Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (199)

Tydlidáš 

všechny recenze uživatele

Klasika na který sem vyrůstal. Facky, rány, kamený výraz Buda Spencera a nekončící optimismus Terence Hilla. S touhle Italskou dvojkou sem jako malej hltal každej film. S odstupem vim, že to neni to nejdokonalejší co jsem měl možnost vidět, nadruhou stranu to má svý kouzlo a tenhle film je, co si pamatuju, jeden z těch nejlepších.... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Go for It“ je predovšetkým zakrivené zrkadlo pre špiónske a (čiastočne) pre Bondovské filmy na spôsob dvojici B. Spencera a T. Hilla. Hlášky, vtipné situácie a hudba nemajú chybu. Choreografia „bojových“ scén a faciek však zaostáva voči klasickým dielam. Ten príbeh miestami obsahuje fakt nonsens prvky (z baru sa dostaneme na loď – len tak – a potom naspäť, šialený plán zloducha, ktorý chce získať moc nad Svetom vymazaním čísiel, atď.) , ale neberte to vážne – ako som spomínal, išlo o vyfigurovanie podobných (vážnejších) filmov v tomto žánre. Každopádne známa a naša milovaná dvojica tu ešte bola stále v pohode – tá fyzická kondička však už bola trošku hrošia. Z mojej strany silnejšia trojka „a to nemusíte vynechať zo záverečnej správy“. Osobné hodnotenie: 77% (***) ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

"Chudák Tim, trvá na svý nevině. - Jo, to je těžký, jeho tchyně zas trvá na tom, že je mrtvá." Spencer a Hill mají nevyzpytatelně široké rozpětí kvality svých filmů, nicméně tohle je rozhodně jedna z těch kvalitnějších spencer-hillovek (policajti z rukama vzhůru, zásahovka s raketometem, zubní operace, nindžové s noži a nunčaky, "chtěl jsem aby to vypadalo realisticky", "Jenom jako! Jenom jako!") Za jejich nejlepší společné dílo stále považuji Dva výtečníky, kde jsou shodou okolností stejní herci i v pozici padoucha a policejního šéfa. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Agent 007 se kdesi zdržel, takže ho dík nepravděpodobné záměně musí zastoupit výtržníci Spencer a Hill. Zdá se, že stojí proti zločinecké organizaci, s níž si nezadá ani Spectre. Fabule je tak roztomile pitomoučce načrtnutá, až si zaslouží slitovné odpuštění. Tady se nehraje s plány v plánech, tady se jednoduchými, nesmyslnými můstky postrkuje děj od mlátičky k mlátičce přes honičku zase k mlátičce. Hill a Spencer "hrají" tresť svých letitých kreací - nemá smysl, aby se jejich postavy jmenovaly jinak než oni. Taková hloupost, až je mi skorem milejší než bondovky, které usilují o sofistikovanost. Většinou ji nezískávají, ale přichází o smysl pro humor. Ten je tady přítomen, byť povětšinou na úrovni facek. ()

Dromed 

všechny recenze uživatele

Super! Bomba! Nášlap! Filmy z HillSpencerem jsou luxus. To je všeobecně známo, ale tohle! Jeden z jejich nejlepších filmů. Nechybí zde zápletka, technologie alá James Bond, typický humor a typické bitky z tak typickým ozvučením ran a facek :-). Velicé zábavné! 5 hvězdiček nedám jen proto, že je to přeci jen oddychovka. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Scény na lodi, kde hlavní hrdinové bojují proti zločinci K1 (Buffy Dee), se natáčely na křižníku přímo během jedné plavby. Přítomni byli i civilní pasažéři. (GreatestFan)

Reklama

Reklama