Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nekorunovaní králi paródií si tentoraz vzali na mušku filmové spracovanie knižnej trilógie Hry o život (2012). Nechýbajú však ani postavy z ďalších veľkofilmov posledného obdobia. Príbeh sa odohráva v najdepresívnejšom kraji postapokalyptickej budúcnosti. Hrdinka Kantmiss Evershot (Maiara Walsh) dobrovoľne prevezme miesto svojej manipulatívnej mladšej sestry v 75. ročníku „Hier hladujúcich". Zanechá tak za sebou svojho priateľa Dalea (Brant Daugherty) a uzavrie spojenectvo so synom miestneho kuchára Petrom Malarkeyom (Cody Allen Christian), aby spoločnými silami bojovali o vlastné prežitie. V hre je však aj čosi viac: kúsok starej šunky, nedojedenej kyslej uhorky a kupón na zľavu pre jednomiestnu ponorku. (Incantator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Klasická parodie, u který se spíš stydíte za ty hovada, co tuhle sračku vymysleli, ale tady je jedna věc, kterou jiný parodie nemají,a to je Maiara Walsh, která je příšerně podobná Jennifer Lawrence. Dokonce bych řekl, že umí hrát a to se v parodiích moc nestává. Pár vtipnejch momentů nastalo, ale zbytek je jen trapná hovadina. Pořád je to lepší než Scary movie 5, ale to zase nebylo tak těžký, takže 40% odpovídá kvalitě filmu. ()

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná, nebo spíš podpodpodprůměrná záležitost. Většina parodií se točí s nadsázkou a dělá si srandu z toho, co paroduje. Starving Games ale poskočili o deset kroků dál. Parodují naprosto všechno, co v posledních letech ovládlo jak kina tak youtube. Annoying orange, avengers, avatar… toho tam je tolik, že se divím, že tam nebyl pewdiepie nebo Fred… Nejlepší jsou z filmu nepovedené záběry na konci, jinak je to naprostá ztráta 75 minut čistého času. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nepřekvapivě pitomé, trapné a co je nejhorší, nudné...a to mam parodie celkem rád. U mě to navíc znásobuje fakt, že se mi první Hunger Games moc nelíbily. Doby parodie Tohle je Sparta jsou nenávratně pryč a tvůrci Jason Friedberg a Aaron Seltzer zřejmě už nic lepšího nepřichystají. Scény s Avengers a Expendables ale potěšily ... 40% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

to že je parodie jako žánr v současné době mrtvá je fakt a vzkřísit se jí nepovede ani tímhle kouskem.Co je třeba ocenit,že narozdíl od svých předchozích movies s libovolným přídavkem tentokrát pánové Seltzer a Friedberg nesklouzávají tolik k nechutnosti a ultra trapnosti a stvořili tak jejich zatím jediný stravitelný film,po kterém divák nemá potřebu si vyškrábat oči.Co víc (a to sem vůbec nečekal),sem tam se objeví vtípek,který je opravdu vtipný (narážka na Lady Gaga,prezident Snowball,...) a to je výhra sama o sobě.Osobně nejvíc zavidím téhle dvojce przničů jejich bezbřehou fantazii,protože dát v jednom filmu dohromady Oze,Hunger Games,Avatara,Avengers,Expendables a já nevím co ještě,je opravdu kumšt...30% ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Bylo jasné, že když Hunger Games celkově za moc nestály, tak jsem nepočítal s tím, že nějaký jeho parodický bráška něco změní. Spíše mi celé dění zhnusil a ty "zlomové" pasáže mě neskutečně iritovaly. Expendables a Avengers byli nejlepší částí. Respektive nejlepších pár sekund. Nebudu zrůda, ocením alespoň to malé bezvýznamné nic. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama