Reklama

Reklama

Annie, kterou její rodiče jako malou opustili s příslibem, že se pro ni jednoho dne vrátí, ztrpčuje život její zlá pěstounka, slečna Hanniganová (Cameron Diaz). Když se ale za velmi průhledných okolností odhodlaný podnikatel a kandidát na pozici starosty New Yorku Will Stacks (Jamie Foxx) na doporučení své geniální viceprezidentky Grace (Rose Byrne) a rafinovaného a vychytralého poradce Guye (Bobby Cannavale) rozhodne Annie ujmout, jedná se o krok, který jí změní celý život. Stacks je přesvědčen o tom, že je pro Annie spásou, ale vzhledem k její sebejisté a vždy optimistické povaze je docela klidně možné, že tomu bude přesně naopak. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (74)

silentname 

všechny recenze uživatele

Trápnosť je ideálne slovo akým sa dá tento film pomenovať. Originálny muzikál som nevidel, no myslím si, že by som si ho asi mal pozrieť, lebo neverím tomu, že to tam vyzeralo takto. Neskutočné kvantum otrasných vtipov a humoru, kde človek skutočne pozerá len zdesene. Najhorší je asi fakt, že film si v určitých momentoch sám sebe adresuje, že sú tie scénky hrozné. Tak načo ich tam potom dávajú? Rovnako sa mi páči amatérsky záber záchrany Annie, ktorý je strihnutý z dvoch rôznych uhlov. Úplne mimo. Prečo robí niekto muzikál, keď je hercom divné, že sa tu odohráva muzikál? Celý ten film je trápny, nechutný absolútne mimo akejkoľvek chuti a jediný dôvod, pre ktorý dávam 1* je fakt, že Jamie Foxx, Rose Byrne a Quvenzhané Wallis sa naozaj do toho niečo snažia dať. Cameron Diaz je v tomto afektuje až je to neznesiteľné, veľa postáv filmu sú skutočne nesympatickí a nepríjemní, hudba vo filme je absolútne strašná. Vyhnite sa. Hodnotenie: D- ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Viděno 1.2.2015 v kině MOVIX, Ario Kameari, Tokio. Přiznám se, že původní muzikál Annie jsem vůbec neznala, ale u tohoto filmu mě zaujal trailer, který byl před premiérou tohoto filmu dost k vidění zde v Japonsku. Působilo to jako takový příjemný rodinný muzikál, nabitý pozitivní energií, a já mám pro takové filmy slabost. Takže jsem se rozhodla na to zajít do kina a naštěstí se ke mě přidala ještě jedna japonská kamarádka se zálibou v podobných filmech. Dostala jsem v podstatě, co jsem čekala - líbivý příběh s hezkou hudbou. Obzvláště písnička "Tomorrow" je hodně chytlavá a později jsem si na internetu musela přehrávat jak tuto novou verzi, tak i starší verze této písničky. Bohužel to ale místy bylo na můj vkus až moc přeslazené a kýčovité, takže nejsem schopná tomu dát vyšší hodnocení, i když určitá míra naivity k takovému filmu určitě patří. Jinak ale příjemný filmový zážitek, který nejvíce ocení asi děti. ~(3,3)~ ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

O tom že ide o Americkú morálnu zlátaninu, asi nemusím ani hovoriť. K televíznej obrazovke ma ale zlákal fakt, že má táto muzikálová rodinná story v celku dobré herecké obsadenie. Veď kto by už len netúžil započuť v speváckom prejave takú Cameron Diaz alebo Jamieho Foxxa. Príbeh ide trocha nabok ale do popredia sa dostáva nami tak milované americké pozlátko o morálke, vzťahoch a šťastných koncoch, šťastných príbehov. Ak by nešlo o muzikál asi by bolo moje hodnotenie oveľa horšie ale nakoľko v muzikály sme zvyknutý, že to čo vidíme by malo uhnúť z cesty tomu čo počujeme,, rozhodol som sa nebiť tak prísny a na základe dobrého vedomia a svedomia udeliť malej Annie, trocha vyššie hodnotenie. 66% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Děkuji Bohu, že roli Annie nakonec nedostala Willow Smith, což byl původní plán. Brrrrrrrrr, z toho mi naskakuje husí kůže, tyhle neherecké herce slavné maximálně díky jejich papá mě opravdu přivádí k šílenství. Jsou vyjímky jako Emma Roberts, ale toto ne. Zpátky k Annie. Quvenzhané je skvělá, roztomilá a postava, která si vás naprosto dostane. Moc se mi líbila modernizace písniček, ale jako dost velký mínus vidím Cameron Diaz, která byla vtipná, ale myslím, že při hraní mohla trochu ubrat na afektovanosti své postavy, protože působí nevěrohodně. I tak bych to neviděl dostatečně pro nominaci na Zlatou malinu, která se jí dostala. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Annie je dokonale předvídatelná rodinná pohádka o tom, kterak osiřelá malá dračice a samotářský byznysmen ke štěstí a nové rodině přišli. V tomto směru jsou karty rozdány celkem jasně, ale tím, že si to sympaticky nehraje na něco, co není a také díky faktu, že si jak Cameron Diaz, tak Jamie Fox své postavy, zmalované, zahořklé čarodějnice a odměřeného, napraveného milionáře zahráli evidentně s velkou chutí (takže to bylo sem tam i vtipné), tak jsem se u toho docela nenáročně pobavila a ještě si připomněla pár hezkých (i když převzatých) písniček. Čehož si cením na lepší tři hvězdičky. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Cameron Diaz (Hannigan) se svěřila, že nerada natáčí s dětmi, protože se před nimi nesmí mluvit neslušně. Bývá také zvykem, že za každé sprosté slovo, které herci (či komukoliv ze štábu) před dítětem uklouzne, musí dát dolar do jeho kasičky. (Nikitera)
  • Annie (Quvenzhané Wallis) navštevuje reštauráciu s názvom Domani, čo v preklade znamená zajtra (Tomorrow), rovnako ako znie názov najznámejšej piesne z filmu. (megajalec)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno