Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety bubnoval v rockové kapele, teď konečně dostal druhou šanci. Robert “Fish” Fishman ji hodlá beze zbytku využít a konečně usednout na rockový trůn. Hlavní roli v americké hudební komedii hraje Rainn Wilson, známý ze seriálu Kancl.
Robert “Fish” Fishman byl před dvaceti lety bubeníkem ve známé rockové kapele, odkud ho ale vykopli. Teď však má úžasnou druhou šanci, aby se znovu ocitl na výsluní slávy. Když Fish dostane nabídku, aby se stal členem středoškolské garážové skupiny svého synovce, přijme ji bez váhání. Slavnostně si přísahá, že konečně dosedne na rockový trůn, na který má podle vlastního mínění jasný nárok. Pro jeho mladší spoluhráče tím ale začíná ta nejdivočejší životní jízda! Hlavní roli v bláznivě neuctivé hudební komedii o plnění životních snů a o nesnázích, které lze způsobit vlastní rodině, hraje Rainn Wilson, známý z televizního seriálu Kancl, režii má Peter Cattaneo. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (131)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy s tématikou hudby a kapely, obzvlášť keď je to z rockového prostredia. Tento film mi neprišiel síce ničím výnimočný, ale aj tak sa mi celkom pozdával. Taká dobrá rocková oddychovka, ktorá síce nevynikne, ale ani neurazí. Hudobný biznis je veru neúprosný, a v dnešnej dobe o to viac, keďže už to nie je vôbec ako kedysi, keď si kapela vytvorila vlastný hudobný prejav a štýl. Dnes už bohužiaľ väčšinu vecí diktujú kadejakí hudobní producenti, PR manažéri, stylisti a pod. Ale tento film bol fajn, dokonca niektoré scény a hlášky ma aj rozosmiali (a hlavne tá hláška podaní Curtisovej mamy (Christina Applegate): Oh, really? You think I'm a MILF? Well you're a PILS!" - Person I'd Like to Stab). Inak, Emma Stone ako basgitaristka bola strašne podarená - na zožratie :D ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale při sledování tohohle kousku mi přišlo, jako kdyby scénaristi psali scénář při koukání na School of Rock (a pár dalších). Áh už vím proč. Protože dějová linka i pár klíčových zápletek se téměř shodovaly! Ono to je celkem kumšt vymyslet a natočit film, kde v hlavní roli je hudba a skupina. Můžete si vzít životopis nějaké slavné skupiny nebo hvězdy, nebo naopak si vzít víc životopisů a slepit je do jedné velké parodie, nebo můžete natočit přízemní a přesto povedený kousek s nějakou indie skupinkou co vlastně ani nemá nějaké extra ambice a kromě hudby tam jde i o jiné věci, a nebo můžete vzít "school of rock" mustr. Pak je tu dalších pár variant, které však mají jen dvě polohy výsledku - totální propadák nebo "pecka". U Rocker si však producenti vsadili raději do jistot a na nejistější čísla raději nešahali. Tak se pak nemůžou divit, že dostanou průměrný výsledek (s tím že ta hvězdička navíc je má osobní preference, prostě mám rád tyhle kousky). Decentní herci, decentní výprava, prostě průměr průměr průměr. Ale ve výsledku to není zlý film. Rozhodně stojí za jeden nenucený večer, který mu věnujete. ()

Reklama

Phillo 

všechny recenze uživatele

Ďalšia, nepríjemne priemerná "komédia" tohto roka, ktorá je viac hudobným filmom než komédiou. Je mi veľmi blbé to hovoriť, ale Rainn Wilson nie je skvelým hercom (čo dokazuje scenáristickú genialitu tvorcov Office) a nedokáže utiahnuť celý film. Vedľajšie postavy sú nevýrazné, hudba priemerná a záver nedotiahnutý. Rocker ani nemal na viac, je len ďalším z rady filmov, ktorým sa čím ďalej tým radšej vyhýbam. 45% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Vesuvius a parádní hudební začátek. Někdo má kočičí pracku, já mám kapsu zvratků ( Možná se tam ta scéna nehodila, vypadalo to jako výsměch rockerům ). První technický problém, první oprava ...A. D. D. jste suprový!!..první fanynky. Film je hodně předvídatelný a v některých částech i nechutný. Jinak průměrná sranda. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)
  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)

Reklama

Reklama