Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Victor, Dan a Tom sú traja problémoví mladíci, ktorí chodia poza školu. Dostanú sa do opusteného zábavného parku, kde ich však nič príjemné nečaká. Dostanú vízie, v ktorých ženu spútanú v reťaziach ťahá maskovaný muž prezlečený za klauna. Maskovaný muž si chlapcov vzápätí všimne a tí sa ihneď dajú na útek. Objavili totiž niečo, čo bolo roky ukryté a čo nemal nikdy nikto vidieť. Mladíci sa snažia privolať políciu, avšak kvôli ich záznamom a problematickej minulosti im polícia odmieta pomôcť. Ešte v tú noc sa každému z nich niekto vkradne do domu a snaží sa zabiť jedného po druhom. (kubqo)

(více)

Recenze (81)

misterz 

všechny recenze uživatele

Trojica výrastkov dostala riadne po čumáku, ono chodiť poza školu sa vážne nevypláca :). Avšak na to, že ide o francúzsky horor, to bolo nezvyčajne málo krvavé. Jediná výhoda snímku je snáď tá, že dejová linka nijak extrémne nenudila, dalo sa to pozrieť bez nutkania sledovať hodinky. Škoda, že sa nevyužil potenciál, ktorý tento námet ponúka, trocha viac krvi, viac napätia, výraznejšiu zápornú postavu a mohlo to dopadnúť úplne inak. 55/100 ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Nenávidím v horrorech vraždy mimo záběr! Tak buď se točí horror, nebo fantasy film přístupný od 12 let. Začátek s těhotnou lady byl brutal, pak se to zvrtlo v rodinný český film "Páni kluci" , no a končí to chaotickou srdceryvnou scénou táty a synka.... Dávám 50% zejména za kameru (není to žádný amatérský shit), za obraz, zvuk a herecké výkony. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Režisérské duo Bustillo a Maury mě dokázalo okouzlit svým filmem Uvnitř (À l'intérieur) a ani jejich Leatherface nebyl vyloženě špatný, takže jsem samozřejmě předpokládat, že i tentokrát neodejdu zklamaný. No je ovšem pravdou, že se ve mně při sledování tohoto kousku dost mísili pocity a bohužel musím říci, že jde o dosti průměrnou záležitost, která promarnila svůj potenciál. Navíc to nebylo ani tak brutální, jak bych od této dvojice očekával a popravdě já jsem hodně háklivý na fakt, když se většina vražd odehraje mimo záběr kamery. Přitom začátek filmu příjemně navnadil a považuji ho za vůbec nejlepší na celém filmu. Trojice výrostků si sice mé plné sympatie nezískala, ale tak nějak jsem je svým způsobem i litoval, do jakého průseru se následně dostali. Nahý magor v klaunské masce totiž dokázal následně vykouzlit několik brutálnějších momentů, u kterých jsem si i párkrát zachrochtal blahem. Jen ta jeho „GPSka“ a rychlé nalezení domů všech tří chlapců mi nějak nešla na rozum, stejně jako jeho ultra rychlé pohyby. Podobných nelogických kiksů tu však byla celá řada. A strašně mě štvalo, že se vetší scén (mordů) odehraje mimo záběr kamer – to už se ale opakuju. Kdo si ale počká, ten se nakonec i nějakého toho gore dočká, stejně jako začala houstnout samotná atmosféra. Konečně jeho tvůrci dostáli své reputaci a hororoví nadšeni si přijdou na své. Nebylo však už příliš pozdě? No průměrnou kvalitu dokázali zachránit, ale mohlo to být daleko lepší. 50% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kousky těchhle dvou pánů se poměrně těžko shánějí. V případě mrazivého Inside to stálo za to, tady zvolili poměrně pomalé tempo, a znovu hrají důležitou roli děti, případně batolata. Samozřejmě to má svá slabší místa (úsměvná práce policistů), jinak ale znepokojivou atmosféru dál vytvářejí znamenitě. Brnkání na temné struny přijde hlavně v případě transzáporáka, který se toho vážně nebojí.. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Pre diváka výživná filmová lahôdka zo spoľahlivej CinemaFabrique L' France ( Xandy / Žulién ), kým pre ústrednú teen3ku neplánovaný poškolácky prázdninový preplesk. Produkcia síce mohla svoje vrecká prevetrať viac, no aj táto injekcia vo mne vzbudzuje nádeje v lepšie filmové zajtrajšky pod Eiffelovkou. Vtomto smere totiž francúzom verím, aj keď sa tu a tam...potknú. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama