Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kórejská Američanka Hyun- Jae má osemnásť rokov, keď ju unesú, a pod vplyvom drog spolu s ostatnými dievčatami mladšími od nej ju prinútia k prostitúcii. Šéfom celej organizácie je policajný prednosta, takže ich aktivity sa im darí skrývať. Po roku väznenia sa stáva samotnou členkou tejto zločineckej bandy priekupníkov s ''bielym mäsom''. Je to jej spôsob, ako prežiť, alebo sa stala obeťou ''štokholmského syndrómu''? (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

castor 

všechny recenze uživatele

Jak se sakra mají ty mladé holky seznámit? Bylo to hodné děvče, jejímž největším hříchem bylo, že si tu a tam potají zapálila cigaretu. Nasedla ale do špatného auta a už se to s ní vezlo. Zavřená kdesi v pustině, nevěříc, že se to v létě léta páně 1994 přihodilo právě jí. Poprvé to bylo s kousnutím klienta do genitálií, pak už to přestala počítat. Cejch „podle skutečné události“ může téhle záležitosti možná slušet, ale jsme tu přeci hlavně od toho, aby nás film dokázal vtáhnout, okouzlit, pobavit, překvapit, šokovat. Což se podařilo tak napůl. Výsledek zavání lehkou naivitou (zabezpečení celého systému mi přišlo minimálně laxní), což korunuje nedotažený závěr. Ani ne tak drsné nebo alarmující, jako spíš preventivní nejen pro rodiče náctiletých Asiatek.. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Příležitost vidět Beau Bridgese v roli zmetka jsem si nemohl nechat ujít, ale film mě i jako celek opravdu dost překvapil. Drsný příběh na motivy skutečných událostí o korejské dívce, která je unesena bandou překupníků s bílým masem. Film, ač je až neskutečně decentně pojatý, působí hodně nepříjemně, ale ani na minutu nenudí a divák je neustále v napětí - ato zejména díky parádním hereckým výkonům všech představitelů. Konec je klasicky předvídatelný, ale ono by to snad ani jinak zpracovat nešlo. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V obsahu v úplnom závere užívateľ "sochoking" (ktorý mimochodom píše veľmi solídne obsahy k snímkom) navádza na polemiku, či hlavná hrdinka tohto čisto myšlienkovo drsného snímku, prepadne takzvanému: ''štokholmskému syndrómu''. Je to v podstate porucha vo vnímaní, kedy si OBEŤ vypestuje k PÁCHATEĽOVI určité citové puto, začne ho obdivovať, ochraňovať, ba dokonca to môže zájsť tak ďaleko, že sa stane závislou na fyzickom týraní touto konkrétnou osobou. Priznám sa, toto mňa osobne nalákalo viac ako samotný príbeh. A tak to napíšem alibisticky, čo mi nie je príznačné ani vlastné. Film je to dobrý, pomerne realisticky vyobrazený, no z pohľadu nastolenia otázky zo záveru obsahu, je ďaleko lepším snímkom: "The Poughkeepsie Tapes". ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Otevřít si v dnešní době kurvinec s šestnáctkama, které nechtějí makat zrovna moc dobrovolně a se zanícením, je docela opruz! Kdo se má s těmi, co zvlášť hrubým způsobem porušily pracovní kázeň furt někde zakopávat, a to navíc tak, aby je nevyhrabali kojoti, střední management je musí pořád hlídat, aby nehryzaly platící zákazníky do svědomí, a to ani nemluvím o tom, nakolik přijde pravidelná údržba podvozků. Holt sehnat dneska loajální, samostatnou a kvalifikovanou pracovní sílu je těžká řehole. Naštěstí tu máme Korejce, co jsou od přirození schopni dřít dvanáctky bez nároků na přesčasy, a tak je zasloužený kariérní postup nemine. Poutavé, výborně natočené a zábavné, jen mi trochu vadilo, že takový megalomanský velkoobchod s masem tří barev a půjčovnu vagín je schopen ušéfovat dvacetiletý, vychrtlý narkáč bez MBA a vyšších manažerských kurzů řízení náctiletých otrokyň. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Fakt dobrý film. Vyhovovalo mi, že tam skoro vůbec není zobrazováno násilí, na rozdíl třeba od tematicky příbuzného filmu Trade. Holky tu v záběru prostě nikdo nemlátí a žádné pervertoviny tu také nejsou vidět. Natočeno je to ale dobře a chod organizace je tu zobrazen, takže každému dojde, že tyhle otrokyně prostě musí držet hubu a krok. Navíc je to ještě obohaceno o takovou zvláštní "romanci," kdy se hlavní hrdinka snaží vytěžit co nejvíc z role oblíbenkyně mladého dohlížitele. Jamie Chung zahrála výborně a je velmi půvabná. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • V scéne, kde si hlavnú hrdinku juhokórejského pôvodu Eden vyžiada spomedzi viacerých dievčat istý zákazník, má Eden číslo 7. V juhokórejskej kultúre je číslo 7 považované za šťastné číslo. (MikaelSVK)
  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach na severozápade USA, v štáte Washington. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama