Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (199)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Go for It“ je predovšetkým zakrivené zrkadlo pre špiónske a (čiastočne) pre Bondovské filmy na spôsob dvojici B. Spencera a T. Hilla. Hlášky, vtipné situácie a hudba nemajú chybu. Choreografia „bojových“ scén a faciek však zaostáva voči klasickým dielam. Ten príbeh miestami obsahuje fakt nonsens prvky (z baru sa dostaneme na loď – len tak – a potom naspäť, šialený plán zloducha, ktorý chce získať moc nad Svetom vymazaním čísiel, atď.) , ale neberte to vážne – ako som spomínal, išlo o vyfigurovanie podobných (vážnejších) filmov v tomto žánre. Každopádne známa a naša milovaná dvojica tu ešte bola stále v pohode – tá fyzická kondička však už bola trošku hrošia. Z mojej strany silnejšia trojka „a to nemusíte vynechať zo záverečnej správy“. Osobné hodnotenie: 77% (***) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Představte si svět bez čísel! Tak takhle zachraňují svět v téhle komedii Spencer a Hill. Je to zajímavý nápad a nejlepší scéna je ta v motorestu, kdy se před užaslými zraky těch dvou loučí manželky bossů, kteří jedou na "pohyblivej hajzl", slovy: DRŽÍM JIM PALCE, DOUFÁM, ŽE TO TENTOKRÁT DOKÁŽOU! :))) ()

Reklama

Ceberus 

všechny recenze uživatele

"Chudák Tim, trvá na svý nevině. - Jo, to je těžký, jeho tchyně zas trvá na tom, že je mrtvá." Spencer a Hill mají nevyzpytatelně široké rozpětí kvality svých filmů, nicméně tohle je rozhodně jedna z těch kvalitnějších spencer-hillovek (policajti z rukama vzhůru, zásahovka s raketometem, zubní operace, nindžové s noži a nunčaky, "chtěl jsem aby to vypadalo realisticky", "Jenom jako! Jenom jako!") Za jejich nejlepší společné dílo stále považuji Dva výtečníky, kde jsou shodou okolností stejní herci i v pozici padoucha a policejního šéfa. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Super, bavil jsem se jako snad ještě nikdy jindy s touto oblíbenou dvojicí..Jejich filmy jsou povětšinou na jedno brdo a někdy nudí. Avšak v tomto filmu, možná po scénářské stránce jejich nejpropracovanějším, nejde jen o samotnou rvačku, pěstní souboje a honičku, jaké z jejich filmů dobře známe, ale především o humorně vedený dialog, vtipné scény a vskutku vynalézavé nápady - viz mluvení břichem nebo sekané hovězí atd. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Jako parodie na špionážní filmy, je to dost slabota. Opravdu vtipných scén je málo a akce je standardní, na jakou jsme v komediích s TH a BS zvyklí. Naštěstí funguje feel good wibe, kterou tato buddy dvojka vyzařuje. Lví podíl na tom má i skvělý dabing. Díky této dvojici, to byla příjemně strávená skoronuda s občasnými záblesky dobré zábavy. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Zhruba v 35. minúte filmu chce šéf agentov Tiger (David Huddleston), aby sa spolu so Steinbergom (Terence Hill) a Masonom (Bud Spencer) previezli vrtuľníkom ponad Miami. Steinberg sa zdráha nastúpiť do vrtuľníka, pretože neverí, že Mason je pilot. V skutočnosti je Bud Spencer certifikovaný pilot. (AxelWers)
  • Ve scéně, kdy Rosco Frazer / Steinberg (Terence Hill) nasedá na vodní skútr, má hlavě červenou čepici. Při záběrech ze shora má ale čepici modrou a při návratu do hotelu drží v ruce opět červenou čepici. (Untentrauer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno