Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nekorunovaní králi paródií si tentoraz vzali na mušku filmové spracovanie knižnej trilógie Hry o život (2012). Nechýbajú však ani postavy z ďalších veľkofilmov posledného obdobia. Príbeh sa odohráva v najdepresívnejšom kraji postapokalyptickej budúcnosti. Hrdinka Kantmiss Evershot (Maiara Walsh) dobrovoľne prevezme miesto svojej manipulatívnej mladšej sestry v 75. ročníku „Hier hladujúcich". Zanechá tak za sebou svojho priateľa Dalea (Brant Daugherty) a uzavrie spojenectvo so synom miestneho kuchára Petrom Malarkeyom (Cody Allen Christian), aby spoločnými silami bojovali o vlastné prežitie. V hre je však aj čosi viac: kúsok starej šunky, nedojedenej kyslej uhorky a kupón na zľavu pre jednomiestnu ponorku. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

trio ZuckerAbrahmsZucker by malo zomriet, aby sa mohli tocit v hrobe, potom co by videli co sa stalo so zanrom parodie od tej doby ked kralovali kinam s "naked gun" a "hot shots!". duo friedberg a seltzer opat nesklamali a prichadzaju s dalsim filmovym odpadom (ak by mal troska sancu v hollywoode tak takto si nejak predstavujem ze by jeho film dopadol)... ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Pánové Friedberg a Seltzer často balancují se svými parodiemi na hranici vkusu a trapnosti. U Starving Games to překvapivě až takový provar není, ačkoliv i tady se vyskytuje v menších dávkách fekální humor. Scénaristé zparodovali snad celý scénář prvního dílu HG a nutno přiznat, že několik scének se opravdu povedlo a když postupně přišli na scénu Gandalf, Expendables nebo Avengers, tak bylo o druhé hvězdě v hodnocení definitivně rozhodnuto. Škoda jen, že pánové tvůrci sráží kvalitu svých děl pořád stejnými přešlapy. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Splnilo, možná dokonce trochu předčilo, má velmi nízká očekávání. Americká parodie, takže všude "humor", ale zábava žádná, lavina nechutností, trapnost. Tady se ale nečekaně některé gagy a zparodizování skutečně povedlo, byť ani v jednom případě nemají příliš dlouhého trvání. Minimálně Expendables a Avengers se povedli, vzpomenutí na nasraný pomeranč, Siri... A v neposlední řadě je faktem, že že se parodovalo něco, co samo o sobě je už parodií sama sebe - Hunger Games. Je to taková lepší americká parodie, jsou mnohé další trapnější, fekálnější, odpornější a blbější. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Hunger Games (ať už film, nebo kniha) se mi docela líbily, a tak jsem byl zvědav, jak dopadne parodie tohoto tématu. Jak je možná již z hodnocení znát, zklamán úplně nejsem, i když kdyby se vynechalo těch pár "fekálnějších" scén, byl bych potěšen více. Ale kromě základního scénáře, který se předlohy +/- drží mne dost pobavily dílčí parodické scénky s Angry Birds (Spusťte naši ultimátní zbraň), Expendables, Avengers, Pán prstenů či Harry Potter. Nic to ale nemění na tom, že pokud nejste velcí příznivci tohoto žánru, tak vás asi ani tento film úplně neuspokojí - já spokojený jsem, dostal jsem přesně to, co jsem očekával... ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná, nebo spíš podpodpodprůměrná záležitost. Většina parodií se točí s nadsázkou a dělá si srandu z toho, co paroduje. Starving Games ale poskočili o deset kroků dál. Parodují naprosto všechno, co v posledních letech ovládlo jak kina tak youtube. Annoying orange, avengers, avatar… toho tam je tolik, že se divím, že tam nebyl pewdiepie nebo Fred… Nejlepší jsou z filmu nepovedené záběry na konci, jinak je to naprostá ztráta 75 minut čistého času. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama