Reklama

Reklama

Agent 47 (Rupert Friend) není obyčejný člověk, představuje vyvrcholení desetiletí trvajícího tajného genetického výzkumu. Stojí na konci vývojové řady, jeho existence navazuje na čtyřicet šest předchozích klonovaných agentů obdařených neuvěřitelnou silou, rychlostí, vytrvalostí a inteligencí. Agent 47 je elitním a dokonalým zabijákem, který byl pomocí genetických experimentů vyšlechtěn jako dokonalý vražedný stroj. Jeho nadcházejícím cílem je korporace, která má v úmyslu zmocnit se vytvořeného genu a pomocí něj vytvořit armádu zabijáků, jejichž schopnosti předčí dokonce i vlastnosti agenta 47. Uspěje? Nebo se stane její kořistí a zdrojem další zkázy? Ve svém osamělém boji se 47 spojí s Katiou van Dees (Hannah Ware), mladou ženou, která je schopná zodpovědět většinu otázek týkajících se jeho původu a zároveň střeží tajemství umožňující odhalit a především zničit nepřátelskou spikleneckou korporaci. Vše směřuje k závěrečné epické bitvě, v níž proti nim stojí v čele armády protivníků lstivý John Smith (Zachary Quinto). (CinemArt)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (399)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hitman 47 je poctivou urážkou akčního žánru. V akčních filmech toho odpouštím spousta, ale druhořadou akci s epileptickým střihem a příšerným CGI připomínající SyFy produkci hodlám vřele ignorovat. Špatné v každém ohledu : slabý příběh, nesympatické dřevo v hlavní roli, unylý vizuál i prostředí, minimum spojitosti s hrou ( Žádný Stealth) a spousta akce, která je jak nechutně prostříhaná tak i nechutně umělá ( Při výbuchu neslyšíme výbuch, při zlomení vazu neslyšíme křupnutí), tak taková drzost v dnešní době akorát člověka rozčílí a donutí jej provést nekalé věci. Trailer výživnější než samotný film. 1*, že jsem film viděl doma a né v kině. Alexsander Bach by si měl podat ruce s Megatonem a povinně sledovat Východní akční filmy. Blé ještě teď se mi točí hlava. 25% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Po x-letech se objevil další Hitman, který s tím původním z roku 2007 nemá nic společného, což je vlastně dobře. Bylo to pojato jinak nově, dá-se říci slušivě, ale stejně to nějak nedokázalo vystihnout podstatu Hitmana, já si prostě nemohu pomoci. Příběh plitkoučký, Zachary Quinto se svou neprůstřelností byl trochu moc. Nadruhou stranu souboje byly docela pěkně propracované, ale i tak to stačí pouze na dvě hvězdičky... Já chci prostě víc!!! ()

Reklama

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Agent 47 po druhý krát. Ale nič extra. Rupert ho vie hrať veľmi dobre, kde mu stačí len jeden výraz a sem tam zdvihnúť jeho obočie. Ale Scenár bol taký slabý, že sa ani nedalo usúdiť, o čo tvorcom vlastne išlo. Tým pádom to pôsobilo len ako obyčajný akčný film, ktorý Vás ničím neupúta a ide len o slepú strielačku jednej postavy. Keď si porovnáte hry a filmy, tak hry vyhravajú na plnej čiare. Len aby aj táto séria nedopadla, ako séria Transportera so Stathamom. Čím ďalej to bolo horšie a potom sa to dočkalo zbytočného reštartu s ešte horším hercom a scenárom. Dúfam, že nie. 55% - 3* ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Hrál vubec nekdo tu hru? Nebo jenom vědel že se Hitman rád převlíká a napsal si svůj scénář, kterej byl mimochodem absolutně na hovno? Hitman vypadá uplně jinak, skoro vůbec nemluví.. tady mu ta huba mlela až moc. Při tý rádoby khůl scéně, kdy řekne: já tu nejsem zavřenej s váma, to vy semnou. Jsem myslel, že se pujdu zahrabat na hřbitov. Sračka ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

To takhle jednou v Hollywoodu někdo udělá zásadní rozhodnutí, kterým posere legendární franšízu. Všichni se drží za hlavy, od diváků po naštvané investory, tak se rozhodne po osmi letech udělat reparát. A jde se na to od lesa, v tomto případě tak, že se povolá do zbraně původní scénárista. Ten nejenom, že se nepoučí z chyb minulých, ale definitivně značku vykastruje, znásilní, zapálí, pomočí, zakope a pak ještě párkrát plivne na hrob. Krom červené kravaty a čísla na zátylku nezůstalo nic, jen oči pro pláč, protože kočíruje nováček, který nemá ani zbla ponětí o tom, jak se vypořádat s akcí, dodaním rytmiky, či nedejbůh originálního nápadu. Modelová situace je závěr na bílém schodišti, kdy se jakože zabrnká na westernové struny, ale střílí se jak v ožralé jižanské putyce. Co naplat, pětatřicet milionů se zaplatilo jedna báseň, retardace bude za dva roky pokračovat dál. Nedík. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Agent 47 počas filmu jazdí na aute značky Audi RS7 2015 červenej farby. Vo filme je možné vidieť viac typov značky Audi (3 biele kúsky najluxusnejšej rady na začiatku) či Mercedes triedy G (auto záporáka Johna Smitha). (Kefas21)
  • Členovia taktickej jednotky používajú paintballové masky Dye I3. (Game90)
  • Film sa natáčal v Nemecku a v Singapure. (Laslo)

Související novinky

Kdo se stane novým Hitmanem?

Kdo se stane novým Hitmanem?

11.01.2014

7 let stará adaptace videoherního Hitmana vydělala téměř 100 milionů dolarů (tj. čtyřnásobek svého rozpočtu). Timothy Olyphant se ale do jejího pokračování nikdy nehrnul a tvůrci dlouho zvažovali,… (více)

Rychlý a zběsilý agent 47

Rychlý a zběsilý agent 47

08.02.2013

Populární akční hra Hitman už se jednou na plátna kin podívala. Film Xaviera Gense s rozpočtem 24 milionů dolarů sice utržil téměř stovku, ale recenze byly odmítavé a fanouškům hry se film taky… (více)

Reklama

Reklama