Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá komedie, kterou mohu vidět několikrát za rok. Nezaměnitelný humor L. de Funese s hlasem nenapodobitelného Františka Filipovského, úžasné dialogy a perfektní zápletka, to je to, co je této komedii vlastní! Pamatuji si desítky hlášek, které sem snad ani nebudu vypisovat. Přece jen mi to ale nedá: Vy jste s tou novou frčkou nějak chytil slinu! A pošilháváte po mých! Ale zatím tady velím já!..Uklidněte se! Uklidněte se!..Pojďte, představím Vás... :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neotřelý a téměř legendární příběh.... Jasně nejlepší četník z celé série. Louis de Funés je naprosto fantastický a pokaždé když znovu a znovu sleduju tento film tak mě něčím novým překvapuje. Nezapomenutelná část Francouzské kinematografie --- Kdyby stará švadlena mé ženy žila… - To by nepřežila ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Legenda, ktorá mňa nikdy neomrzí. Geniálny Funes s ešte lepším dabingom než je originál, čo on sám potvrdil. Hviezdou sa stal náhodou a vo vysokom veku. Dôkaz toho, že talenty sú vždy niekde ukryté, len im treba dať šancu. Gag za gagom, všetko vydarené, vtipné. A ešte tomu Cruchotovi dali aj prekrásnu dcéru, na ktorú sa pozerá lepšie než na tých Cruchotom prenasledovaných nudistov. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak já teda nevím. Všichni tu z prvního dílu četnické série dělají totální kult a mě teda nikdy nijak extra nebavil. Pustil jsem si to nedávno a nic moc se na mém názoru nezměnilo. Řekl bych, že Funes má teda určitě lepší filmy a to i v rámci četnické série. Já jsem holt spíš na ty totálně ztřeštěný a ulítlý komedie a to tahle zrovna moc není. Takže nevím v čem spočívá to kouzlo. Asi je to tím, že tenhle film přivedl Louise významně na scénu a lidi si to s tímto faktem spojují. Jinak nevím v čem to tkví. Já prostě to nadšení nesdílím.40% ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

V 70. letech patřily "četnické" komedie k tomu nejlepšímu, co se u nás promítalo. Dneska už je jejich humor trochu vybledlý a ohraný, ale přesto ještě dokážou pobavit další diváky z mladších generací. Já se u nich spíše jen shovívavě usmívám, i když se přiznám, že dabing F.Filipovského je stále nakažlivý. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Písničku z filmu "Douliou Douliou Saint-Tropez" skutečně zpívá Geneviève Grad, představitelka Nicole Cruchot. Ve stejném roce ji přezpívala québecká zpěvačka Jenny Rock a v roce 2011 ji přepracoval francouzsko-švýcarský DJ Quentin Mosimann. (Cucina_Rc)
  • Slávny kabriolet z filmu sa v roku 2021 predal za takmer 30 000 eur. Na tachometri mal vtedy 100 000 kilometrov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama