Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (131)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem na něco takovýho čekal.... abych to moh zatratit. No je jasný, že stejně jako hudební styl rock (myslím ten typ rocku, kterej slyšíme furt v tom filmu) už nemá co nabídnout, ani od tohohle filmu nemůžete čekat zázraky. A ty se taky nekonají. Koná se totiž pěkně trapný hovno, opředené trapnou nití, jedním fórkem a nudou. Těžce to zavání odpadem, ale jenom kvůli tomu, že už jsem viděl horší sračky, dám aspoň hvězdu. A neptejte se mě, proč se mi to nelíbilo, už si to nepamatuju. Ale pocit přetrval. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná záležitost, je to hodně do pohody, navíc sympatičtí herci a solidní pop-rockové pecky. Wilson je Blackovi možná podobný, ale jeho vizi rocku jsem mu žral mnohem víc než málo uvěřitelnému Blackovi, který v podobně laděném snímku Škola roc(k)u, rockera spíše parodoval, Wilson si svoji roli evidentně více užil. K mému překvapení jsem viděl v časově krátkem sledu opět Kelly Bundovou a musím říct, že nejenže stále dobře vypadá, ona překvapivě i slušně hraje.. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Uletený hlavný hrdina by si mohol podať ruku s Jackom Blackom a optimálne si s ním zahrať v ďalšej rockerskej šialenosti. S Blackovou Školou ro(c)ku je tu viacero styčných plôch, dejový oblúk je skoro totožný rovnako ako hlavná postava a je to takmer rovnako zábavné (+ tu navyše hrá moja obľúbený Emma Stone). Do vôd vysokého nadpriemeru sa tento film v mojich očiach nedostal, bavil som sa, ale chcelo by to viac. 7-/10 ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Velmi sympatická pohodová jednohubka, která inspiraci Školou ro(c)ku nezapře. Narážky na hudební průmysl jsou někdy dost ostré a Rainn Wilson sem tam prohodí nějakou tu pamětihodnou hlášku. Společných charakteristik s Blackovou ujeťárnou by se našla spousta. Pod kouty se budou usmívat nejenom fanoušci The Office, ale i jiných seriálů jako je 30 Rock nebo Scrubs. 65 % ()

Derek 

všechny recenze uživatele

celkom slusna komedia o rockerovy ktory odmietal zostarnut... cely film slape v pohode s typickym scenarom mapujucim zacitatky a samozrejme i krizu v skupine, okorene to je faktom ze v kapele su mlade decka ktore maju uplne odlisny nazor na zivot a svet ako "fish"... ma to par dobrych vtipov a hlasok ale nevyhne sa to i nechutnostam typu zvracanie do ruk:-) najlepsie frky pochadzaju od manazera skupiny ktory je ako z ineho vesmiru... ale fakt by ma zaujimalo komu sa pacili pesnicky hlavnych hrdinov lebo pre mna boli nechutne emo... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • V zábere, keď Amelia (Emma Stone) vychádza zo šatne natáčať videoklip, prichádza bez basgitary. V ďalšom zábere ale už basgitaru má. (Amityville)
  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)

Reklama

Reklama