Reklama

Reklama

Ten třetí

  • Velká Británie Third Person (více)
Trailer 1

Film scenáristy a režiséra Paula Haggise vypráví tři příběhy o lásce, vášni, důvěře a zradě propletené v mnohovrstevnaté dějové linii, která připomíná autorův oscarový snímek Crash. Příběhy se odehrávají v New Yorku, Paříži a Římě. Tři páry, které spolu zdánlivě nemají nic společného, vzájemně pojí hluboké vazby - milenci a odcizení manželé, ztracené a nalezené děti. Hvězdně obsazený snímek Ten třetí, v němž se představí oceňovaní herci Liam Neeson, Adrien Brody, James Franco, Olivia Wildeová, Mila Kunisová, Kim Basingerová a Maria Bello, je víc než jen sbírkou milostných příběhů... Je to záhada, tajenka, v níž se pravda dostává na povrch v záblescích, vodítka jsou postřehnutelná jen koutkem oka - a nic není takové, jaké se zdá. (Cinemax)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (167)

emma53 

všechny recenze uživatele

Proč se někdo snaží mermomocí uchopit neuchopitelné? Kdyby něco takového Paul Haggis zamýšlel, tak nám to Third Person předloží úplně jinou a polopatickou formou. Tohle byla nádherná mozaika spletitých vztahů, kde jsem přeplouvala z jednoho do druhého, aniž by to rušilo moje nadšení snad z každé postavy, která se tam vynořila a procházela určitou emocionální krizí. Ucelená mozaika se objeví až téměř ke konci, ale to nic nemění na tom, že po tomto zážitku jsem si musela dát Paula do mé Topky scénáristů a doufám, že s ním prožiji opět něco tak skvělého, jako byl Third Person. O hereckém obsazení snad ani nemá smysl polemizovat, jména nahoře vypsaná hovoří už sama za sebe a Liamovi ta role vysloveně sedla. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Promiň, jsem necitlivá. To já jsem vzala telefon manželce, i když jsem s milenkou." Tak špetku sarkasmu jsem dostal, zašmodrchaný příběh jsem dostal a navíc jsem se mohl sledovat sestavu dívek a žen, kvůli kterým jsem si zase po dlouhých letech připadal jako junior - vzrušovaly mne snad všechny a to je velké pozitivum. Jenže tím to taky tak trochu končí, protože celkově to bylo spíš velké tlačení na city a na to mám vrozenou alergii. Já se raději bavím a tomuhle slzavému údolí plnému mrtvých dětí by nějaké to odlehčení určitě nezaškodilo. ()

Reklama

Marrdaa 

všechny recenze uživatele

Podle mě vzájemná podobnost příběhů není vodítkem k jejich spojení, nýbrž prostředek k matení diváka. Někdo se prostě rád nimrá ve věcech, které na oko musí mít nějaké vysvětlení. Všichni známe Lynche, ale od jiných tohle trpět nebudu. Pokud se snad najde někdo, kdo mi to racionálně vysvětlí, pak budu klidně za čůráka. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $1,021,398Tržby Celosvetovo $2,192,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $139,493 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $427,420 //počet predaných kusov ?║ tak toto sa trošku stráca v obsahu, zmetená hra na umenie, Paul Haggis ako na hojdačke raz mu to výjde druhý krát nie /50%/ ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Priznávam, že mi dokonca nedošlo o čo tam šlo. Za pomoci kvalitných hercov, dve hodiny Haggis šponuje vaše nervy, až na záver nepríde katarzia, ale jeden veľký odrb. To nemení nič na veci, že som mu to opäť hltal, a že tie jeho údajné" ploché charaktery", nejak stále nevidím. Čo je vlastne fajn, asi tam nie sú. Zato jeho trademark sa po Údolí Elah vrátil; kobercová scéna legendary ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Úvodné titulky a prvá časť záverečných je rovnakým písmom, aké je na presklenej stene v izbe postavy, ktorú hrá James Franco. (megajalec)
  • Scéna, v ktorej Anna (Olivia Wilde) stojí pred hotelovou izbou Michaela (Liam Neeson) a vracia mu župan, pričom zostane úplne nahá, sa natáčala na 57 pokusov. Neeson bol totiž nesústredený a roztržitý práve pre nahé telo Wilde. (megajalec)
  • James Franco povedal, že Ashton Kutcher sa nevydržal pozerať na scénu, pri ktorej ťahal po zemi jeho manželku (vtedy snúbenici) Milu Kunis a odišiel z miestnosti počas natáčania. Počas toho, ako ju Franco ťahá po koberci, zakopne a spadne, čo nebolo v scenári. Režisér sa napokon rozhodol, že scénu nechá aj s pádom, vyzeralo to tak emotívnejšie. (megajalec)

Reklama

Reklama