Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelná nekorektní televizní fraška, plná klišovitých, ale setsakra vtipných a zábavných momentů. Této směti politických, filmových i hudebních narážek již může konkurovat pouze South Park. Mluvící medvěd, který zcela bez jakýchkoli problémů patří do nesourodě sourodé rodinky multikulturně založených rangerů, vůdce parku, jehož nejlepším přítelem je upřímnost v momentech, kdy by člověk radši neznal jeho osobité názory, nezávislý černoch s vlastními ideami o životě, hlavně o tom sexuálním, nová rangerka s hanebnou i úspěšnou minulostí, věčně životem klamaná lesbička/mužatka a hlavně Steve. Ten je jen jeden a na jeho stupidní snaze jít si za svými nemožnými sny stojí má obliba k této kreslené ptákovině. Popravdě díky bohu, že seriál má jen 3. série, jinak bych se musel začít hrabat svědomím, zda chci svůj volný čas obětovat právě tomuto televiznímu zjevení. ()

colis 

všechny recenze uživatele

Zkouřil jsem se a sjel celou 1.sérii najednou - nic lepšího jsem udělat nemohl. Umíral jsem smíchy. Nyní jsem v druhé sérii a kvalitativně to zatím neupadá. Občas je nějakej díl slabší, ale i přesto má u mě tento seriál úspěch! Pecka :) EDIT: Zkouknuto celé. Mrzí mě, že to má jen 3 série, protože to je brutální nálož! Tento seriál si dělá srandu snad ze všeho a ze všech. Jen nedoporučuji koukat u jídla. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé díly maj cca 20 minut. A když se z 10 minut chlámete a 10 minut je vám zle, asi to není to pravé. Byť k tomu má tak blízko. Z tohoto jsme bohužel vyrostl. A stačilo mi. Nechci seriál shodit, protože si jde perfektně za tím, za čím si jít chce a jistě má solidní základnu fandů. Já mezi nimi nebudu. Stačily mi 3 díly. A i když další mohou být lepší, styl už si u mě seriál vybudoval a já si nemyslím, že by se radikálně pro mé ideály změnil. Dobrá animace, super postavy a parádní prostředí. Jen už to není pro mě. Bavte se :) ()

VsetkoVsade 

všechny recenze uživatele

Správanie a konanie obyvateľov rovnomenného národného parku nápadne pripomínajú účinky požitia psychotropných látok na ľudský organizmus. Tvorcovia totiž síce divákom prostredníctvom nich neukážu to, ako náš svet v skutočnosti funguje, miesto toho im však podrobne a do detailov vykreslia, ako by to v ňom podľa každého racionálne zmýšľajúceho občana vyzerať malo. Členom zamestnaneckého kolektívu na pracovisku sneží z nosov v intervaloch tak pravidelných, že kancelárie pripomínajú lyžiarske strediská, ženy sú opačným pohlavím vnímané výhradne ako prostriedky slúžiace k uspokojeniu základných biologických potrieb, verejne utláčanú orientačnú menšinu predstavuje komunita heterosexuálnych jedincov bez jedinej úchylky a osoby vykazujúce známky neznesiteľnej upätosti sú bez výstrahy likvidované priamou paľbou zo strelných zbraní. Po dlhom čase od éry South Parku tu konečne opäť máme animovaný seriál, ktorý do životov nás nenapraviteľných idealistov každou epizódou nanovo vnáša hrejivé paprsky nádeje, že o svetlých zajtrajškoch, ktoré našu spoločnosť jedného dňa čakajú, každý večer pred spaním predsa len nesnívame márne a ja pevne verím, že vytúženej štvrtej série sa dočkám skôr, než sa do pár rokov predávkujem heroínom a spolubývajúci ma na izbe odvykačky hneď v prvú noc umláti zubnou kefkou v ponožke. ()

superzurda 

všechny recenze uživatele

Představte si vtip ze South Parku, který vemete, přiostříte a zbavíte veškeré korektnosti. Rasismus, šovinismus a každý ještě horší ismus tady vládne na plné čáře. Proto můžete navštívit park, jenž má horší recenze než Osvětim, zoofilní ZOO, kouřící hrad a v případě nechtěného početí počkáte až kolem vašeho domu pojede potratový autobus. Další level humoru po South Parku a Grffinovců. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Před karavanem drží Ethel v ruce zbraň. V dalším střihu má ale ruce prázdné. (Duoscop)
  • Jeden z nejsprostších seriálů všech dob. (pethrik)
  • V baru Steve prostřelí Ethel ruku. V dalších záběrech už ale má ruku v pořádku. (Duoscop)

Reklama

Reklama