Reklama

Reklama

Podzemní výtah Thomase vyvezl na louku obklopenou vysokými zdmi. Vůbec na nic si nepamatuje, dokonce si zpočátku nevzpomíná ani na vlastní jméno. Hned po příjezdu jej přivítá skupina dalších mladíků, které již dříve potkal stejný osud. Vytvořili zvláštní komunitu, která se na tom podivném místě snaží přežít a zároveň neúnavně hledá únikovou cestu. Možnost utéct mají každé ráno, kdy se ve zdi otevírá obrovská brána. Ta jim však pouze umožňuje vstoupit do obrovského a neustále se měnícího bludiště, které jejich nový domov obklopuje. Nejlepší a nejodvážnější běžci hledají cestu ven a postupně mapují jednotlivé části labyrintu. Mají na to jen čas vymezený denním světlem, večer se brána uzavírá a kdo se nestihne včas vrátit, mezi stěnami labyrintu nepřežije. Zůstane po něm jen přeškrtnuté jméno vyryté na stěně. Labyrint se totiž v noci mění na děsivé místo plné nejrůznějších nástrah, kvůli nimž se pravděpodobnost přežití v jeho útrobách limitně blíží k nule. Thomase přesto bludiště neustále přitahuje. Možná za to může i fakt, že je jiný než ostatní chlapci. Jemu jedinému se zdají podivné sny o minulosti a o záhadné organizaci skryté pod zkratkou W.C.K.D. Navíc právě jeho jméno vykřikne nový pasažér, kterého přiveze další výtah. K překvapení všech to ale není chlapec, ale dívka (Kaya Scodelario). A právě ona možná drží klíč od brány jejich vězení. (CinemArt)

(více)

Diskuze

vodkasesemte

vodkasesemte (hodnocení, recenze)

5? 4? Jste dementi. Film to nebyl špatný, ale na plný koule, proč? Dosáhli jste při tom filmového orgasmu? Pořád lepší, než celkem kulantní podívanou srážet do sraček jako to dělá někdo...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Nevka

Souhlas, dvojka byla horší než 1... Ale to bylo tím, že 1 měla hodně tajemství a napětí..

na příspěvěk reagoval Nevka

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

rounen

Útěk podhodnocený je, ale jak říká stoka. Zkouška ohněm šla do hnoje. Nechápu, jak to Dashner mohl dopustit...

na příspěvěk reagoval rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Podhodnocený film.. rozhodně to má minimálně mit 70%.. .. nechápu co se na tom někomu nelíbí.. mělo to vše pozitivní...

na příspěvěk reagoval Nevka

vodkasesemte

vodkasesemte (hodnocení, recenze)

"jukněme se na údajné postapo z odstupu. Svět nám zase dostal na prdel, tentokrát nějakým mozkomorem, co odrovnal naprostou většinu pracovní síly a tím pádem není co žrát. Proto je trošku překvapivá existence korporace, co má dostatek zdrojů na stavbu desítek prolézaček" ani ne, debile, pokud by se o ni nepostarala sama. což by ti mohlo z odstupu dojít.

Uživatel vodkasesemte smazal svůj příspěvek.

vodkasesemte

vodkasesemte (hodnocení, recenze)

Ty si radši polož otázku, proč jsou všechny postapokalyptický dětský píčoviny na jedno brdo, jako přes kopírák, Verbale!

Verulik877

Verulik877 (hodnocení, recenze)

Klasická americká srajda. Z těch dialogů jsem šla do kolen, fakt děs. Ani hezounek v hlavní roli to nezachránil. :)

na příspěvěk reagoval Mukade

Uživatel Verulik877 smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ani s tím bych nepočítal a na rozdíl od tebe aspoň mám s kým je rozbalovat heh :)) 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ty budeš podle mně ještě větší debil, než se tady jevíš, navíc to že bych tě ojel (nikdy v životě) tak to dělá z tebe gay, ze mně to dělá maximálně násilníka 

 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ty hnusné prase....věděl jsem, že jsi řádný vypatlanec, ale, že si ještě navíc gay, to jsem si nemyslel.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

Bože, to je ale kretén.....matko smiluj se nad těmihle primitivy!

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

filthy.man

filthy.man (hodnocení, recenze)

malinko inspirovaný hrou Last Of Us...to vykreslení zbouraného města a ti zombie. přijde to jen mě?

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

tejuczka

tejuczka (hodnocení, recenze)

Film mě mile překvapil, dalo se na něj koukat a zaujal mě. Možná i Dylenem O'Brienem, který je opravdu talentovaným hercem a myslím, že se dočkáme ještě lepších seriálů/filmů, kde ukáže, jaký má talent. Jako jeden z mála "seriálových herců" dokáže zastat i roli ve filmu. Nehledě na obsazení, konečně po dlouhé době něco "nového" kde nehrají pořád jedni a ti samí herci.

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Mukade

Jeho pradědu střelili za války do kolena a on přenesl jeho bolest z kolena na sebe, takže ví, jaké to je!

na příspěvěk reagoval Mukade

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

tak to mě rozesmálo - miliardy lidí zemřely v ohni, ale "Pak přišlo něco HORŠÍHO - MOZKOVÝ VIRUS" hehehe, ti Amíci by asi potřebovali zažít nějakou válku, aby se jim rozsvítilo v palici

na příspěvěk reagoval Mukade

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Queb

Dám ti vědět, až dočtu další knížky (a bez spoilerů, pokud to bude aspoň trochu možné). I zde jsem je začala číst až po prvním filmu (jaká to náhoda, že?) A už se pomalu řítím na konec první s tím, že narozdíl od Hunger Games jsem si je koupila ještě dříve než jsem je vůbec dočetla :)) . Tak jsem zvědavá, jestli to stálo za to.

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

tak po shlédnutí musím říct, že to nebylo asi tak zlý, jak jsem tak trochu čekal..... docela to odsejpalo, moc nenudilo.... jen teda mě trošku se*e že vím jakoby hovno v tom "o co tam jde".... nevím jestli to tam tak nějak bylo k pochopení a je to moje vina, že mi to nedošlo... a nebo jestli to tam fakt nebylo vysvětlený....

spíš doufám že si to nechávají pro další díly....

na příspěvěk reagoval yinloveyang

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Mno nepochopil no... Nebo ze sebe dělá ještě většího debila než jakým je. No u obou možností to vidím tak padesát na padesát.

na příspěvěk reagoval Mukade

Související novinky

The Legend of Zelda putuje do filmu

The Legend of Zelda putuje do filmu

11.11.2023

Nejspíš to bylo jen otázkou času. Po letošním obrovském úspěchu snímku Super Mario bros ve filmu, jenž se díky miliardě a dalších 362 milionech dolarů stal nejúspěšnější herní adaptací vůbec, studio… (více)

Třetí Labyrint se odkládá na neurčito

Třetí Labyrint se odkládá na neurčito

01.05.2016

Zranění Dylana O'Briena, tahouna filmové ságy Labyrint, jsou závažnější než se původně myslelo. O'Brien se zranil 17. března, když ho na natáčení třetího dílu srazilo auto, studio 20th Century Fox… (více)

Malíček míří do Labyrintu

Malíček míří do Labyrintu

27.09.2014

Irský herec Aidan Gillen se objevil třeba v Temný rytíř povstal, kriminálce Blesk nebo letošním dramatu Kalvárie. Nejvíc lidí ho ale zná jako Malíčka ze Hry o trůny, kde pletichaří jako o život a… (více)

Reklama

Reklama