Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh hollywoodské hvězdy a držitelky Oscara Grace Kelly, která se vzdala své oslnivé kariéry a odešla do zcela neznámého světa. Na samém vrcholu slávy, kdy jí Hollywood a diváci leželi u nohou, se provdala za monackého knížete Rainiera III. a stala se navždy Grace – kněžnou z Monaka. Knížecí dvůr se ale stane bojištěm, na němž i samotná Grace Kelly musí ve své nové roli zápasit o osud malé země. Film Grace, kněžna monacká se soustředí na dramatické momenty, kdy na dveře paláce zaklepe slavný Alfred Hitchcock s nabídkou velké filmové role a na jiné dveře buší mocná Francie s hrozbami a výhrůžkami. Kněžna Grace se zapojí do tvrdého boje za osud Monaka, země, která se přes všechny překážky stala jejím domovem. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

Mně se tedy Nicole nezdá přeplastikovaná. Na promo fotkách vypadá krásně. A je dobrá herečka.

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

tiež vám Nicole pripomína po plastikách Naomi Watts?
film samozrejme zaradujem do kolonky "Veľká zbytočnosť"...u mňa *2...najmä za to, že tam boli krásne šaty :)

D.Sleeper

D.Sleeper (hodnocení, recenze)

Johnnyka

Vzhled Nicole je celkem OK. Tenhle snímek má rezervy docela někde jinde. Když si do režisérského křesla sedne Pat a Mat mu ukáže scénář, tak ten film nezachrání ani vynikající Nicole s Timem :-/

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Johnnyka

tenhle film jsem sice neviděla, pouze reaguji na připomínky k Nicole ... Nicole je, jak píšeš, skvělá herečka a zároveň je velmi krásná. Na to kolik je jí let, vypadá fantasticky a jsem si jistá, že roli americké herečky a monacké kněžny ztvárnila víc než uspokojivě co se jejího vzhledu týče.

Johnnyka

Johnnyka (hodnocení, recenze)

Jak už psala sarah connor, Grace Kelly byla půvabná a přirozená kráska, což je v kontrastu se současným vzhledem Nicole Kidman. Nikol je skvělá herečka, stačí vzpomenout třeba na Cold Mountain, nebo Moulin Rouge.
Bohužel její současný nepřirozený vzhled je velice rušivým prvkem, především v tomto filmu, uvidíte sami.
Hodila by se spíš do pokračování filmu Stepfordské paničky, kde paradoxně vypadala ještě přirozeně.

na příspěvěk reagoval Ainy, D.Sleeper, Lavinia

Lucbric

Lucbric (hodnocení, recenze)

Grace Kelly je jednou z největších osobností na světě, jsem ráda, že se našel někdo, kdo věnoval čas zfilmování jejího života (teď koukám, že už v 80. letech byl o ní natočený film, to mám teda mezery :D). Taky jsem zvědavá, jak se Nicole Kidman porve se svou rolí, média ani kritici ji nešetří, ale už v hodně filmech ukázala, že hrát umí... Každopádně ať už by ji hrál kdokoliv, Grace Kelly miluju a určitě do kina zajdu :)

Uživatel Riddick77 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Green.Peca smazal svůj příspěvek.

Hexa

Hexa (hodnocení, recenze)

Ze všech možností, které měli, vybrali tu nejhorší herečku vůbec. Ach jo... 

na příspěvěk reagoval Green.Peca

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

som veľmi zvedavá, ako "  Pani Bottox " zvládne zahrať Grace

nmafan

nmafan (hodnocení, recenze)

Chápu správně, že Grace - v době, kdy jí bylo 27 - bude hrát 46 letá Nicole Kidman?

na příspěvěk reagoval TheRoller

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Beagle

Na promo fotkách určitě, ale na ty je třeba si ještě počkat. Venku je první upoutávka, která je spíš teaserem než plnohodnotným trailerem, a ta staví do popředí Grace Kelly hrající kněžnu/Nicole Kidman hrající Grace Kelly hrající kněžnu.

Beagle

Beagle (hodnocení, recenze)

Bluntman

Informace navíc se vždycky cení, díky za ně. :) Jenom by mě zajímalo, jestli se někde na promofotkách Roth jako Rainier ukáže i zepředu. U Nicole totiž maskéři asi netlačili příliš na pilu, co se připodobnění originálu týče (naštětstí), tak jestli je to stejné i u knížete.

na příspěvěk reagoval Bluntman

JohankaK

JohankaK (hodnocení, recenze)

No, abych pravdu řekla, nijak nadšená zatím nejsem, Grace Kelly je pro mě srdcovka a nemám ráda, když se jí někdo snaží přeinterpretovat...Ale uznávám, jsem zaujatá, a Nicole se na Grace opravdu hodí, v některých záběrech vypadala opravdu jako ona, takže aspoň tohle je bod k dobru. Do kina ale určitě zajdu,.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

TheRoller

TheRoller (hodnocení, recenze)

Kidman je skvelá herečka, ale stupeň jej namyslenosti je vysoký asi ako aktuálny Dunaj v Bavorsku. Grace bola pravý opak, takže Kidman v tejto roli príliš neverím. Uvidíme. 

janulin123

janulin123 (hodnocení, recenze)

Toto by mohl být velmi zajímavý snímek.Životopisné filmy jsou pro herce vskutku těžký oříšek, uvidíme, jak se Nicole s Grace Kelly vypořádá...pro mě bude však v tomto žánru asi navždy nepřekonatelná Marion Cottilard coby Edith Piaf.

sarah connor

sarah connor (hodnocení, recenze)

Hoyt

Verim tomu, že jej herecky prejav bude užasny,ako vzdy ale ako som už povedala,Nicole je otrasna s tymi plastikami(vid.fotky k filmu),uplne neprirodzene pery a preoperovany nos na tisickrat.Vobec sa s nou nemoze porovnavat.Jedine co maju spolocne,ze obe su vysoke ale to je asi tak vsetko. Tesila som sa ze o mojom idole natocia film ale ked som videla kto tam bude hrat a tie fotky k tomu filmu absulotne ma presla chut si to pozriet.

Hoyt

Hoyt (hodnocení, recenze)

sarah connor

Užší výběr se skládal z Jessici Biel, Emily Blunt a Nicole Kidman. Emily si představit také umím ale Nicole je podle mě správná volba, hlavně herecký projev Nicole a Grace je podobný z obou vyzařuje taková přirozenost a lehkost a její vzhled bude určitě vhodně doladěn.

na příspěvěk reagoval sarah connor

sarah connor

sarah connor (hodnocení, recenze)

Grace Kelly bola povestná svojou prirodzenou krasou a noblesou.Tym ze si reziser vybral pre túto úlohu preplastikovanú príšeru Nicole Kidman znevažil jej prirodzenu krásu. Podľa môjho názoru Nicole bude veľmi nepresvedčiva.

na příspěvěk reagoval Hoyt

Uživatel sarah connor smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama