Reklama

Reklama

Annie, kterou její rodiče jako malou opustili s příslibem, že se pro ni jednoho dne vrátí, ztrpčuje život její zlá pěstounka, slečna Hanniganová (Cameron Diaz). Když se ale za velmi průhledných okolností odhodlaný podnikatel a kandidát na pozici starosty New Yorku Will Stacks (Jamie Foxx) na doporučení své geniální viceprezidentky Grace (Rose Byrne) a rafinovaného a vychytralého poradce Guye (Bobby Cannavale) rozhodne Annie ujmout, jedná se o krok, který jí změní celý život. Stacks je přesvědčen o tom, že je pro Annie spásou, ale vzhledem k její sebejisté a vždy optimistické povaze je docela klidně možné, že tomu bude přesně naopak. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (74)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Will Gluck bude asi zajímavá postavička. Nejprv natočí odpadní Easy A, potom si napraví reputaci vynikajícim Friends with Benefits, a teď přijde s touhletou My Fair Baby z pytlíku, co děti učí tak akorát nadávat, používat Instagram a erudovaně glosovat politickou situaci v USA i v cizině. --- Upřímně fakt nevim, co tohle všechno mělo znamenat, ale "příjemný" to teda nebylo rozhodně, a pokud některý písničky skutečně měly chytlavou melodii, tak je pro jistotu srážel navýsost stupidní text (hergot, však ústřední song stojí na cimrmanovsky absolutnim rýmu tomorrow-tomorrow!). --- Ale abych jen nekritizoval, tak pár společných momentů Annie se Stacksem určitě stálo za to (Jamie si to očividně užíval), a obecně ten odklon od počátečního formátu "Elementary School Musical meets 101 Dalmatians" lze s odstupem času vnímat jedině jako krok kupředu. Jakkoliv nevyhnutelnej byl. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

O tom že ide o Americkú morálnu zlátaninu, asi nemusím ani hovoriť. K televíznej obrazovke ma ale zlákal fakt, že má táto muzikálová rodinná story v celku dobré herecké obsadenie. Veď kto by už len netúžil započuť v speváckom prejave takú Cameron Diaz alebo Jamieho Foxxa. Príbeh ide trocha nabok ale do popredia sa dostáva nami tak milované americké pozlátko o morálke, vzťahoch a šťastných koncoch, šťastných príbehov. Ak by nešlo o muzikál asi by bolo moje hodnotenie oveľa horšie ale nakoľko v muzikály sme zvyknutý, že to čo vidíme by malo uhnúť z cesty tomu čo počujeme,, rozhodol som sa nebiť tak prísny a na základe dobrého vedomia a svedomia udeliť malej Annie, trocha vyššie hodnotenie. 66% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dvě hodiny jsem nepracoval a tři lidi si myslí, že jsem mrtvý." Život úspěšného podnikatele je zkrátka těžký, politická kariéra je takřka povinností a pan Stack to dobře ví. Jak však může dopadnout jeho setkání s kýčovitě okouzlující holčičkou, která ví o životě víc než jeho stádo poradců? To je snad každému jasné, zvlášť, když se jedná o rodinný muzikál, ale já si myslím, že občas nezaškodí nechat se zavalit vlnou rozjuchaného optimismu. Nesmí to však být častěji než jednou za rok, protože při častější konzumaci hrozí smrt přeslazením. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Na Annie jsem koukal jen, že tam hraje moje oblíbenkyně Cameron Diaz, jinak bych směle tento snímek minul obloukem. Děj je klasickým klišé, kdy pěstounská péče je hrozná, děti jsou šikanovány a tak když se naskytne šance, malá Annie ji využije k dobru všech. I když ze začátku nemá moc radost ze své nové rodiny, časem oběma stranám dochází, kde je rodinné štěstí. 50% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já tak nějak nevím, co bych na tomhle filmu měl chválit. Kromě hereckých výkonů, které jsou u muzikálu samozřejmostí, tu vlastně nic jiného není. Cameron Diaz tu sice hraje trošku mrchu, ale ne zase tak moc, abyste si ji museli pamatovat. Skoro to spíš vypadá jak kdyby tenhle film natočili kvůli Quvenzhané Wallis, která se tu předvádí jak poctivá malá cácora se vším všudy. Hudebně nezajímavé, příběhově americky přehnaně nadšené. Výsledek ale totálně o ničem a nebýt herců, bylo by to totální dno. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • V roku 2011 si Will Smith predstavoval v hlavnej roli svoju dcéru Willow Smith. Keď sa v roku 2013 začalo s produkciou filmu, Willow bola už na túto rolu príliš stará. (megajalec)
  • Cameron Diaz (Hannigan) se svěřila, že nerada natáčí s dětmi, protože se před nimi nesmí mluvit neslušně. Bývá také zvykem, že za každé sprosté slovo, které herci (či komukoliv ze štábu) před dítětem uklouzne, musí dát dolar do jeho kasičky. (Nikitera)

Reklama

Reklama