Reklama

Reklama

Obsahy(1)

30-ročná reportérka Leigh (Kristen Bell) opúšťa svoj doterajší život v New Yorku a vracia sa na miesto, kde naposledy prežívala pocity ozajstného šťastia – do svojho rodiska a domova v Connecticute. Tu dostane miesto záchranárky a zároveň začína nebezpečný vzťah s problematickým 16-ročným teenagerom... (Acrobat)

Videa (2)

Trailer

Recenze (37)

misterz 

všechny recenze uživatele

Snímku sa nedá uprieť určitá dávka príjemnej melancholickej atmosféry, ktorá má potenciál si diváka podmaniť len keby... keby dejová linka nebola tak zúfalo banálna a nezáživná. Pár situácií okolo postáv bolo síce zaujímavých, ale to boli len také vytrhnuté ostrovčeky, ktoré boli utopené v mori vaty. O dráme alebo romantike, ktorá by diváka po emotívnej stránke aspoň minimálne zasiahla tak nemôže byť ani reči. Slabší priemer. 55/100 ()

Karala 

všechny recenze uživatele

Malý nezávislý film o tom, jak je nám najednou 30 a všechno nám jde do sra....k. O tom, jak jsme chtěli dělat to, vypadat tak a být s tim a ono to tak nakonec není. Kdo už něco takového zažil či zažívá, nemůže říct, že je to špatný snímek. Proč ne, třeba to taky někoho inspiruje ve svém životě konečně něco změnit.... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Pokus o pocitové romantické drama, které zůstalo někde na půli cesty. Lépe řečeno, pocitový film s nevýraznou dějovou linkou. Není toho totiž mnoho, co tahle nezávislá vlaštovka může divákovi dát. Zahodila (na čas) život v New Yorku, aby v rodném městečku znovu nalezla životní cestu. Filmů o „koulích na noze“ i těch o hledání smyslu života už tu bylo nesčetně a zpravidla dopadly lépe. The Lifeguard se poměrně vleče, nejedna postava tu platí za nesympatickou, chybí víc silných a zapamatovatelných momentů. Alespoň je to podané civilně a bez patosu, a i Kristen Bell se svou nejednoznačnou postavou poměrně se ctí poprala. ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Poměrně melancholický až pro mne vzpomínkový film. Zajímavé herecké obsazení, hudba a kamera. Děj se dotýká i ožehavých témat lidského bytí z jeho samotné podstaty, i když to jistě mnohým divákům nepřijde. Hodně se mi líbilo téma usmíření s rodiči, které valná většina z nás zažila na vlastní kůži a celkově sociální konflikt věkových skupin je tu vyobrazen velmi zdařile. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Hm tak tohle se nepovedlo, tyhle životní dramáčky mi většinou sednou ale tohle mě minulo snad všim včetně jinak hezký Kristen Bell která zde chodí nenamalovaná což má zřejmě vzbudit dojem toho že je to obyčejná holka ale mně spíš připomínala komparzistu z Úsvitu mrtvých. Podobnejch a hlavně lepších filmů než tohle bych vyjmenoval hned několik. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Režisérka Liz W. Garcia trvala na tom, aby Kristen Bell nenosila během natáčení vůbec žádný make-up. Pokud náhodou přišla na plac s dobrým účesem, okamžitě se pak musel zkazit vrstvou mazu. (Brousitch)

Reklama

Reklama