Reklama

Reklama

Federální agent Robert "Bob" Mazur (Bryan Cranston) se v 80. letech dostal v utajení dál než kdo před ním, když pronikl do srdce drogového kartelu samotného Pabla Escobara. Pod krycím jménem Bob Musella se stal stal klíčovou osobou při praní špinavých peněz a spolu s dvěma dalšími tajnými agenty (Diane Kruger, John Leguizamo) riskoval život, aby vybudoval solidní případ a přivedl co nejvíc drogových baronů před soud. Obklopen násilím a korupcí, Mazur se musí dostat do přízně Escobarovy pravé ruky, Roberta Alcaina (Benjamin Bratt) a přitom neudělat jediný chybný krok. (Magic Box)

(více)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (195)

Happens 

všechny recenze uživatele

Dvojí život federálního agenta stojí nervy a vztahy všechny jeho blízké.. Ve výsledku i ty z druhého břehu. Je to takový nabitý snímek, který se snaží být dobrý jako Narcos, ale to jen nedaří se. Po shlédnutí mám rozmazanou stopu jakéhosi krimi akčního snímku. Nic zapamatování hodného. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to napínavé, je to hodně hra o život. Jak tu bylo psáno a ve filmu řečeno - v tomto případě, aby se člověk dostal k "nim" jak je nejblíže možné - je potřeba žít jako oni..se vším všudy. Byla to síla, kdy jsem většinu filmu seděla napnutá jako struna, děsila jsem se každého výstřelu a mrtvoly se hromadily kde se dalo :D :D Scéna s kufříkem a zfetovaným stále bíle oháknutým týpkem - tak to jsem nedala :D Musela jsem to na chvilku stopnout, páč jsem se děsila co se stane dál :D :D Cranston byl super :) Ale nebyla jsem si úplně jistá, zdali není na danou roli až moc starý a nepůsobil na mě až moc přesvědčivě...ale za to Bratt - ten mě tak skvěle překvapil :) ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Hned první akce je naprosto impotentní a trapná a celá první polovina filmu je líná a trochu zmatená až jsem přemýšlel, že to nedokoukám - nechápu jak to tady můžou přirovnávat k fantastickému Narcosu nebo i Kokainu s Deppem. Druhá polovina nabere dech a dostane se divákovi celkem až dokumentární film o praní špinavých peněz ( čili spíše kancelářský thriller ) , špionování ( retrotechnika) a infiltraci do struktur Medellinského kartelu. A taky trochu psychologický film o tom jak se mlátí skutečný život a ten vymyšlený u agenta Mazury/Muselly. Nakonec to byl film, který stál za vidění a jednu hvězdu navíc dávám za kouzelnou Diane Krugerovou a elegantního gaunera Bratta. Hlavní hrdina hraje dobře, ale při srovnání se skutečným Mazurou, měl být vybrán trochu mladší playboy. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

S ohledem na společnost o které film pojednává jsem čekal trošku jinou dávku než takovýto čajíček. Pár scén napovědělo, kudy se měl ubírat celý film, aby bylo napětí tak husté že by se dalo krájet, ale tady to rozkrájel Brad Furman dřív než bylo třeba. Víc Dianky by taky neškodilo, ale to je spíš osobní záležitost. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Trefa téměř do černého. Potom, co jsem nedávno s otevřenou hubou odsledoval brilantní Narcos, jsem naštěstí narazil na tento nový film, který si opět bere do úst medelínskou tématiku a mafii narkobaronů kolem epochálního Pavla Eskobarů. Je mi jasné, že si budu muset výhledově udělat čas a nakoukat celého Perníkového dědka, jelikož Bryan Cranston, to je opravdu třída a je vidět, že do drogové tématiky zapadá jak zadek do hrnce. Filmu prakticky nemohu nic vytknout, to stoupající napětí se dá krájet a člověk si jenom říká, kdy to těm nastrčeným agentům přestanou kolumbijci a jejich podplacené přátelé žrát. A to je asi právě jediné zrnko pochybnosti na celém filmu - Pan Musella se do kartelu dostal jako když louskne prstem a co nevidět se začal stýkat pomalu s Escobarem, ta rychle získaná důvěryhodnost mi trošku neseděla, jinak ale pecka ve svém oboru. I Benjamin Bratt už přechodil pubertu a dokazuje, že si dokáže střihnout jednu z pravých končetin největšího drogového bosse všech dob hodně uvěřitelně................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (10)

  • Soukromé letadlo ve filmu je Learjet 40 (první let 5 .9. 2002), nebo Learjet 45 (první let 7. 10. 1995). Film se ale odehrává v roce 1985. (vojacekr)
  • Film se odehrává v roce 1985, ale v bowlingové herně je možné vidět automatické počítadlo skóre, které se poprvé objevilo až v 90. letech. (vojacekr)
  • Části filmu se natáčely na letišti Dunsfold Aerodrome. Na tomto letišti se také natáčel Top Gear (od r. 1978). (kellne)

Reklama

Reklama