Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

nash. 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá spencer-hillovka. Naivní, prostoduchá, ale bohužel také prosta humoru i typických specerovsko-hillovských mlátiček. Všecho se to navíc nejen odehrává, ale také hraje ještě větším leháro stylem než je u podobných filmů zvykem. Zkreátka, moc jste mě chlapci tentokrát nepotěšili, takže ani já vás moc nepotěším.. slabé ** ()

type_B 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem jako děcko úplně zbožňoval. Měli jsme ho snad i jeden čas na videokazatě. Myslím, že vybudoval mé povědomí o jednom typu syžetu. Možná by stála za úvahu kombinace motivů ze Supermana a Policejní akademie, či jinými kriminálkami, kde mají samotní policajti problémy a jsou vtaženi do vyšetřování jako podezřelí. Konec úvah. ()

Reklama

worm14 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie nám na podnose servíruje zlatá 80tá léta. Na pohled čistá velkoměsta, bikiny, příjemná muzika, limuzíny, prosluněné pláže... A navíc v hlavních rolích nejznámější italská filmová dvojka. Tahle komedie využila naplno všechny tyhle faktory. Netřeba přemýšlet, jenom se v pohodě dívat. Pokud máte rádi tenhle typ komedií tak je to super oddychovka. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Asi nejnudnější film naší oblíbené dvojice. Humor se někam vytratil, příběh nemá žádný šmrnc, vtipná choreografie se zde také nevyskytuje a ani kriminální zápletka nijak nevtáhne. Zůstává nám tedy pohodový film se dvěma správnými týpky, jak je známe. Možná je to dost, možná je to málo, ale každopádně si z celé filmografie této dvojce nechte tento film jako takový bonus na konec, abyste to měli kompletní. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jo, jo moja 5 hviezda je zase prekrocenie hranic zdraveho rozumu, no ale co uz. Filmy hodnotim subjektivne a ne objektivne, to bude tym. Dvojica Spencer -- Hill nikdy neboli akcne typy, ktore by sa vyzivali v prestrelkach. Takze nie celkom klasicky film tejto dvojice. Scenar sa mi napriek tomu pacil, a aj na povestne fackovacky dojde. Bavil som sa skvele a ako oddychovku, kde netreba rozmyslat, davam filmu 92 % ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)
  • Při velké automobilové honičce při cestě na zápas amerického fotbalu na záběru z kamery uvnitř auta zatáčí auto doleva, při dalším záběru z kamery v křižovatce se ale vytáčí doprava. (PX)

Reklama

Reklama