Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Přestože jeho královstvím neustále otřásá zrada a rozbroje, jsou Ragnarovy dobyvatelské touhy pořád neukojené a vede svoje bojovníky na Paříž. (Netflix)

Recenze (48)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. Séria - 95% Jeden s mala seriálov, ktorý ma stúpajúcu tendenciu. Zatiaľ čo prvá séria nás zasvätila do sveta Vikingov, druhá už zlepšila akciu a postavy a tretia to už len zdokonaľuje. Je vidno, že tento seriál je úspešný. Tretia séria je nie len naj-akčnejšia, ale hlavne výpravnejšia. Tu sa už nedobývajú maličké Anglické osady, ale Ragnar, ktorý je podla legendy potomok Odina, rovno zaútočí na samotný Paríž! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je opět ještě o kus lepší, než ta předchozí, v což se pomalu nedalo ani doufat. Ale kombinace nájezdů do sedmi anglosaských království a na Paříž společně s domácími příběhy, ve kterých si nikdo není jistý tím, kde končí realita a kde začínají hry Ásgardských bohů, to je radost... ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série už je viditelně slabší a obsahuje spoustu historických i příběhových chyb. Stále si však udržuje vysoký průměr a dosti dobrou příběhovou linii plnou zásadních zvratů. Což vlastně dokazuje i velice promyšlený závěr, který bezpochyby poslední epizodou zachránil  tím pádem zajistil úctyhodné uzavření této série. Solidní čtyři hvězdy, ale dobrovolně bych si to už asi znovu nepustil. 82% PS: Poslední epizoda bezpochyby rozhodla o hvězdě. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší série, během které jsem si říkal, že by ji nejeden díl dokázal úspěšně zakončit. Ale stejně se tím nejlepším možným vrcholem ukázalo postupné dobývání Paříže. K bitvám, postavám a odsýpajícímu příběhu se postupně probojovalo i politikaření, a atraktivita seriálu se tak i nadále zvětšuje. Jen ta práce s jazyky pořád není úplně dodělaná a uhlazená. (Netflix) ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět na výbornou. Nové lokace, nové postavy, jde vidět, že se i do měšce přisypaly nějaké zlaťáky, protože je všeho a všech více. Začalo se řádně intrikařit a politikařit, člověk už neví komu a čemu věřit. Ve větší míře začala být i zajímavá hudba v průběhu děje. Prostě to chytlo více velkoleposti, což ještě vylepšilo již tak výborný seriál. Nemám, co více k tomu říci. Vysoká laťka udržena, ba co více, i trošku zvýšena. Velká spokojenost, alou na další sérii. Howgh! ()

Galerie (144)

Reklama

Reklama