Reklama

Reklama

Girls

(seriál)
  • USA Girls
Trailer 7
USA, (2012–2017), 29 h 9 min (Minutáž: 23–32 min)

Tvůrci:

Lena Dunham

Hudba:

Michael Penn

Hrají:

Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke, Adam Driver, Zosia Mamet, Alex Karpovsky, Andrew Rannells, Peter Scolari, Becky Ann Baker, Chris O'Dowd (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(62)

Videa (93)

Trailer 7

Recenze (143)

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Okoštoval jsem první sezónu a celkem dobrý. Taková lehce střelená vztahovka, slušné charaktery, civilní pojetí… na můj vkus je to ale málo weird a déle jsem u toho nevydržel. Ovšem žena si to velmi pochvaluje a sleduje dál. Girls mírně vybočují ze zajeté a mnohdy zkostnatělé komediální struktury televizních produkcí, mají sympatickou hlavní hrdinku a příjemně odsýpají. Co víc si přát? ()

Riley 

všechny recenze uživatele

Oh bože, po přečtení prvních pár komentářů je mi blivno z toho, jak povrchní lidi jsou. To maj obéznější holky zakázáno hrát ve filmech nebo žít? Tohle je konečně upřímnej, nenafintěnej seriál - žádný modelky, žádnej super něžnej sex a dokonalý lásky, nebo super luxusní byty. Ale pravdivej pohled na to co lidi dělaj, jak žijou a jak se chovaj. Já se v tom teda nacházím. A žeru to. ()

Reklama

zuza99 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený seriál. Podle úvodního plakátu jsem očekávala nafintěný holky co budou řešit jestli si na večírek vezmou něco od Vuittona nebo od Prady, no vůbec to tak není. Hanna je totálně mimo a to radši nemluvím o Adamovi. Jak tady někteří srovnávají se Sexem ve městě, tak chci jen říct, že Girls je o dost příjemnější a realističtější seriál. Lena Dunham je nejlepší. Jo a nakonec, se Skins to nemá VŮBEC NIC společnýho :D (komentář MoiJe). Opravdu umírám z lidí co hodnotí seriál podprůměrně, asi to nesmíte brát tak vážně a trochu se zamyslet a uznat, že mezi seriály co se teď natáčí, to je něco nevídaného, jde to trošku proti proudu a hlavně, už to prosím nesrovnávejte se Sexem ve městě ani se Skins. V komentářích občas čtu, že je Lena Dunham příšerná, nesnesitelná nebo nechutná. To znamená, že je dobrá herečka, protože si myslím, že přesně o to jí šlo. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Na Sex ve městě jsem nikdy nekoukal, ba jsem na něj ani jakživ nezamrkal. Příslib teen verze už mě zlákal a nelituju. Girls se snažej bejt aktuální, uměj bejt trefný, nestyděj se, nebojej se. Pro mě jedině příjemný překvapení. A epizodky pro oblíbence Vanessu Ray a Chrise O'Dowda taky jenom potěšily. Edit k druhý sérii: Klidně jdu na plnej počet, tralalá. Ještě vytříbenější dialogy, Chris O'Dowd se vrátil a uchytil. Párádá! Edit k třetí sérii: Girls ubraly na samoúčelnym sexu a ještě přidaly na tý brutální sebeironii, jakou si už doteď mohly nechat patentovat. Proto zdvihejte hodnocení, hergot, zdvihejte!! (Jessa je učiněná bohyně a Marnie všechny válcuje v sympatiích.) --- Finále pátý série = vrchol televizní tvorby jara 2016? Demolice bytu takříkajíc ve jménu Hannah byla úsměvná a silně emotivní zároveň. Klan Kirke boduje. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Hanna, ty sebestredný pracek!! Mala som iba ja tento pocit, pri opätovnom sledovaní? Fakt, miestami by som ju preplesla. Najhoršie, že ani za svet nepochopí, že celý svet sa netočí len okolo nej. Aj keď zase treba oceniť, že postavy a ich charaktery sú fakt reálne vykreslené a nie sú všetci ako z príručky o dokonalosti. ()

Galerie (755)

Zajímavosti (8)

  • Několikrát v seriálu zazní, že Marnie (Allison Williams) je podobná Audrey Gelman. Ta je ve skutečnosti nejlepší přítelkyně Leny Dunham, představitelky Hannah. (zuza99)
  • Producent Judd Apatow se nechal slyšet, že by seriál mohl pomoci mužům lépe pochopit myšlení žen. (zuza99)

Související novinky

71. Zlaté glóby - výsledky

71. Zlaté glóby - výsledky

13.01.2014

71. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton skončilo. Moderátorská dvojice Tina Fey a Amy Poehler dala rychle zapomenout na nepříjemnost, kdy prasklý vodovod kolem poledne zatopil červený… (více)

71. Zlaté glóby - nominace

71. Zlaté glóby - nominace

12.12.2013

V odpoledních hodinách našeho času vyhlásila Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu nominace na 71. Zlaté glóby. Největšími favority se staly se sedmi nominacemi filmy 12 let v řetězech a… (více)

Reklama

Reklama