Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Je to jen jiná verze Dva a půl chlapa, seriál opět stojí na Charliem, ostatní jsou tam do počtu. Děj to nemá žádný, jen se jedná o pár vtipů poskládaných dohromady, někdy to zábavné je, někdy zase není. Problémem je, že se to začíná hodně opakovat a druhá série už tak nemá čím překvapit. Charlie je tradičně dobrý, skvělé jsou scénky z vězení, ale na více pozitiv se nevzpomenu. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Charlie je zpatky. Zatim ne tak lol hardcore jako 2 a půl, ale je tam velky potencial a Charlie dobrej. Myslim, ze se to jeste vic rozjede, jak uz to tak byva, doladi se postavy, vysperkuji dialogy atd... Prima nahrada za 2 a pul, nejsem hardliner, ale bez Charlieho me to proste nelaka... A osobne teda naopak doufam, ze Sheeen nepřestane s chlastem, tvrdejma drogama a lehkejma holkama, to je jako byste chteli po dexterovi, aby prestal vrazdit... :) No a pak je tu Selma, zeano, pokazde, kdyz prijde na scenu, mam monumentalni OLE... ()

Reklama

PanPaniscus 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po devíti dílech ... zatím jsem spokojen s lehce stoupající kvalitou dílů i pomalým rozšiřováním charakterů vedlejších postav ... není to asi žádný odvaz, který dostane každého od prvního dílu a celkově není seriál zrovna hláškující ... jenže to mi nikdy nepřišlo ani na TAHM, celé to stálo na osobnosti Charlieho a k tomu se občas někdo přidal ... když přestane působit prostředí seriálu tak lacině už od úvodní znělky (dá se tomu říkat znělka?), hravě asi předběhne TAHM (1.-8. série, z 9. jsem viděl dva díly, nechápu, že dokázali odvysílat celou sérii)... ()

longercz 

všechny recenze uživatele

Připadá mi, že Charlie Sheen se chtěl před tím než se (údajně) vydá do důchodu narychlo ještě alespoň jednou sejít se svými známými a s rodinou, a tak trochu se i pomstít svým bývalým zaměstnavatelům a tak si vymyslel seriál o pár dílech. Všechno to působí tak nějak vytvořené na koleně na cestě ráno do práce. Není nijak originální. herecké výkony spíš průměrné a tak jediná věc, co opravdu stojí za shlédnutí je ta pošahaná, neuvěřitelně sexy postava hraná Noureen DeWulfovou. Tak si nejsem úplně jistý, že Cahrliemu ta pomsta tak úplně vyšla... ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Chvíli jsem se sice chytal nicméně v průběhu druhé sezony už se se seriálem docela vezu. Není to nic kulervoucího a TOP ale svoje kouzlo to má a to nejen díky Charliemu. ... Přiznávám, že postupem času mě to hodně chytlo a se zvyšující se úrovní mi bylo hodně líto ubývajících dílů přede mnou. S Charliem je to zkrátka od Dva a půl chlapa takový dlouhodobý kamarádský vztah přes párty, chlast a ženský. Pro osobní pouto tak zvyšuji na 5*. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Herečka Lindsay Lohan  tvůrce seriálu údajně pořádně naštvala, když zdržovala natáčení a celé dny jen vysedávala ve svém karavanu. (Chris Masters)
  • Ve čtvrtém díle první řady s názvem "Charlie and Kate Battle Over a Patient" ve scéně, kdy Charlie (Charlie Sheen) navštěvuje svého pacienta Patricka v obchodu s oblečením, má na sobě přesně to samé oblečení, které bylo pro Charlieho typické v seriálu Dva a půl chlapa (2003), tedy modrobílou košili a béžové šortky. (Shadowspark)
  • V seriálu se objevila i bývalá manželka Charlieho Sheena Denise Richards. (S.W.A.T)

Reklama

Reklama