Reklama

Reklama

Marvel One-Shot: Item 47

Po monumentální bitvě o New York, ve které The Avengers porazili Lokiho armádu, se agenti S.H.I.E.L.D.u snaží zkonfiskovat všechny zbraně zesnulých Chitauri. Jednu se však povedlo získat dvojici zlodějíčků, kteří s její pomocí přepadávají jednu banku vedle druhé. Úkol je tedy jasný - získat zpět ztracenou zbraň a dopadnout zločince, kterým se jako jediným povedlo mimozemský artefakt uvést do chodu. (Psema)

(více)

Recenze (59)

wlk1 

všechny recenze uživatele

Vůbec se mi to nelíbilo a jsem z toho smutný. Předchozí One-Shot byla taková pecka, že jsem si ho musel pouštět několikrát po sobě, pozorně jsem sledoval zpomalené záběry Son-of-Coula a několikrát se smál.. mouce. Jenže tohle bylo víc, než zklamání. Měl jsem z toho pocit, že se to snaží o nějaký "příběh", nějakou "pointu", ale ničeho jsem se nedočkal. Dávám 2* za odpověď na otázku "Umíte vařit kávu?" ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Už od prvního pohledu jde poznat, že tento One-Shot patří k nejambicioznějšímu snímku první fáze. Žel produkční hodnoty jsou všechno, co bonus nabízí, jelikož příběh je triviální a vůbec by nevadilo, kdyby se jeho délka značně zkrátila. A také je škoda, že se s novými postavami a jejich věděckým přínosem dále nepracovalo třeba v rámci seriálu. ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od jiných marvelovských kraťasů není tahle hříčka nijak zvlášť důležitá. Nespojuje díry v ději mezi jednotlivými celovečerními filmy, ani nepředvádí žádné divy s oblíbenou vedlejší postavou. Možná ale naznačuje něco do budoucna. Děj se navíc odehrává jakoby ve stylu lupičských černohumorných komedií a i proto je to zábava. 7/10 ()

Darth Maul 

všechny recenze uživatele

Krátko po bitke o New York musí agent Sitwell riešiť chúlostivú situáciu. Párik zlodejov (vtipná paralela na Bonnie a Clyde) sa zmocnil ničivej zbrane, ktorú po sebe zanechali bojovníci Chitauri. Ide o zaujímavý nápad, ale bez sympatického agenta Phila Coulsona to už nie je ono... /// "Všetkým nám chýba..." ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

"Do you know how to make coffee?" - "No." Po zhlédnutí Avengers jsem hodně uvažoval, co by se stalo, kdyby obyčejný civilista našel nějakou mimozemskou technologii. A tady máme jeden z mnoha výsledků. Kraťas je spíše úsměvný, sympatická ústřední dvojice a babral Sitwell. Kdo viděl druhého Kapitána, tak už ví, co je Sitwell zač a když si odnesl tuto zbraň a dva lidi, kteří ji umí zprovoznit, Hydra získala hodně. Tenhle film má velkou spojitost se seriálem Agents of S.H.I.E.L.D. a je to bezva. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (7)

  • Banka Farmers & Merchants skutečně existuje. Má více než 100letou tradici s 25 pobočkami v Kalifornii. (Kubaaa97)
  • Jedná se o první film ze série Marvel One-Shot, ve kterém se neobjevila postava agenta Coulsona. (gogos)

Reklama

Reklama