Reklama

Reklama

Návštěvníci 3: Revoluce

  • Francie Les Visiteurs : La révolution (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille jsou chyceni v labyrintu času, který je nakonec vyplivne do vzrušující doby epochálních dějinných změn a převratů. Do doby Velké francouzské revoluce. Kromě nepochopitelných pořádků musí oba čelit i svým potomkům. Extravagantní a zhýralí aristokraté v linii rytíře Godefroye to mají v revoluční době trošku nahnuté a potřebují se dostat z Francie pryč. Zatímco z pradětí sluhy Jacquouille La Fripouille jsou nadšení revolucionáři a mají v plánu zabavit jejich hrad i veškeré bohatství. Doba nevratných sociálních kotrmelců by zamotala hlavu leckomu a klasicky uspořádaná dvojka ze středověku „pán a kmán" to bude mít dvojnásobně těžké. Tolik situačních gagů, šílených situací, dialogů a hlášek už žádná jiná revoluce nezažije. A slavný tyran Robespierre si bude přát, aby tyhle dva magory nikdy nepotkal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (219)

schizmo odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nepochopil, jak se koncept Návštěvníků mohl stát bezmála kultovním. Nikdy jsem jsem ten film neměl rád a nevěděl jsem, co na něm ostatní vidí, protože nepřinášel nic zábavného a jeho takzvaný humor mi nepřipadal vtipný. Každý další díl byl ještě horší a méně zábavný až byla natočena Revoluce. No to je vám panečku kundárna! Tady došla absurdnost svého vrcholu, hodnocení "odpad" nedávám téměř nikdy, ale tady je to zaslouženě! Mor na vaše francouzský kamery! ()

Aberforth 

všechny recenze uživatele

Stále aj po rokoch výborné,je to stále ten starý dobrý humor, tá istá dobrá hudba tie isté vtipné postavy. Máme šancu zasa vidieť špinavý ale smiešny stredovek, vtipne vykreslenú Francúzku revolúciu a aj konečnú scénu, ktorá by sa dala nazvať slovami "z kaluže do blata". Síce ma trocha ma sklamalo že sme opäť dostali len 20. a nie 21. storočie, ale aj to malo niečo do seba. Dúfam, že sa dočkáme ešte aspoň jednej časti, pretože tento film mi pobavil úplne iným spôsobom, ako tie dnešné komédie, ktoré sú nám servírované a sú v podstate len o drogách, chlaste a sexe. Toto je to, čo skutočne človeka pobaví - návšteva barbarov z iného storočia. Reno, Clavier - Ďakujem. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Co to říkal? Máš tělo plný červených, mokvajících ran, brzo chcípneš!!! Tak co to tady máme? Návštěvníci 3 Recyklace?, ale za mě nakonec okééééééééj parchantě!!!!! Nebudu se snažit nikoho lakovat, že tenhle film přichází s něčím novým, nebo v něm uvidíte něco co v předchozích dílech nebylo. To opravdu ne, ale je až z podivem jak se dá už počtvrté uchopit ta stejná látka a pořád to docela slušně funguje a člověk se baví i nad něčím jiným než jsou sprchy blitek a kopy hoven vypadávající na nás z jiných rádoby komedií. Takže takhle po traileru jsem si úplně jistej nebyl, ale nakonec jsem to risknul a je to spíš příjemný překvapení takže v cajku. Jinak moje hodnocení berte jako protekční spíš si to zaslouží slušný 3*, ale tuším, že tady ty procenta půjdou rychle dolů, tak to nadhodnotím. Ke kvalitní nostalgii pomáhá i skvěle zvládnutej dabing. Dokonce i znudeněj Soukup se snaží víc než obvykle a Meduna perlí jak za mlada. Konec jako obvykle otevřenej. Nicméně než to furt omílat dokola, tak bude lepší tímhle dílem skončit dokud to šlape. Ať žije revoluce, není to církevní! 70% ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Tohle je zkrátka průser. Návštěvníci jsou moje srdcovka, zasměji se u jedničky i dvojky. Trojka byla sice tupý americký remake, ale některé recyklované vtipy tam i po čase fungovaly. Abych se u Návštěvníků 3 za celý film uchechtnul 3 - 4x je prostě málo. Celá ta rodina aristokratů byla zoufale zbytečná a nikam děj neposouvala. Sami hlavní dva protagonisté mají až překvapivě málo prostoru se předvést. Zklamání je, že tento film měl být natočen tak před deseti lety, kdy ještě většina postav z původních filmů žila. Zoufalé změny ve scénáři jsou patrné a některé vtipy už přestaly fungovat. Dvě hvězdičky dávám jen z nostalgie a za skvělou hudbu (která mimochodem vykrádá Zimmerovu skladbu "Jack Sparrow", ale to je jedno). I přesto doufám, že se Godefroy ještě jednou vrátí a konečně nalezne cestu domů. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

No tak se třetím dílem nám bohužel úplně vymizel humor. Je to škoda, opravdu jsem se na to těšil, ale co se dá dělat. Každopádně to nejhorší nebylo, našlo se tam pár světlých momentů. Největší paradox je ten, že nejvíce se mi líbila písnička u závěrečných titulků. Celkový dojem ovšem je u mě méně než průměrný, ale v úctě k této sérii hodnotím průměrně. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v České republice. Francouzské filmové hvězdy Jean Reno (Godefroy) a Christian Clavier (Jacquouille) tu strávili během natáčení filmu celkem měsíc a půl. První klapka padla 13. dubna 2015 na jihomoravském hradě Pernštejn. Natáčelo se na Jižní Moravě v Kutné Hoře a okolí, v Praze a na několika zámcích ve Středních Čechách. Poté se francouzský i český štáb přesunul do Belgie. (Zdroj: Bontonfilm)
  • Hudbu do filmu nahrál Český národní symfonický orchestr. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno