Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osem rokov po tom, čo malá Cassandra záhadne zmizla, začnú na povrch vychádzať skutočnosti, ktoré indikujú, že by ešte stále mohla byť nažive. Polícia nevie, čo má robiť, ale postupne sa odhaľujú nové a nové fakty, napríklad aj to, že Cassandriných rodičov niekto sleduje. Vysvitne tak, že ich dcéra bola pravdepodobne obeťou zvláštneho únosu. (readan)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (68)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Moje prvé stretnutie s Egoyanom a myslím, že dopadlo veľmi slušne. Temná krimi dráma podfarbená hudbou à la Jóhann Jóhansson s tak poprehadzovanými dejovými linkami, že by sa ani Tarantino v tom nevyznal a vďaka počasiu to celé vyznieva ako severská dráma. To sú vlastne ingrediencie, ktoré potrebujem ku kvalitnému filmovému zážitku. Preto aj napriek tomu, že filmu miestami výrazne dôjde dych hodnotím vysoko. Skrátka kvalitka. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Thriller, který zaujme způsobem vyprávění a zajímavým příběhem. Od začátku nenechá diváka v klidu a po většinu času se něco děje, do toho není moc dobré vypínat mozkové závity. Ryan Reynolds zahrál své, ale ničím nevynikne. Zpočátku se vše tvářilo daleko zajímavěji, v polovině se vše přehouplo a stávalo se z toho tak trochu klišé, nemluvě o závěru. Potenciál na velmi solidní krimi thriller The Captive měl, ale dle mého ho z velké části nevyužil, což je zásadní chyba. Chtělo to více akce, napětí a hlavně nějaký moment, který by vyrazil dech. Vše si propluje svižným tempem a nenabídne nic, čím by diváka posadil na zadek, něco tomu prostě a jednoduše chybělo .. 6/10 = 60% ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Za výpravu, herce a lehce ulítlý příběh bych dal i čtyřku, ale krom pár stupidit mám strašný pocit nevyužitého potenciálu, takže to nechám na třech a půl. Mohl to být super krimi thriller, kdyby se Egoyan nedržel úzkostlivě v drama vodách, a pustil trochu žilou tomu, o čem se tam pouze mluvilo. Hned by byl trhák na světě. 69% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hypnotická zasněžená krajina dodává tomuhle thrilleru mocnou dávku atmosféry. The Captive je překvapivě velice napínavý film se zvláštními hereckými výkony a hodně slizkým záporákem. Kevin Durand creepy zmetky hrát opravdu umí. Nakonec je tedy docela škoda, že se zpočátku hodně zajímavý scénář zvrhl ve vcelku klasické klišé. S tak zvláštně budovanou atmosférou a trochu za vlasy přitaženým dějem jsem čekal méně tradiční rozuzlení. Stejně tak mi vadilo poměrně zbytečně nepřehledné skákání v čase mezi minulostí a současností. Ale sakra, ta atmosféra! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Príšerný film. V prvom rade je nepochopiteľný. Ani po hodine som sa neorientoval v deji, ktorý divoko skáče naprieč rokmi. Tieto scény však nie sú oddelené žiadnym titulkom á la „o 8 rokov neskôr“/„pred 8. rokmi“ (a orientovať sa nedá ani pomocou prírody či hercov, nakoľko všetko vyzerá stále rovnako). V druhom rade je film chladný; aj tých pár scén, ktoré mohli divákom zatriasť, nakrúca režisér neosobne, nudne a nezaujímavo (prvé stretnutie po rokoch). V treťom rade, herci sú o ničom. V štvrtom rade - tony WTF (stromčeky). Zlaté Zmiznutie s Gyllenhaalom. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na mnohých miestach v kanadskej provincii Ontario. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno