Reklama

Reklama

Blb a blbec

  • Česko Průseráři (více)
Trailer

Obsahy(1)

Můj milý synu Travisi, dlouho jsme se neviděli, Vánoce se blíží a my bychom se měli zase sejít... Všechno začíná tímto dopisem s maminčiným přáním a zmínkou o tajemném pokladu. Informace o pokladu se stává veřejným tajemstvím a všichni si dělají plány. Začíná western plný divokých jízd, přestřelek a nezvládnutelných situací. Jak dopadne honba za pokladem, se všichni dozví až o slavnostní vánoční noci. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

otík 

všechny recenze uživatele

Oba dva nezdolní hrdinové zestárli – ale vrátili se ještě jednou před kameru, aby si ve westernové komedii ještě párkrát zastříleli, sem tam někoho praštili a skutečně si užili dostatek pohybu pouze při pořádné mlátičce až v závěrečné hromadné bitce. Na filmu je vidět režisérský rukopis Terence Hilla, díky tomu film připomíná poslední díl čistě Hillovského Lucky Lukovi (stejní herci, stejné oblečení Hilla, podobná tématika i styl). Je to poměrně slušná rozlučka této dvojice, jejíž společné vystupování končí tam, kde začalo – u westernové komedie slušné, ale ne zářivé kvality. Příběh je velmi prostý – Hill a Spencer putují za svojí matkou, která jim chce předat poklad po otci a během cesty potkávají padouchy, se kterými se sem tam utkají. Dávám sice 60 %, ale je to spíše z nostalgie po těchto dvou skvělých hrdinech. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Terence s Budem opravdu umí, a Terence i za kamerou. Opravdu perfektní konec jejich společné kariéry, takto skončily společné filmy dvou největších legend. Neřeknu skvělá hudba, nebo super atmosféra. Řeknu nádherná hudba, s překrásnou atmosférou! Prostě toto bylo něco opravdu krásného, a nikdy na to nezapomenu. Karlos80, ripo a všichni kteří na tento film nadávají: Pánové, vy jste nic nepochopili, nechápete o čem tyhle filmy jsou a kritizujete je, protože nedokážete tuhle pecku ocenit. A kdyby někde byl žebříček TOP NEJHORŠÍCH KOMENTÁŘŮ, jsem si jistý že by jste se umístili na špici ;) ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele

Důstojné rozloučení s legendární filmovou dvojicí. Bud a Terence se dali po deseti letech znovu dohromady, aby ještě jednou naposled stanuli společně před kamerou v netradičně vánočním westernu. Nechybí klasická závěrečná bitka při které ozdobí vánoční stromeček. Některé vtipy jsou velmi vydařené, ale trochu nedotažené, chybí tomu ta pověstná "třešnička na dortu." ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Solidní zakončení jedné velké éry. Tam kde Bud Spencer a Terence Hill začali tam také skončili...v útrobách spagetti-westernů. Příběh je sice občas kopie jejich předešlých filmů, ale i tak je to stejná zábava a bitky, na to kolik jim je let, jsou stále vcelku slušné. Škoda jen hudby, která mi na jejich filmy přijde moc moderní (narážím na konec filmu) a fakt je, že bratři De Angelisovi jejich filmům dodávali šmrnc. --- Skočila byste pro bratra? Takovej drobek věčně se mračí. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

26. 05. 2008 ve 02:45 TV Prima pod názvem "Lovec a borec". Uff..to jsem si dal..Vše začalo jedním nesmyslným a zcela nevinným dopisem..„Můj milý synu Travisi, dlouho jsme se neviděli..atd, atd. Nevím co tím jako chtěl pan básník říct:-)? Kolotoč nesmyslných přestřelek, honiček a fackování (tak jak jsme ho u těch dvou znali dříve) to vše pod taktovkou staré maminy. Z toho už jsem dávno vyrostl:-) Čím jsou ti dva starší tím jsou jejich vystoupení a gagy smešnější a hloupější..To nejlepší mají bohužel už dávno za sebou. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o poslední snímek, ve kterém se bok po boku sešla dvojice Terence Hill a Bud Spencer. (korbitch22)

Reklama

Reklama