Reklama

Reklama

Hudba pro jedny Vánoce a šest bubeníků

(festivalový název)
  • Švédsko Music for One X-mas and Six Drummers
Krátkometrážní / Hudební
Švédsko, 2011, 5 min

Obsahy(1)

Šest bubeníků převlečených za zpěváky koled se vetře do domova důchodců a tajně si zahraje na vánoční ozdoby a šicí stroj. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (10)

swamp 

všechny recenze uživatele

Vánoční variace na předchozí Music for one apartment and six drummers, stejně zábavná záležitost. :) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Někde tak na pomezí kvalit původního kraťasu a zbytečně nafouklého celovečeráku. Zábavné, ale tak nějak doufám, že s tímhle dvojice režisérů a šestice hudebníků nezaplní celý zbytek své audiovizuální kariéry (70%). ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* Toto původní dílko ani po letech neztratilo své kouzlo a stále si zaslouží plný počet hvězdiček za nápad, hudbu i autenticitu. Dnes jsem si to zopakoval a zároveň si pustil o dekádu novější remake sebe samotného. Někomu se stokrát odehraná písnička může stále líbit, ale rozhodně už ztrácí kouzlo a ani to vánoční moc nepomáhá. Navíc je to tady oproti originálu hodně nakašírované a sestříhané, takže je nereálné to na jeden zátah zvládnout. Nezatracuji, ale originál je nenahraditelný. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Druhy vstup do stejne reky. Jde vlastne jen o update predchoziho pocinu Music for One Apartment and Six Drummers. Je to stejne hudebne zabavne, ale neprinasi to nic noveho. ()

baterka101 

všechny recenze uživatele

Další počin této netradiční hudební skupiny ze Švédska. Vidíme (a hlavně slyšíme) skvělou hudbu z obyčejných předmětů. ()

Reklama

Reklama