Reklama

Reklama

Než se staneš superstar

  • Austrálie Garage Days (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Když založit rockovou kapelu, tak kvůli holkám, ne? A co když v ní hraje i ta tvoje? A co když budeš celej žhavej po dívce svého kytaristy? Pia Miranda a Kick Gurry ve filmu o tom, jak se dělá muzika, berou drogy a jak se žije a normálně užívá v australském rokenrolovém podsvětí. Tato komedie vám předvede, že nezáleží na tom, jak slavnými se můžete stát, ale vždycky si budete pamatovat vlastní začátky, než jste se stali superstar. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

giacobbe 

všechny recenze uživatele

Ve filmu o hudební skupině uslyšíte sakumprásk dohromady 10 taktů muziky od této kapely. Mnohokrát se opakuje modelová situace: Na zkoušce skupina zahraje jako závěrečný akord, úder do činelů a muzikanti spustí stupidní debatu např. : " Tuhle pecku nesmíme hrát ze začátku, až bude publikum rozjetý...." .. Humorné feťácké scény nezapřely inspiraci Trainspottingem......standardní australská produkce ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Dokážu pochopit, proč byl po tomhle filmu Proyasovi svěřen Já, robot. I kdyby neexistoval Smrtihlav nebo Vrána tak tenhle chlapík prokazuje, že vizuální laskominy umí natřískat i do poměrně sporé romanticko-hudební komedie. To že jeho formální kejkle nijak nepohání příběh je věc druhá. A zhoubná. Podobně jako docela nesympatické herecké obsazení a mrtvolně klišovitý scénář, který si žádá komediální nápady á la Richard Curtis víc než já svaly v oblasti hrudního koše (a že je potřebuju zatraceně moc). ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Než se staneš superstar, tak se ti může stát cokoli. Třeba se můžeš zamilovat do holky kytaristy z tvojí kapely, tvoje holka si to zatím může rozdávat s přivázaným bubeníkem a občas se můžeš chtěně či nechtěně zkouřit. V tomto zlehka podivném snímku je zkrátka možné i to, že ti možnost vystoupit před nažhaveným davem sežene spíše hambatá slečna u tyče než věhlasný producent, ale ačkoli bych tomuto snímku dokázal brilantně vmést do libovolného z filmových okének všechny jeho nedostatky, tak nudným se mi rozhodně nejevil. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Slabý scénář, herecké výkony taktéž nejsou nikterak oslnivé, co se humoru týká - občas jsem se překvapivě i jemně pousmál, ale celkově vše poměrně slabé a balancující občas až na hraně trapnosti. Hvězdičku navíc dávám za poměrně dobře vyvedenou výtvarnou stránku a pěkné hrátky tvůrců se zpomalenými záběry. A opět: zvolené české distribuční názvy mi někdy pěkně pijí krev!!! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tady hvězdy fanouškům rockové muziky do cesty hodně šlapaly. A já být součástí tý kapely, tak už dávno uteču. Koukalo se na to dobře, bylo to stylově natočené, ale nebylo to vtipné. Jenže to mělo šťávu a já tomu nakonec stejně dal dvě hvězdy. Ten příběh, ti herci, ty postavy tam totiž byly fakt hodně přehnaný. Drogy nehráli žádnou roli. Už to je divný. Vidět tohle Sid Vicious, tak to asi ani nepochopí. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Austrálii ve městě Sydney. (BMW12)

Reklama

Reklama