Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší korejská kriminální organizace 'Goldmoon' získává na moci. Velitel policejního oddělení Kang (Min-sik Choi) nařídí policistovi v utajení Ja-Seoungovi (Lee Jeong-jae), aby se zapojil do operace 'New World' a pomohl zničit 'Goldmoon'. Během plnění úkolu Ja-Seoung stojí před rozhodnutím, jestli se řídit rozkazy jako policista, nebo přeběhnout a zůstat loajální Jeong Cheongovi (Jeong-min Hwang), šefovi 'Goldmoonu'. (Redi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Slovní spojení Korejský thriller už budí celkem respekt a tahle Volavka skřížená s Kmotrem mu ostudu rozhodně nedělá. A i tady se najde pár scének, které možná časem snesou označení kultovní. Ono taky když tvůrcem je scénarista fantastického I saw the devil...Jsem zvědav, kdy můžeme čekat remake. 7/10 ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

Lahůdková gangsterka bodující jak vynikajícím obsazením, tak skvělými náznaky brutální akce. Zdaleka nejlepší jsou ale docela běžné dialogové scény, kde se zkrátka baví dva chlápci v zapadlým skladišti nebo na fotbalovým stadionu a napětí při nich vystřeluje vzhůru. Škoda, že po mocném gradování ve dvou třetinách ještě následuje pomalejší konkluzivní dvacetiminutovka. I s ní je ale Sinsegye perfektní korejskou žánrovkou. 85% ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Jako hlavní večerní film jsem si zvolil asijskou gangsterku. Má očekávání byla střední. A proto mi vyletěl mozek z hlavy, obrazně, samozřejmě, ač je to k tématu docela příhodné. Korejci umí! Naprosto parádní příběh, skvěle koncipovaná zápletka a velmi příjemně plynoucí děj. Herecké výkony jsou špičkové, a stejně jako herci tak jsou skvělé i jejich charaktery. Morální šeď je tu hustější než Rákosníčkova mlha, akce naprosto direktivní a efektní, úroveň brutality, černého humoru a komických prvků krásně vybalancován. Tenhle žánr mám moc rád, ač Hollywood poslední dobou nabízí buď naprosté banálnosti či naopak absolutní temnotu duše. Evropa se zase snaží být až moc inovativní, kreativní či prostě jiná, a to je risk který se povede minimálně jednou z deseti pokusů, ne li hůře. Ale New World je opravdu nový svět. A já se cítil jako člověk, co má rád saláty všeho druhu, ale v práci na svačinu koupí v kantýně jen vlašák, šopák a pak takový ten absolutní zeleninový mix, kde je více druhů zeleniny, než by bylo slušné. A najednou si dá pořádný Caesar. Ta svěží, lehká, nová chuť, co vás nutí pokračovat a s posledním soustem vás mrzí, že už je dojedeno. To je New World mezi gangsterkami. Doporučuje deset z deseti přeživších gangsterů. ()

Atheas 

všechny recenze uživatele

Tak na tuto nádheru jsem se chtěl podívat roky. No a po dokoukání mám z toho hodně smíšené pocity. Je to poctivá gangster film ze vším všude, jen jsem asi tak nějak ale úplně nepronikl do té korejské mentality v gangsterském způsobu myšlení. Bylo mi to cizí, a dost často jsem nepobral proč postavy jednají tak jak jednají. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Rozjazd pomalý, zvyšok výborný. New World je konverzačka z prostredia kórejských gangstrov, ktorá viac, ako na explicitnosť a krvavosť vsádza na charaktery a konverzácie medzi nimi. Nejedná sa o žiadny veľký Mindfuck akým bola napríklad Volavka. Ale cítiť z toho určitú noblesu. Sú mi strašne sympatické filmy, ktoré dokážu vytvoriť taký ten pocit high class sveta, ktorý ale zároveň pôsobí odpudivo. Herecky bezchybné, hudobné skvelo podfarbené - len tým babám sa mohol dať väčší priestor. Finálny zvrat očakávateľný, ale je podaný veľmi neočakávateľne. Takže paráda. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama