Reklama

Reklama

Žlutá ponorka

  • Velká Británie Yellow Submarine (více)
Trailer

VOD (1)

Modří mizerové vyhlásili městu Pepřenii válku a poslali hrozivou modrou rukavici, aby zničila vše dobré. Kapitán Fred požádá o pomoc členy skupiny Beatles - Johna, Paula, Ringa a George. Ti s ním proplouvají se s svou žlutou ponorkou oceánem plným nástrah a nebezpečí. Mají jediný cíl - svrhnout modré ničemy a nastolit mír. Jedná se o barevný animovaný snímek, ve kterém nakonec hudba porazí zlo. (Adam_Musil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

zette 

všechny recenze uživatele

Psychedelicka dobova jizda, o ktere se mohlo mym rodicum jenom zdat.-). Vizual je natolik napadity, ze si clovek rychle vzpomene, ze uz tento film pred mnoha lety videl. Dejove me to ale moc neoslovilo a cekal jsem i silnejsi zapojeni tohoto znameho kvarteta. Krome prave Beatles, uz nema film co nabidnout. Otazka je, zda tomu uz tak nebylo i v dobe vzniku. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

asi nejslavnější Beatlesácký film, i když jak tu čtu, tak s ním neměly moc společného. Přesto se v něm hodně projevila doba, kdy vznikl - hippísácké období, psychedelické nálady, hodně barviček ... to všechno spojené s velmi nápaditou animací. Příběh mě tak nezaujal, ale své kouzlo má a 3 hvězdičky si ode mě zaslouží. [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 2 /// STYL: 3 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Reklama

.killer. 

všechny recenze uživatele

Mám rád Beatles a mám rád i animované filmy, ale film Yellow Submarine na mě nezapůsobil v dnešní době asi tak, jako na diváky z let šedesátých a sedmdesátých. Vizuální stránka je samozřejmě unikátní a působivá a hudba Beatles zase podmanivá a veselá, ale nevím, moc mě to nevtáhlo. Ovšem hlášky padají občas skvělé, hlavně Ringo perlí :-). ()

#47 

všechny recenze uživatele

Vyjadřovat se k ději nemá absolutně žádný smysl (stejně jako u většiny filmů s Beatles), nosným pilířem této animované pohádky je samozřejmě skvělá hudba, většina písní ale pocházela ze starších alb, takže film jako takový nepřinesl moc nových hitů (snad kromě Only a northern song, It's all too much a Hey Bulldog), za zmínku ale také stojí výborné instrumentální melodie George Martina. Žlutá ponorka v každém případě stojí za shlédnutí, především ale pro fanoušky Brouků. ()

simply 

všechny recenze uživatele

Muzikály a hudební filmy mám moc ráda, ale tohle mě vyloženě zklamalo. Na jednu stranu hezká hudba, Beatles se neomrzí ani po těch letech. Na druhou stranu mi chyběla nějaká scéna co by mě chytla za srdce nebo se mi nějakým způsobem vryla do paměti. Za mě byly nejhezčí Eleanor Rigby a Love Is All You Need. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (19)

  • Členové skupiny nebyli filmem příliš nadšeni a jejich reakce tomu odpovídaly. George: "To nejsme my!" Ringo: "Je to jen ilustrace některých našich písniček." (Robbi)
  • Členovia skupiny Beatles sa nezúčastnili slávnostnej premiéry filmu kvôli nečakanej smrti ich manažéra Briana Epsteina. (kosticka7)
  • Stejnojmenný soundtrack je trochu záhadou v diskografii Beatles, někteří ho dokonce považují za oficiální součást seznamu řadových desek. Na desce samotné jsou čtyři nové písně (It's All Too Much, Only a Northern Song, All Together Now a Hey Bulldog) a celá druhá strana Martinových instrumentálek, které zazněly ve filmu. (Robbi)

Související novinky

Za zvuků hudby... předěláváme

Za zvuků hudby... předěláváme

21.08.2009

Dost bylo válek na vzdálených planetách (doufám, že vás teaser na Avatara příliš nezklamal), pojďme si trochu zatančit a zazpívat ;-). Tento týden se vynořily tři hudební projekty, které stojí za… (více)

Reklama

Reklama