Reklama

Reklama

Opálené krásky v odvážných bikinách, moře piva a hamburgerů, decibely techna…tak si Jimmy Greenburg představuje hudební festival, který chce uspořádat na plážích rodného přímořského letoviska. Jsou prázdniny, proč by tu omladina nemohla utratit pár babek z peněženek svých rodičů? Festival je brzy v plném proudu, když tu se náhle z písečné duny vynoří přízračná žraločí ploutev a pak tlama plná krvelačných tesáků. Žraloci plující v písku? Narychlo přivolaná ichtyoložka Sandy je sice náramně sexy, ale z těchle prazvláštních tvorů ji zůstává rozum stát. Navíc se zdá, že mají velký, skutečně velký hlad…Pro slabé nátury to rozhodně příjemné pokoukání není, pokud to však také máte rádi trochu „horké“ a přistoupíte na bláznivou hru filmařů, můžete si s touto parodií užít docela dobrou zábavu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmov o vraždiacich žralokoch som už videl veľmi veľa a stále ma to ešte baví. Rád objavujem nové snímky, kde títo morskí predátori nemilosrdne masakrajú ľudí. Najlepšie sú samozrejme Spielbergove "Čeľuste" z roku 1975. No nepohrdol som ani ďalšími dielmi tejto série. Videl som už aj všeliakých mega žralokov, zmutovaných žralokov a dokonca žraločie tornáda, kde doslova títo dravci padali z neba. Pre žralokov mám slabosť. Keď som sa dopočul o piesočných žralokoch, tak ma to ihneď zaujalo. Bol som si  vedomí, že to bude absurdný brak, ale i napriek tomu som nedokázal odolať a americký televízny snímok "Piesoční žraloci" (Sand Sharks) som si zohnal a ihneď pozrel. Bola to presne taká lacná hlúposť ako som si myslel, ale aspoň som si zasa trocha rozšíril svoje filmové žraločie obzory. * ()

my38k 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si film si utahuje z filmů o zmutovaných obludách a i sám ze sebe. Žraloci co plavou nejen v písku.Neskutečně přehrávající Corin Nemec v roli pošahaného pořadatele festivalu, kterému žraloci žerou postupně tátu, kámoše, holku, právničku a křepčící mládež, hlavně když bude v černých číslech. Vraždící asitentka, dědek s plamenometem z e-baye a Brooke Hogan jako doktorka dopňují sestavu. Tenhle film je neskutečná blbost, ale zábavná blbost, jen se trochu obávám, aby někoho nenapadlo natočit létajícího žraloka. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Mára Atkinsů si odskočil od Asylumu a natočil další žraločí šílenost pod vlastní záštitou. A to je jen dobře, protože se tenhle film vůbec nebere vážně, ani v nejmenším. Těžce hloupý námět, špatné efekty, špatné herecké výkony, ale zatracená zábava! Označení komedie sedne jak zadek na hrnec. Vůbec to celé nedává smysl. Hned ze začátku je třeba naprosto tupý dialog řešící mrtvé motoristy (aneb useknutá hlava, stopa krve, ale proč by nemohla být možnost, že tu hlavu přineslo moře). Na konci se objeví žralok velký jako skála, ale nakonec se v pohodě vleze do úzké chodby. A co teprve ten pobíhající dav ze strany na stranu, jak banda idiotů. A takhle bych mohl pokračovat. Nejvýraznější postavou je neustále hláškující Jimmy (scéna s přepůlenou hrdinkou k nezaplacení), jehož partu doplňuje i prkenný policista (praktická ukázka průměrného hereckého výkonu v tomto filmu), či pohledná doktorka věd (když už, tak proč i přes svůj status neukázat co nejvíc). Kravina, ale jak jsem řekl, zábavná natolik, že si tentokrát ten odpad odpustím. 25% ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale dát tomu zlatou střední cestu musím, tudíž tři hvězdy. Lidi, nemůžete se divit, že tam žraloci plujou pískem. Vždyť to už napovídá název, takže nic, s čim by se nedalo počítat. Celkem sympatické obsazení a dalo se u toho i dobře zasmát. Nicméně svůj účet zmíněné komedie v titulu to splnilo, film mě pobavil :D ()

Xenon 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná síla "Whaaaaaat?!!!!" momentů! :) Rozpočet na tenhle film musel být tak 1000 dolarů max. "Velká" očekávaná letní párty na pláži......až na to že se tam "mačká" asi 20 lidí v jednom záběru a v druhým mají mezi sebou rozestup 5 metrů!! :-D Prostě pecka! A ten konec! Doporučuji s přáteli a velkou kopicí alkoholu atd. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Malibu a v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Ve scéně, kdy leze policista s ichtyoložkou na skálu, spadne mu vysílačka z ramene. V dalším záběru ji má však opět přidělanou na rameni. (TheDave)

Reklama

Reklama