Reklama

Reklama

Návštěvníci 3: Revoluce

  • Francie Les Visiteurs : La révolution (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille jsou chyceni v labyrintu času, který je nakonec vyplivne do vzrušující doby epochálních dějinných změn a převratů. Do doby Velké francouzské revoluce. Kromě nepochopitelných pořádků musí oba čelit i svým potomkům. Extravagantní a zhýralí aristokraté v linii rytíře Godefroye to mají v revoluční době trošku nahnuté a potřebují se dostat z Francie pryč. Zatímco z pradětí sluhy Jacquouille La Fripouille jsou nadšení revolucionáři a mají v plánu zabavit jejich hrad i veškeré bohatství. Doba nevratných sociálních kotrmelců by zamotala hlavu leckomu a klasicky uspořádaná dvojka ze středověku „pán a kmán" to bude mít dvojnásobně těžké. Tolik situačních gagů, šílených situací, dialogů a hlášek už žádná jiná revoluce nezažije. A slavný tyran Robespierre si bude přát, aby tyhle dva magory nikdy nepotkal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (219)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Na třetí Návštěvníky se tolik let čekalo. Jenže to čekání skončilo bohužel zklamáním. Jedničku a dvojku zbožňuji (nevnímám mezi nimi žádný zásadní kvalitativní rozdíl). Trojka je však oproti nim jen slabý odvar. Reno a Clavier jsou stále výborní, ale sami nic nezmůžou, když ostatní postavy jsou příšerně zahrané (pořád jen někdo řve a trapně se pitvoří) a humor osciluje mezi trapností a nevtipností. Jen pár vtipů se opravdu povedlo. Konec mě naštval. Tvůrci měli jedinečnou šanci, aby ten příběh konečně nějak uzavřeli, jenže ono to končí stejně otevřeně jako dvojka. A vzhledem k tomu, že byl snímek ve Francii propadákem, tak už se pokračování nedočkáme. Což je možná škoda, Návštěvníci 4 "v časech Germánů" (nebudu spoilerovat) by nemuseli být špatní. Chtělo by to ale lepší scénář. Návštěvníky: Cestu do Ameriky si jednou za čas pustím, byť ten film není žádný zázrak, ale u Návštěvníků 3 nevidím důvod, abych se na to někdy podíval znovu. Dávám 3 hvězdičky, jedna z nich je čistě jen za Rena a Claviera, protože to v sobě pořád mají. O to víc mě mrzí, jak ten film dopadl... ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Já jsem měl celkem náladu a chuť na ten Návštěvníkovský humor. Dost scén s Renem a Clavierem jsem vzal za vděk a pobavily mě. Clavier to prostě zabijí a opět je pro mě velkým pozitivem i dabing pana Meduny, v jehož podání je vtipné snad všechno.. Určitě by mi ovšem nevadilo kdyby mělo hlavní duo více prostoru a vedlejší postavy naopak méně. Drtivá většina z nich je absolutně nezajímavá, nudná, jenom blbě žvání a zdržuje. Toho kecaní je prostě nějak moc i na poměry této série. Děj je pochopitelně na vedlejší koleji a často jsem se v něm spíš ztrácel. Nejspíš by prospělo vědět o francouzské revoluci víc než pouhé základy z učebnic, ale tak mi to nepříjde dostatečně nosná doba pro tuto sérii. Když se návštěvnící na posledních pět minut dostanou do období 2.světové války slibuje to velký potenciál a rychlý otevřelý konec naštve. Ano, herci už jsou staří, ale kdyby se to natočilo včas , klidně bych si čtvrté Návštěvníky o náckách dal. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Jak jsem se na tento film těšil, tak jsem ho stěží dokoukával a chtěl jsem ho i předčasně vypnout. Celé to ztratilo kouzlo prvních dvou filmů a i když je na začátku vše vysvětleno, příběh jede v tak nějak uřvaném patosu a nudném vyprávění. Pár scén je vtipných, konec celkem povedený (i když opět otevřený), stejně jsem se víc nudil než bavil. A pozor aby náhodou ve filmu neurazili nějakou etnickou skupinu, to se před ní div nebudou plazit. Ani dabing není tak peprný jako dříve a chybí mi zde dobové nářečí, jako u předchozích filmů. Za mě 15% a doufám, že už další díl nebude. Zklamání roku. :( ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Tohle je zkrátka průser. Návštěvníci jsou moje srdcovka, zasměji se u jedničky i dvojky. Trojka byla sice tupý americký remake, ale některé recyklované vtipy tam i po čase fungovaly. Abych se u Návštěvníků 3 za celý film uchechtnul 3 - 4x je prostě málo. Celá ta rodina aristokratů byla zoufale zbytečná a nikam děj neposouvala. Sami hlavní dva protagonisté mají až překvapivě málo prostoru se předvést. Zklamání je, že tento film měl být natočen tak před deseti lety, kdy ještě většina postav z původních filmů žila. Zoufalé změny ve scénáři jsou patrné a některé vtipy už přestaly fungovat. Dvě hvězdičky dávám jen z nostalgie a za skvělou hudbu (která mimochodem vykrádá Zimmerovu skladbu "Jack Sparrow", ale to je jedno). I přesto doufám, že se Godefroy ještě jednou vrátí a konečně nalezne cestu domů. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Tleskám. Nostalgie jako hrom. Návštěvníky jsem měl vždycky hrozně rád a tohle mi doslova vykouzlilo úsměv na tváři. Skvělé duo Reno a Clavier, které vážně netřeba ani komentovat. Praštěný a nevyzpytatelný humor, nepřeberné množství nadávek a komických situací, to vše pro Návštěvníky tak typické. Potěšil skvělý a původní český dabing. A když jsem po těch letech opět zaslech "Ameno Amenosto", tak mi naskočila husí kůže. Škoda jen slabšího zhruba prostředku, protože začátek i závěr jsou parádní. "Kouzelník to zase podělal!" ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v České republice. Francouzské filmové hvězdy Jean Reno (Godefroy) a Christian Clavier (Jacquouille) tu strávili během natáčení filmu celkem měsíc a půl. První klapka padla 13. dubna 2015 na jihomoravském hradě Pernštejn. Natáčelo se na Jižní Moravě v Kutné Hoře a okolí, v Praze a na několika zámcích ve Středních Čechách. Poté se francouzský i český štáb přesunul do Belgie. (Zdroj: Bontonfilm)
  • Hudbu do filmu nahrál Český národní symfonický orchestr. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama