Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší korejská kriminální organizace 'Goldmoon' získává na moci. Velitel policejního oddělení Kang (Min-sik Choi) nařídí policistovi v utajení Ja-Seoungovi (Lee Jeong-jae), aby se zapojil do operace 'New World' a pomohl zničit 'Goldmoon'. Během plnění úkolu Ja-Seoung stojí před rozhodnutím, jestli se řídit rozkazy jako policista, nebo přeběhnout a zůstat loajální Jeong Cheongovi (Jeong-min Hwang), šefovi 'Goldmoonu'. (Redi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zafungovalo to na mne hned od začátku, zajímavě napsané rozporuplné postavy i hutná atmosféra lží, prostě řečeno měla jsem naladěno.. Mýma očima jedna z nejlepších kriminálek, co jsem kdy viděla a ten naprosto nepředvídatelný vývoj mě moc bavil, filmová překvapení mám ráda a já neměla vůbec tucha, jak to celé dopadne.. Herecký ansámbl výborný, všichni ve svých rolí uvěřitelní, natočené je to skvostně, příběh strhující a finále bere dech.. Král je mrtev, ať žije král! ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

Lahůdková gangsterka bodující jak vynikajícím obsazením, tak skvělými náznaky brutální akce. Zdaleka nejlepší jsou ale docela běžné dialogové scény, kde se zkrátka baví dva chlápci v zapadlým skladišti nebo na fotbalovým stadionu a napětí při nich vystřeluje vzhůru. Škoda, že po mocném gradování ve dvou třetinách ještě následuje pomalejší konkluzivní dvacetiminutovka. I s ní je ale Sinsegye perfektní korejskou žánrovkou. 85% ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Jako hlavní večerní film jsem si zvolil asijskou gangsterku. Má očekávání byla střední. A proto mi vyletěl mozek z hlavy, obrazně, samozřejmě, ač je to k tématu docela příhodné. Korejci umí! Naprosto parádní příběh, skvěle koncipovaná zápletka a velmi příjemně plynoucí děj. Herecké výkony jsou špičkové, a stejně jako herci tak jsou skvělé i jejich charaktery. Morální šeď je tu hustější než Rákosníčkova mlha, akce naprosto direktivní a efektní, úroveň brutality, černého humoru a komických prvků krásně vybalancován. Tenhle žánr mám moc rád, ač Hollywood poslední dobou nabízí buď naprosté banálnosti či naopak absolutní temnotu duše. Evropa se zase snaží být až moc inovativní, kreativní či prostě jiná, a to je risk který se povede minimálně jednou z deseti pokusů, ne li hůře. Ale New World je opravdu nový svět. A já se cítil jako člověk, co má rád saláty všeho druhu, ale v práci na svačinu koupí v kantýně jen vlašák, šopák a pak takový ten absolutní zeleninový mix, kde je více druhů zeleniny, než by bylo slušné. A najednou si dá pořádný Caesar. Ta svěží, lehká, nová chuť, co vás nutí pokračovat a s posledním soustem vás mrzí, že už je dojedeno. To je New World mezi gangsterkami. Doporučuje deset z deseti přeživších gangsterů. ()

Badel 

všechny recenze uživatele

Utahaná překombinovaná nuda, kde nevíte, který Jeuong je který. Některé zápletky rozplizlé, jiné zkratkovité. Chování postav nelze pochopit, např. jedna postava vidí řepáka, jak na něj jde asi z deseti metrů pomalu s kudlou, střih, postava má v ruce bouchačku, ale v břiše nůž. To zatím posvačil nebo proč se nechal kuchnout? A celje plán zlounských poldů je za vlasy přitaženej a museli očekávat, jak to asi skončí. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Slovní spojení Korejský thriller už budí celkem respekt a tahle Volavka skřížená s Kmotrem mu ostudu rozhodně nedělá. A i tady se najde pár scének, které možná časem snesou označení kultovní. Ono taky když tvůrcem je scénarista fantastického I saw the devil...Jsem zvědav, kdy můžeme čekat remake. 7/10 ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama