Reklama

Reklama

The Punisher: Dirty Laundry

Celý film
Krátkometrážní / Akční / Thriller / Drama
USA, 2012, 10 min

Punisher (Thomas Jane) si ten den chtěl jenom vyprat prádlo. Potom co viděl gangstery jak ohrožují prostitutky a nasledně i chlapce, řekl si, že to tak nemůže nechat být a musí je potrestat. (Folky)

Videa (1)

Celý film

Recenze (401)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Celovečerní Kat se mi na rozdíl od spousty lidí tady líbil a tak jsem byl na kraťas o něm hodně zvědavý, především díky velmi pozitivním ohlasům. A musím říct, že taková paráda se vidí jenom jednou za dlouhou dobu. Skvělý příběh, brutální řežba, perfektní zpracování - a to všechno v pouhých deseti minutách. Špička oboru. 100% ()

BreHas26 

všechny recenze uživatele

Velice výborný krátkometrážní film s nebezpečným Zippem a smrtící flaškou Jacka Danielse, nezbývá mi nic jiného než zvednout všechny palce nahoru! Hudba Hanze Zimmera tam být nemusela, do některých momentů se hodí, ale téma z The Punisher (2004) nebylo špatné. Kdyby Phil Joanou takhle natočit celý film o Punisherovi, tak si myslím že by to bylo super :-) ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Znas rozdil mezi spravedlnosti a trestem??? naprosto ultimatni nekompromisni kratkometrazni naser rozhodnuti zda koupit flasku Jacka Danielse ci nekoupit se muze stat naprosto zivotni a zasadni nejenom pro chlapka co dorazil jenom proto aby si vypral pradlo a nechtel se do niceho srat ale i pro ty kteri ten rozdil mezi trestem a spravedlnosti uz brzy poznaji perfektne vygradovana zabavna a vymazlena nasilnicka zalezitost kterou nemuzu proste hodnotit jinak nez maximalnim poctem Jack Daniels old Tennessee whisky!!! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 9/10 Děj 9/10 Hudba 10/10 Akce 8/10/// PLUS: atmosféra jako prase, Thomas Jane a Ron Perlman rozhodně potěší, pořádně krvavá akce MÍNUS: slabší vizuál, působí levně, tmavší obraz, ale možná účel./// Shrnutí: Neuvěřitelné jak mě desetiminutový snímek dokáže nakopnout do suprové nálady. Už původní film z roku 2004 je pro mě jeden z nejlepší akčňáků posledních let. Novější verze z roku 2008 mu rovněž nedělá ostudu, takže začínám mít dojem že Punisher bude nadlouho moje hodně oblíbená postava. No a na závěr závěrečná scéna s tričkem je úplně super./// Celkem 90%/// ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

zde ____ Digitální kamera, Greengrassovy prvky a Zimmerova hudba v deseti minutách nedělají z Joanoua týpka. Navíc nemám rád Rona Perlmana a ještě navíc nemám rád krátkometrážní filmy, kde víte konec a nic vám vlastně v součtu neřeknou. Kdo ví, jestli na tenhle krátkometrážní film nekoukl ten blázen těsně před premiérou The Dark Knight Rises. Jestli bych měl doporučit krátkometrážní film, pak ukážu na tenhle ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Fľaša, ktorú má Frank Castle (Thomas Jane) v ruke je whiskey Jack Daniels. Vo filme môžeme vidieť, že za ňu dáva predavačovi v obchode (Ron Perlman) 40 dolárov, totižto v USA skutočne stojí od 30 do 40 dolárov. (Odpocivadlo)
  • Herec Thomas Jane si zopakoval komiksovou postavu od Marvelu Punishera již podruhé. Stejnou postavu ztvárnil již ve snímku Kat (2004). (tyzmrde)

Související novinky

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (více)

Reklama

Reklama