Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Victor, Dan a Tom sú traja problémoví mladíci, ktorí chodia poza školu. Dostanú sa do opusteného zábavného parku, kde ich však nič príjemné nečaká. Dostanú vízie, v ktorých ženu spútanú v reťaziach ťahá maskovaný muž prezlečený za klauna. Maskovaný muž si chlapcov vzápätí všimne a tí sa ihneď dajú na útek. Objavili totiž niečo, čo bolo roky ukryté a čo nemal nikdy nikto vidieť. Mladíci sa snažia privolať políciu, avšak kvôli ich záznamom a problematickej minulosti im polícia odmieta pomôcť. Ešte v tú noc sa každému z nich niekto vkradne do domu a snaží sa zabiť jedného po druhom. (kubqo)

(více)

Recenze (81)

Eliott 

všechny recenze uživatele

První hodina mne tedy ani trochu nezaujala. Jelikož jsou však 2/3 filmu o ničem, zbylá třetina již nemá tolik prostoru k zlepšování. To se však přeci jen vcelku zdařilo konec se již dal se zájmem dodívat. Nahý mutant byl nadmíru znepokojivou postavou a z jeho řádění, které si sám velice vychutnával, se ježily chlupy po těle. I když to mé dojmy mírně zlepšilo, stále to bylo dost prapodivné a nedomyšlené. Finále navíc nepřesvědčivé a já doposud svádím vnitřní boj zda udělit 2 nebo 3 hvězdy. 50% PS: Režie má zřejmě nějaký problém s policií, neboť zde opět napáchali více škody než užitku. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Trojica výrastkov dostala riadne po čumáku, ono chodiť poza školu sa vážne nevypláca :). Avšak na to, že ide o francúzsky horor, to bolo nezvyčajne málo krvavé. Jediná výhoda snímku je snáď tá, že dejová linka nijak extrémne nenudila, dalo sa to pozrieť bez nutkania sledovať hodinky. Škoda, že sa nevyužil potenciál, ktorý tento námet ponúka, trocha viac krvi, viac napätia, výraznejšiu zápornú postavu a mohlo to dopadnúť úplne inak. 55/100 ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Zatím největší zklamání tohoto roku. Od této dvojice jsem čekal nářez ve stylu Inside a ono hovno. Začátek velice slibnej, jenže pak přijde 45 minut nudy a když už se to teda jakože "rozjede" tak ale v takovým stylu, že jsem musel tuhle hovadinku přetáčet. Inside je doteď u mě top horor u Livide už to bylo slabší a tohle je opravdu sračka. Snad to tahle dvojka napraví u Leatherface, ale těšit se už rozhodně nebudu. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Byť je Among the Living mírným zklamáním, čtyřhvězdí si však zaslouží vzhledem k letošní bídě. Největší frajeři a mí oblíbenci Bustillo and Maury se podle mě ve svém novém počinu drží lehce na uzdě. Zdaleka se nejedná o žádný gore fest, většina úmrtí je mimo záběr,což je hned první mínus, takže, co se týká gore jsem velmi zklamaný a také se mi příliš nezamlouval look a technická stránka, to mi přišlo trošku oldschool na dnešní dobu, ale na druhou stranu atmosféra, napětí šlape solidně, potěší i slizký záporák, který je slušný magor a samotné Nightmare finále je jen třešničkou na dortu. 70% Mohli více přitlačit na pilu a byl bych šťastnější. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kousky těchhle dvou pánů se poměrně těžko shánějí. V případě mrazivého Inside to stálo za to, tady zvolili poměrně pomalé tempo, a znovu hrají důležitou roli děti, případně batolata. Samozřejmě to má svá slabší místa (úsměvná práce policistů), jinak ale znepokojivou atmosféru dál vytvářejí znamenitě. Brnkání na temné struny přijde hlavně v případě transzáporáka, který se toho vážně nebojí.. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama