Reklama

Reklama

VOD (1)

Lake Bell (Hlavně nezávazně) září ve filmu Hlas, zábavné a dojemné komedii o hlasové trenérce, jež se snaží uspět v nemilosrdném prostředí dabingových herců, a kterou čeká přímý souboj s nekorunovaným králem v oblasti namlouvání filmových trailerů — jejím vlastním otcem. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer

Recenze (52)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Opäť zaujímavý film, čo ukazuje stránku, o ktorej možno málo kto vie. Dabing ako taký sa riadi pravidlami, svojimi vlastnými pravidlami a pre ženu, ktorá by mala preraziť celosvetovo je to tam ťažké. Obzvlášť, keď sú tam mužské legendárne hlasy. Takže veľmi príjemné nahliadnutie do zákulisia tohto biznisu. 2 z 5 ()

venison 

všechny recenze uživatele

Podle nízkého hodnocení jsem mnoho neočekávala, ale o to bylo větší moje překvapení, že jsem před sebou měla opravdu kvalitně a zajímavě zpracovaný film z nepříliš známého prostředí dabingových herců.. Jako podtext se zde řešili mezilidské i mezirodinné vztahy, což celému příběhu dodávalo patřičnou šťávu.. Film rozhodně nebude z těch, které se mi za pár dní nevyčoudí z hlavy, ale rozhodně jsem se nenudila.. :-) ()

Reklama

Santa666 

všechny recenze uživatele

Nemastná, neslaná podívaná, jedoucí podle té již tisíckrát vyzkoušené šablony, kde si hlavní hrdinka jde za svým na první pohled nereálným snem. Možná kdyby nebyl film propagován jako čistokrevná komedie, mohl by si vysloužit lepší hodnocení. Takhle ale s tím minimem humoru, co nabízí, to na víc než dvě hvězdičky není. ()

Redi 

všechny recenze uživatele

Mně to teda nezábavné ani nudné nepřišlo. Mám rád trailery (hlavně Úpřímné trailery... škoda že nedali roli Jonu Baileymu, hlasu upřímných trailerů), a tak mě nahlédnutí do těchto kruhů rychle zaujalo. Někteří píší, že to nebylo vtipné... no mě tento nenucený humor, který svým projevem výše pozvedla Lake Bell, naprosto sedl. Imitace GLADOS ze hry Portal rulezz. Jinak né že by to byla nějaká superbomba film, na který budu dlouho vzpomínat a každému doporučovat, ale nějakých 50% je dost k smíchu. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Můj první film z prostředí né dabingu jako takového, ale dabingu pro úpravu filmu a drobné scény, které jsou v okolí... :) Je to zajímavé, jednoduché a příběh není sice nijak ohromující, ale to se mi na tom líbilo právě nejvíc - bylo to takové realistické a prosté :) :) Dabing mě odjakživa fascinuje, proto se mi líbila alespoň takováto drobná vsuvka do tohoto prostředí :) A slečny, které mluví jako by jim někdo stál na noze v závěru filmu? :) Skvělý nápad a skvělé budování vlastní budoucnosti a to vše jen díky tomu, jakou máte intonaci hlasu :) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Všechny studiové scény byly natočeny v legendárním Marc Graue Voice Studio v Burbenku. Ve filmu divák pozná Studio A, Studio 4, chodby, recepce, kuchyň a nahoře vstup do Studia 3. Dále se filmovalo v Los Angeles, a to po 20 dní. (rafix)

Reklama

Reklama