Reklama

Reklama

Říkají o něm, že je dinosaurus, on to však bere jako poklonu. Detektiv inspektor Jack Regan vede slavný přepadový oddíl londýnské policie a je to policista starého střihu, tvrdý jako žula. Výsledky má, jeho drsné metody se však pomalu přestávají vedení policie zamlouvat. Nedávají spát především důstojníkovi z oddělení vnitřních záležitostí Ivanu Lewisovi, který by Jacka asi nenáviděl ještě mnohem víc, kdyby tušil o jeho milostném poměru se svou atraktivní ženou Nancy. Zatím jen pozorně sleduje práci Jackova útvaru a čeká na jakoukoli chybu. Když Regan neuposlechne rozkaz, rozpoutá se v centru Londýna přestřelka mezi bankovními lupiči a policií, která Jackovi zláme vaz. Je suspendován a posléze i zatčen a uvězněn. Ještě ale není vše ztraceno, Regan i jeho tým udělají vše pro to, aby očistili svou pověst a zajistili průchod spravedlnosti. (Česká televize)

(více)

Diskuze

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Rikam si 69%, to nebude spatny, ale fakt nic moc, takhle tupe dsrsnej nebyl ani Ccu v Delta Force nebo Sly v Kobre nebo samotny Bronson, je to fakt docela tupe apro me zklamani.

retrix

retrix (hodnocení, recenze)

Rozporuplný film, charismatická nebo sympatická tam není žádná postava.  Hlavní hrdina je drsoň všech drsoňů, ale že by se mu dalo fandit, to ani náhodou. Úvodní akce mě zcela zmátla, kontejner plný zlata si ležel v hale jen tak lážo plážo, nezabezpečený, vlastně jeden týpek tam chodil jako hlídač, no a následná akce jednotky Sweeney mně přišla zcela absurdní. Zločinci to pálí od boku a naše slavná jednotka nastoupila s baseballovými pálkami na ně. Nejdřív jsem si myslel, že je to nějaká cvičná akce, ale ono to fakt bylo myšleno vše vážně. Pak přijel nějaký vrchní týpek a vyčinil jim, že byli moc ostří. Tak to fakt nevím, jak to režisér myslel, asi měli místo basebollek nastoupit s plácačkami na mouchy. Musím ale uznat, že akce uprostřed flmu a závěrečná honička měla říz a spád.

maniche

maniche (hodnocení, recenze)

Těžko jsem si zvykal na Damiana Lewise s britským přízvukem. Z Homelandu ho znám úplně jinak :)

stazie

stazie (hodnocení, recenze)

No, ne všechno co je anglické je dobré,

podle červeného jsem počítala s anglickou bombou a ono nic, škoda :-(

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

vyborny film a super hudba a zvuk. realna zvuky strelby bez mega vybuchu. zajimavy mix hudby, ktery orchestrem pripomina posledni filmy Batmana a do toho ten psychomelancholicky zvuk kytary navozujici podobnou atmosferu jako v Heat, ze prace policisty neni zadne pericko a v kebuli to musi byt casto na psychinu, famoza :-)

prasacimor

prasacimor (hodnocení, recenze)

Tiez som mal pocit akoby som videl Kobru 11. Drsne ksichty a hlasky ala New York v 70s, prednasane medzi tehlovymi britskymi domcekmi a zelenymi travnickami su uplne mimo. velky fail.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Stillson

Stillson (hodnocení, recenze)

Trailer se mi celkem líbil.Vypadá to na takovou tu odreagovačku.Navíc Winstona mám hrozně rád.Má perfektní hlas,takže uvidíme a snad to mile překvapí.

Reklama

Reklama