Reklama

Reklama

Ten třetí

  • Velká Británie Third Person (více)
Trailer 1

Film scenáristy a režiséra Paula Haggise vypráví tři příběhy o lásce, vášni, důvěře a zradě propletené v mnohovrstevnaté dějové linii, která připomíná autorův oscarový snímek Crash. Příběhy se odehrávají v New Yorku, Paříži a Římě. Tři páry, které spolu zdánlivě nemají nic společného, vzájemně pojí hluboké vazby - milenci a odcizení manželé, ztracené a nalezené děti. Hvězdně obsazený snímek Ten třetí, v němž se představí oceňovaní herci Liam Neeson, Adrien Brody, James Franco, Olivia Wildeová, Mila Kunisová, Kim Basingerová a Maria Bello, je víc než jen sbírkou milostných příběhů... Je to záhada, tajenka, v níž se pravda dostává na povrch v záblescích, vodítka jsou postřehnutelná jen koutkem oka - a nic není takové, jaké se zdá. (Cinemax)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (167)

marvan 

všechny recenze uživatele

Paul Haggis vidí svět zoufale černobíle, což je znát pokaždé, když vlastní scénář také natočí. Říct, že jsou jeho postavy ploché zní jako fráze, řeknu to jinak: jsou nepravděpodobné, stejně jako situace, do kterých je žene. O něco míň to bylo znát na Crash, podstatně víc je to vidět na obdobně vystavěném Third Person. Pokud se chopí Haggisova scénáře jiný režisér, může to dopadnou dobře, jako v případě Million Dollar Baby. A pokud to zahrají dobří herci. Third Person bohužel táhne dolů i mizerné obsazení, taková Olivia Wilde je možná zajímavým způsobem krásná, ale to je tak všechno. To nezachrání ani skvělý Liam Neeson nebo Adrian Brody. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Takhle se lidi nechovají, takto jednají postavy nepříliš dobrého románu, které na dálku šustí papírem a krkolomnými pokusy romanopisce dostat je do nějakých prekérních situací za každou cenu. Tady tuto marnou snahu zastupuje skleróza, takže postavy furt něco důležitého zapomínají (ať už záměrně nebo omylem), případně nemůžou něco stihnout a nahánějí se (často zbytečně) po telefonech. Film je otravný a ani konstrukce, že některé postavy jsou reálné a jiné vymyšlené, tomu nepomáhá, protože uměle a neupřímně působí skoro všechny figury. /15. 8. 17./ ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MÁ TO BÝT O MUŽI, KTERÝ DOKÁŽE CÍTIT JEN SKRZE POSTAVY, KTERÉ VYTVÁŘÍ."… /// Rozhodně nezklame vobsazení, takže je na co zírat! Další Haggisova osudová skládačka. Hlavní roli tu hrají děti (taky láska a peníze), ale hlavně lidi, co maj strašáka ve skříni a hrajou hru na bílou barvu. Na tři příběhy (já vím, kurva, teď už všechno chápu!) se mi zdá jedna silná scéna málo. P.S: Díky Mr. George Stobbart za osvětlení pointy, páč až teď mi to celý dává smysl. A mám chuť snížit hodnocení… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem na ty příběhy plný pozornosti k dětem. 2.) Jsem na ty příběhy s překvapivou pointou (a jsem mazanej, takže na ni vždycky přijdu!). 3.)Thx za titule ,,johnny.ka“ /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Toľko hviezd pohromade a výsledok je aj tak takáto konina ? Ono je fakt, že tie príbehy samé o sebe nie sú až tak zlé ( asi tak na 3* ), ale to vysvetlenie príbehu na konci filmu to zráža ešte nižšie. Liam Neeson fajn aj keď tá jeho postava je nudná ako zasadnutie parlamentu, Adrien Brody tak jeho postava bola jedno veľké WTF ! to ani viac nekomentujem, Mila Kunus ako vždy hysterická, no aspoň že tu je Olivia Wilde a jej postava .... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Paul Haggis vykašlal na tři různé příběhy na třech různých místech, možná by to mělo smysl, ale takhle se jakýkoli vyšší význam ztrácí. Provázanost postav je naprosto směšná, protože vzhledem k tomu, že sledujete všechny tři, očekáváte provázání. Takhle jsou to jen tři náměty na jednom místě, kdy rozhodně scenáristicky vedou Liam Neeson a Olivia Wilde, nejvíce pak baví asi Adrian Brody. Škoda, ta část se spisovatelem se mi zamlouvala moc. Ale tohle prostě nejí konzistentní dílo. To měl být povídkový film a ne něco, co si hraje na víc. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, v ktorej Anna (Olivia Wilde) stojí pred hotelovou izbou Michaela (Liam Neeson) a vracia mu župan, pričom zostane úplne nahá, sa natáčala na 57 pokusov. Neeson bol totiž nesústredený a roztržitý práve pre nahé telo Wilde. (megajalec)
  • James Franco povedal, že Ashton Kutcher sa nevydržal pozerať na scénu, pri ktorej ťahal po zemi jeho manželku (vtedy snúbenici) Milu Kunis a odišiel z miestnosti počas natáčania. Počas toho, ako ju Franco ťahá po koberci, zakopne a spadne, čo nebolo v scenári. Režisér sa napokon rozhodol, že scénu nechá aj s pádom, vyzeralo to tak emotívnejšie. (megajalec)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2013 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama