně holek akorát šikanovali, může mít k tomuto veskrze příjemnému, skvěle udělanému, vtipnému, totálně pohodovému a na Sandlerovinu paradoxně ani trochu trapnému retru asi nepodstatné výhrady. Až za třicet let natočí Volání dutých s Džastýnem Bíbrem, bude si nová degenerace rozpačitě mnout mikročipové implantáty a nechápavě se škrábat na čárových kódech, současní nezletilí retardéři plesat nad nostalgií jejich na Assbuku promrdaného dětství, no a já …. já to budu mít asi těžce na háku, protože se budu soustředit na udržení moči nebo prdění do hlíny. Ale teď se ještě koncentruju, a tak tohle se vztyčeným prostředníčkem oroštuju místo čtyřky naplno, abych tomu v této stoce vyhřátých hloubavých rozumbradů zaslouženě zvednul rejtynk. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (26)

  • FIlmový představitel syna Violet předvádí Brennerovi (Adam Sandler) PS4 verzi oblíbené hry "Last of Us". Dle záběrů však nehraje, jde pouze o záběr. Jde to poznat díky vypnutému ovladači, který herec drží v ruce (zapnutý ovladač lze poznat podle svítího lightbaru). (Metal Lord)
  • Videohru, kterou v jedné ze scén hraje Matty (Matthew Lintz), je "The Last Of Us". (Jirikz)

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

Sean Bean bude pomáhat Marťanovi

21.10.2014

Už jste si určitě všimli, že se filmové postavy Seana Beana je málokdy dožijí závěrečných titulků. Pětapadesátiletý Angličan si toho je dobře vědom a nedávno se dokonce rozpovídal o svých… (více)

Reklama

Reklama